Νέα

Θύμα πυροβολισμου ο Νταρκο Κοβασεβιτς. Παλαιμαχος Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PeinaleosX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.948
Πόντοι
3.656
μαλλον η ...στελλα σε καμμια πιπα αναμεσα ρουφηξε την κοκ πουχε για σπρωξιμο,κ δεν πληρωσε ο μπαμπας την ζημια,,,, :thubsdown:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
    Ο Σέρβος ανέβασε δύο φωτογραφίες με την οικογένειά του στο instagram και έγραψε: "Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους φίλους και όλους τους ανθρώπους που νιάστηκαν για εμένα και μου έστειλαν την αγάπη τους σχετικά με την απαίσια εμπειρία, που σόκαρε εμένα και την οικογένειά μου. Δεν είμαι πρόσωπο που σχετίζεται με συγκρούσεις, δεν έχω και δεν είχα εχθρούς, αυτά τα πράγματα δεν με ενδιαφέρουν. Ήμουν πάντα αθλητής, οικογενειάρχης και αυτά τα δύο είναι που έφτιαξαν τη ζωή μου. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι πιστεύω στη Δικαιοσύνη και αφήνω την κατάσταση στα χέρια της αστυνομίας, να κάνει τη δουλειά της.

Της έχω εμπιστοσύνη ότι θα ανακαλύψει την αλήθεια και το κίνητρο πίσω από το φρικτό γεγονός. Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για την ανησυχία σας και τα όμορφα μηνύματά σας αυτές τις μέρες".

Μάλλον ο τύπος δεν μπαίνει στο bourdela.com  :2funny:

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Ολα τα καλά παιδιά και οι εισαγόμενοι εκτελεστές

Takonis

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Like
93
Πόντοι
0
Υπόθεση Νύχτας σίγουρα!! Του ριξανε πόσες φορές?

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
Όταν δίνεις το χέρι σε σέρβο για μια απλή χαιρετούρα,μετά μετράς τα δάχτυλα..νά'ναι ο ντάρκο εξαίρεση?

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Μεγαλη μαφια οι σερβοι

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.945
Πόντοι
736
   Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για την ανησυχία σας και τα όμορφα μηνύματά σας αυτές τις μέρες".

Μάλλον ο τύπος δεν μπαίνει στο bourdela.com  :2funny:

:happy:
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom