james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
εμείς?Με πόλεμο.
Να ξεκινήσουμε έναν μήπως;
δεν νομίζω να διεκδικούμε κάτι απ τους άλλους....
για δες ομως τι διεκδικούνε οι άλλοι....
εμείς?Με πόλεμο.
Να ξεκινήσουμε έναν μήπως;
άρτσι μπούρτσι.....Όταν έρθουνε με τα όπλα θα βγεις με τα όπλα.
Όταν έρθουνε με διπλωματία θα κινηθείς το ίδιο.
Θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι πλήρης εδαφών.
Η ζωή που κάνανε τόσες χιλιάδες χρόνια πριν βασιζότανε κυρίως στους πολέμους.άρτσι μπούρτσι.....
βγάλε τις παροπίδες και δες που ζούσανε οι έλληνες τόσες χιλιάδες χρόνια και κοίτα που ζούνε τώρα.
Δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε,όποτε μπορούσαμε το πράξαμε.εμείς?
δεν νομίζω να διεκδικούμε κάτι απ τους άλλους....
για δες ομως τι διεκδικούνε οι άλλοι....
Η ζωή που κάνανε τόσες χιλιάδες χρόνια πριν βασιζότανε κυρίως στους πολέμους.
ΣΠΑΡΤΗ-ΑΘΗΝΑ δεν είχανε λίγες συγκρούσεις.
ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ υποτάξανε όλες τις ελληνικές πόλεις κράτη κ μετά εκστρατεύσανε κατά της ΠΕΡΣΙΑΣ.
κτλ...
Για να σε προλάβω:κανανέ κ οι απέναντι τα ίδια ναι.
Μήπως κάποτε να τελειώσουμε με αυτά;;;
Αντέ βρες μου εσύ διαφορές.το μόνο που θέλω να ακούσω από εσένα τώρα, είναι την εξίσωση της οθομανικής εκστρατείας με την μακεδονική.
τις διαφορές τις αφήνω σε εσένα, δεν γέλασα αρκετά με τα προηγούμενα, θέλω να γελάσω και άλλο.Αντέ βρες μου εσύ διαφορές.
Επίσης πιάσε κ την εστρατεία στην Μ.Ασία όπου κ τελικά ήρθε η καταστροφή.
τις διαφορές τις αφήνω σε εσένα, δεν γέλασα αρκετά με τα προηγούμενα, θέλω να γελάσω και άλλο.
θέλω να δω πόσο μακρυά μπορεί να φτάσει αυτός ο παραλογισμός.
γελά ο μωρός....
http://www.bourdela.com/forum/profile_pictures/27172_1282056323.jpg[/img[/URL]]
την μεταφόρτωσα στο προφίλ μου για να την έχω εύκαιρη για τα βαθυστόχαστα σχόλιά σου.
άμα σου λείπει δεν χρειάζεται να κάνεις σπαμ, θα πηγαίνεις στο προφίλ μου να παίρνεις την δόση σου.
[/quote]
μπορείς να προσθέσεις κι αυτό:
[i][b]γελά ο μωρός καν τι μη γελοίον εί[/b][/i]
είναι και ελληνοπρεπές!!!
Δεν υπάρχουνε διαφορές.τις διαφορές τις αφήνω σε εσένα, δεν γέλασα αρκετά με τα προηγούμενα, θέλω να γελάσω και άλλο.
θέλω να δω πόσο μακρυά μπορεί να φτάσει αυτός ο παραλογισμός.
και σε αφήνει το κώμα να βρίζεις έτσι; πιπέρι.μπορείς να προσθέσεις κι αυτό:
γελά ο μωρός καν τι μη γελοίον εί
είναι και ελληνοπρεπές!!!
σωστά, οι γενίτσαροι εφαρμόστηκαν και από τον Μ. Αλέξανδρο,Δεν υπάρχουνε διαφορές.
Αντέ γέλα λιγό ακόμα μην στο χαλάσω!!!
Ο Μ.Αλέξανδρος διέδωσε με ευλάβεια κ ειρηνικά τα καλά του ελληνικού πολιτισμού αλοίμονο....σωστά, οι γενίτσαροι εφαρμόστηκαν και από τον Μ. Αλέξανδρο,
και οι Σουλιώτησες παραπάτησαν.
μας έβγαλε ο εκπρόσωπος τύπου του μπερίσα την ανακοίνωση και σταμάτησαν οι εχθροπραξέςπάντως και επειδή ξεφύγαμε από το θέμα σκέφτομαι τι είχε να γίνει στην Ελλάδα αν κάποιος είχε σκοτώσει έναν αλβανό επειδή μιλούσε αλβανικά.. ακόμη θα καιγόταν η Αθήνα...
Ο Μπερίσα, στη σχετική δήλωσή του, η οποία παρατίθεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης της αλβανικής κυβέρνησης, αναφέρει τα ακόλουθα:
Η κυβέρνηση ζήτησε και ζητά από τα όργανα δημόσιας τάξης να καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης τον κυριότερο δράστη αυτού του εγκλήματος. Τονίζω για μία ακόμα φορά, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα αίτια που αναφέρονται από τα ΜΜΕ αλλά και από άλλους ανθρώπους, ότι κάτι τέτοιο κάνει αυτό το έγκλημα ακόμα πιο απάνθρωπο. Πρόκειται για πράξη ακραίου και τυφλού φανατισμού. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει Αλβανός που να μην γνωρίζει ότι η κοινότητα που ζει σ΄ αυτή την πόλη είναι δίγλωσση και αυτό όχι σήμερα, αλλά και από 100 και 200 χρόνια πριν. Να απαντήσει κανείς στη γλώσσα που επιθυμεί, να απαντήσει και να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι πολύ βαρύ. Αυτά όμως θα τα διερευνήσει και θα τα διαλευκάνει η δικαιοσύνη. Τα όργανα δημόσιας τάξης θα πρέπει να φέρουν ενώπιον του νόμου το δράστη. Εγώ επωφελούμαι και αυτής της ευκαιρίας - διότι επικοινώνησα και με το δήμαρχο και μετέφερα τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια - να εκφράσω για μία ακόμα φορά στην οικογένεια τα συλλυπητήρια, διότι είναι μια απαίσια πράξη να δολοφονείς κάποιον που επιστρέφει στο σπίτι του. Είναι μια πράξη βάρβαρη».
οι γενικολογίες ευνοούν την απόκρυψη της άγνοιας.Ο Μ.Αλέξανδρος διέδωσε με ευλάβεια κ ειρηνικά τα καλά του ελληνικού πολιτισμού αλοίμονο....
Νεκρούς μόνο βλέπω σε όλες τις περιπτώσεις εισβολής κ πολέμων.
οι γενικολογίες ευνοούν την απόκρυψη της άγνοιας.
δεν νομίζεις ότι είναι ντροπή να απο/παρα-δέχεσαι ότι ένας πόλεμος καθιέρωσε έναν λαό σε εδάφη που ανήκαν σε άλλου επί χιλιάδες χρόνια;
ντροπή όχι για κανέναν άλλο αλλά για σένα που σκέφτεσαι σαν αλβανός φασίστας;
προσδιορίζονται με συνθήκες.....
ωραία αυτή η τακτική του "ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας"
εφόσον η ιστορία δε σου λέει εσένα κάτι,
εγώ θα είμαι μπροστάρης στην δημιουργία αυτών των συνθηκών για τον αφανισμό αυτών των καιροσκόπων. με οποιοδήποτε μέσο φυσικά
όταν σου πάρουν ότι έχεις και δεν έχεις, τελειώνει ο πόλεμος, οποτε ακολουθούν όντως ειρηνικές διαδικασίες.
τι λες για ευνούχος στα παλάτια;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα αλοίμονο....οι γενικολογίες ευνοούν την απόκρυψη της άγνοιας.