Νέα

Θύμα δολοφονικής επίθεσης ο Νάσος Γουμενίδης (video+pics)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πώς νιώθετε για την επίθεση στον δημοσιογράφο Νάσο Γουμενίδη;

• Βαθιά λύπη και συγκίνηση! Τα βάζουν με την δημοσιογραφία. Τους πονάει το αδέσμευτο ρεπορτάζ.

Ψήφοι: 6 10,7%
  • Ποιός είναι αυτός;

Ψήφοι: 12 21,4%
  • Μπαλάρες μου. Εξάλλου μαλάκας ήταν και είναι!

Ψήφοι: 9 16,1%
  • Στους όρχεις μου. Εξάλλου, δεν είναι δημοσιογράφος ρε μαλάκα. Ξεκόλλα.

Ψήφοι: 9 16,1%
  • Καταδικάζω την βία από όπου και αν προέρχεται.

Ψήφοι: 2 3,6%
  • Τουλάχιστον δεν χτυπήθηκε ο Μένιος.

Ψήφοι: 8 14,3%
  • Σε τί κόσμο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας; Να παραιτηθεί ο Τσίπρας!

Ψήφοι: 2 3,6%
  • Μεγάλη χαρά! Πανηγυρίζω από τότε που το έμαθα.

Ψήφοι: 8 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    56
OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Τύποι, H Μίνα Αρναούτη χλευάζει την επίθεση στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία  :happy:

Την επίθεση στον γνωστό δημοσιογράφο, σχολίασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook και η Μίνα Αρναούτη. Ο Νάσος Γουμενίδης έχει ασχοληθεί όσο λίγοι με την υπόθεση Παντελίδη και η 31χρονη, έχει αντιδράσει πολλές φορές στα όσα γράφει και λέει ο δημοσιογράφος.

Αυτή τη φορά λίγα λεπτά μετά την είδηση της επίθεσης, η Μίνα Αρναούτη έγραψε: «Ήμουν σπίτι και μαγείρευα !!!», ενώ μερικές ώρες αργότερα, η 31χρονη συνέχισε, γράφοντας: «Αύριο θα πάω στο σημείο που έγινε η δολοφονική επίθεση και θα κάνω αυτοψία ! Δεν θα περάσει αυτό!!! #νασο_θα_τους_βρουμε_μαζι».

Συνημμένα

• 29513392_10211408158776440_164558456_o.png
    29513392_10211408158776440_164558456_o.png
    208,9 KB · Εμφανίσεις: 14
OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
τωρα στο epsilon ο Μενιος μιλαει για το θεμα  :headbaning1:

Οι δημοσιογράφοι δεν απειλούνται
Οι δημοσιογράφοι δεν εκφοβιζονται
:heavymetalbig: :heavymetalbig:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.471
Πόντοι
6.056
Τύποι, H Μίνα Αρναούτη χλευάζει την επίθεση στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία  :happy:

Την επίθεση στον γνωστό δημοσιογράφο, σχολίασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook και η Μίνα Αρναούτη. Ο Νάσος Γουμενίδης έχει ασχοληθεί όσο λίγοι με την υπόθεση Παντελίδη και η 31χρονη, έχει αντιδράσει πολλές φορές στα όσα γράφει και λέει ο δημοσιογράφος.

Αυτή τη φορά λίγα λεπτά μετά την είδηση της επίθεσης, η Μίνα Αρναούτη έγραψε: «Ήμουν σπίτι και μαγείρευα !!!», ενώ μερικές ώρες αργότερα, η 31χρονη συνέχισε, γράφοντας: «Αύριο θα πάω στο σημείο που έγινε η δολοφονική επίθεση και θα κάνω αυτοψία ! Δεν θα περάσει αυτό!!! #νασο_θα_τους_βρουμε_μαζι».

αυτα ειναι ωραια πραγματα...
:wanker:

Djole77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Κριτικές
14
Like
731
Πόντοι
991
Τύποι, H Μίνα Αρναούτη χλευάζει την επίθεση στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία  :happy:

Έπλυνε τα πιάτα τελικά?

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Δολοφονικές επιθέσεις αυτού του είδους, δέχονται μόνο οι δημοσιογράφοι Γουμενίδης και Γεωργίου (ο Σωτήρης, όχι ο φαφούτης) και ο Κούγιας...Τόσο δολοφονικές που ο πρώτος μπορεί και μιλάει σε..κάμερα, ο δεύτερος ποστάρει στο fb λίγα λεπτά μετά το συμβάν της...δολοφονικής επίθεσης από τον Μπόγρη και ο τρίτος, ο γραφικότερος όλων, παίρνει τηλέφωνο απο την...εντατική στην οποία βρίσκεται μετά την..δολοφονική τακουνιά που δέχεται στο πρόσωπο από την πρώην σύζυγό του...Η έννοια της λέξης "δολοφονική" έχει πάει σε άλλα επίπεδα στη χώρα μας!!

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
:think:

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Σας ευχαριστώ για το “παράσημο”. Δεν μασάω… προχωράω πιο δυνατός

Η χθεσινή ημέρα για μένα ήταν μια πολύ σημαντική ημέρα. Μια ακόμη σημαντική ημέρα. Η επίθεση που δέχτηκα δεν ήταν μόνο προσωπική. Ήταν μια ωμή, χυδαία και γυναικουλίστικη επίθεση στην ελεύθερη και μαχητική δημοσιογραφία. Τη δημοσιογραφία που υπηρετώ από 19 ετών. Και θα υπηρετώ όσο αναπνέω. Χθες ήμουν εγώ, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Είναι προφανές πως αυτό που κάνω… κάποιους τους ενοχλεί. Είναι επίσης προφανές πως ακόμη και την ώρα που ήμουν στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς», κάποιοι προσπάθησαν να λασπώσουν το γεγονός γράφοντας πως επρόκειτο για μια απλή απόπειρα ληστείας. Ναι. Σωστά.

Γι’ αυτό και ο τύπος την ώρα που με χτυπούσε με το σφυρί φώναζε “Σταμάτα να γράφεις… ρε Μ@@νί”. Γιατί κάθε κλέφτης διαβάζει τη δουλειά μου και θέλει να τη σταματήσω. Δεν θα ασχοληθώ σήμερα με όλους αυτούς που με “αγαπούν” και έχουν βρει την ευκαιρία να αναδείξουν την ηλιθιότητά τους. Δεν είναι της παρούσης. Ούτε αισθάνομαι πως πρέπει να απολογηθώ γιατί κοινοποίησα μέσω βίντεο το γεγονός. Ιστορικά, ο μόνος τρόπος να προστατευθεί ένας δημοσιογράφος από τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές, είναι να τις δημοσιοποιεί. Βλέπετε, δεν ανήκω στους προνομιούχους που έχουν ”στρατό” να τους φυλάει. Είμαι μόνος μου. Δεν θα ασχοληθώ με αυτούς.

Θα ασχοληθώ με τους γιατρούς στα “Επείγοντα” του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών, τον Γενικό Χειρουργό, τον Ορθοπαιδικό, τον Νευροχειρουργό, την Προϊσταμένη στο Οφθαλμολογικό. Όλοι τους νέοι γιατροί που δεν με άφησαν ούτε στιγμή. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τους νοσηλευτές που βοήθησαν, παρά την κούραση τους και τους εκατοντάδες ασθενείς που είχαν εξυπηρετήσει πριν από εμένα στη βάρδια τους. Δεν είχα καμία ειδική μεταχείριση. Περίμενα, όπως όλοι, πάνω σε ένα φορείο τη σειρά μου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Θα σταθώ στους Αστυνομικούς στο τμήμα Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, που δεσμεύτηκαν να βρουν τις “κότες” που με παρακολούθησαν και ύπουλα με χτύπησαν. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Θα σταθώ στα χιλιάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα που δέχτηκα από φίλους, αναγνώστες, απλούς ανθρώπους αλλά και τους συνεργάτες μου στο Gossip-tv.gr, το κανάλι ΈΨΙΛΟΝ, τους μαθητές μου στη σχολή δημοσιογραφίας όπου και διδάσκω. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Θα σταθώ στην οικογένειά μου και στους πολύ κοντινούς ανθρώπους μου. Αυτούς τους ευχαριστώ κάθε μέρα.

Είναι η πρώτη φορά στα 24 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά που υπέβαλα μήνυση. Και το έκανα για λόγους αρχής. Για λόγους αξιοπρέπειας. Για να εντοπιστούν αυτές οι «κότες» και να επιστρέψουν στο κοτέτσι τους. Εκεί που τους αξίζει. Τόσο αυτοί που προέβησαν στην επίθεση, όσο βεβαίως και σε εκείνον ή εκείνους που έδωσαν την εντολή.

Από μικρό παιδί έχω μάθει να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις ΑΝΤΡΙΚΙΑ. Όταν έχω κάτι με κάποιον, το λύνω μόνος μου. Δεν φοβάμαι να εκτεθώ, ούτε βεβαίως βάζω άλλους μπροστά να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου υπάρχουν δομές. Υπάρχουν εξουσίες. Υπάρχουν όργανα και αρχές που προστατεύουν το δικαίωμα του πολίτη να ενημερώνεται, αλλά και του δημοσιογράφου να ενημερώνει. Είναι προφανές πως η δουλειά μου ενοχλεί. Και όσο περνάει ο καιρός, αυτό γιγαντώνεται και δημιουργεί σε κάποιους φόβο. Αντίθετα, εγώ δεν φοβάμαι. Προχωράω. Δεν μασάω. Και δεν θα σταματήσω.

Όσο και αν η δράση μου προκαλεί αντίδραση. Άλλωστε, αυτή είναι και η ουσία της Δημοσιογραφίας.

Συνημμένα

• Collage_Fotor-22-300x233.jpg
    Collage_Fotor-22-300x233.jpg
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 11

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Χτυπηθηκε αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής λέει. Τι ακριβώς θέματα έθιξε, ξέρει κανείς?  :think:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τελευταία οι δημοσιογράφοι τρώνε πολυ ξυλο
Θα πρεπει να παίρνουν βαρέα κ ανθυγιεινά
θεωρώ τα βαρέα και ανθυγιεινά πρέπει να πάνε στους τύπους που λόγω κρίσης αναγκάζονται να βαράνε τους δημοσιογράφους. Αν και τούτον δα τον βάρεσε η μαλακια από μόνη της. Α ρε φουρθιωτη που κρατάς την ελληνική δημοσιογραφία ψηλά, πούτσα που θες

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
Χτυπηθηκε αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής λέει. Τι ακριβώς θέματα έθιξε, ξέρει κανείς?  :think:

τυπε αποκαλυψε τις παρτουζες πολυ γνωστου μοντελου με πασιγνωστο επιχειρηματια και πολυ γνωστο εφοπλιστη    :grin: :grin: :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
θεωρώ τα βαρέα και ανθυγιεινά πρέπει να πάνε στους τύπους που λόγω κρίσης αναγκάζονται να βαράνε τους δημοσιογράφους.

τυπε βαρεα και ανθυγιεινα πρεπει να παιρνουν οι τυποι που διαβαζουν το σαϊτ του νασου    :S :S :S

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.384
Πόντοι
9.931
Βαθιά λύπη και συγκίνηση! Τα βάζουν με την δημοσιογραφία. Τους πονάει το αδέσμευτο ρεπορτάζ :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτος ο αλητης μαζι με τον Μπαξεβάνη και τον Μακη Τριανταφυλλοπουλο θέλουν πολύ ξύλο παντως.

LEYTERIS0021

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
10
Πόντοι
0
2 ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ φανταροι σκουπιδια
πεταξαν σκυλακι απο γρεμο.
ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Άμα γράφεις τις μαλακίες του κόσμου και προκαλείς, κάποια στιγμή θα πληρώσεις.

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
τυπε βαρεα και ανθυγιεινα πρεπει να παιρνουν οι τυποι που διαβαζουν το σαϊτ του νασου     :S :S :S
τυπε ηταν ενα πληγμα εναντια στην μαχιμη  δημοσιογραφια που προσπαθει να αφυπνισει συνειδησεις και να κρατα σε επαγρυπνιση τον κοσμο για το τι συμβαινει γυρω του..αυτος κι ο γκαρυ γουεμπ( :respect:)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.399
Πόντοι
6.256
Πάτε στοίχημα ότι θα του δώσουν κανα δυο μπάτσους να τον φυλάνε?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
2 ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ φανταροι σκουπιδια
πεταξαν σκυλακι απο γρεμο.
ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

θα το κανει ο νασος τυπε    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
το ρεπορταζ θα λεει πασιγνωστοι φανταροι πεταξαν πασιγνωστο σκυλακι απο πασιγνωστο γκρεμο    :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
τυπε ηταν ενα πληγμα εναντια στην μαχιμη  δημοσιογραφια που προσπαθει να αφυπνισει συνειδησεις και να κρατα σε επαγρυπνιση τον κοσμο για το τι συμβαινει γυρω του..αυτος κι ο γκαρυ γουεμπ( :respect:)

τυπε το τελος της ερευνητικης δημοσιογραφιας θα ερθει οταν τα μεγαλα συμφεροντα και η μασονια χτυπησουν τον μενιο    :S :S :S

fourthiwtis-1.png

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom