Νέα

Θύμα δολοφονικής επίθεσης ο Νάσος Γουμενίδης (video+pics)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πώς νιώθετε για την επίθεση στον δημοσιογράφο Νάσο Γουμενίδη;

• Βαθιά λύπη και συγκίνηση! Τα βάζουν με την δημοσιογραφία. Τους πονάει το αδέσμευτο ρεπορτάζ.

Ψήφοι: 6 10,7%
  • Ποιός είναι αυτός;

Ψήφοι: 12 21,4%
  • Μπαλάρες μου. Εξάλλου μαλάκας ήταν και είναι!

Ψήφοι: 9 16,1%
  • Στους όρχεις μου. Εξάλλου, δεν είναι δημοσιογράφος ρε μαλάκα. Ξεκόλλα.

Ψήφοι: 9 16,1%
  • Καταδικάζω την βία από όπου και αν προέρχεται.

Ψήφοι: 2 3,6%
  • Τουλάχιστον δεν χτυπήθηκε ο Μένιος.

Ψήφοι: 8 14,3%
  • Σε τί κόσμο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας; Να παραιτηθεί ο Τσίπρας!

Ψήφοι: 2 3,6%
  • Μεγάλη χαρά! Πανηγυρίζω από τότε που το έμαθα.

Ψήφοι: 8 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    56

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Θύμα φονικής επίθεσης από αγνώστους μέσα στο αυτοκίνητό του έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου (24/3) ο Νάσος Γουμενίδης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, συνιδρυτής του Gossiptv.gr, βρισκόταν στην κατεύθυνση της αποβάθρας στη λεωφόρο Κηφισίας, στο νούμερο 119 (λίγο πριν το «δαχτυλίδι»), όταν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μεγάλου κυβισμού σκούτερ τον προσέγγισαν και του επιτέθηκαν με σφυριά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος, στο βίντεο που ανήλθε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, οι δύο άγνωστοι έσπασαν με ένα σφυρί το τζάμι του αυτοκινήτου και επιχείρησαν να τον χτυπήσουν στο κεφάλι, προκαλώντας του ακόμα και θανατηφόρο τραύμα. Ωστόσο, για καλή του τύχη ο δημοσιογράφος και στέλεχος του Gossip-tv.gr πρόλαβε και έβαλε το χέρι του, με αποτέλεσμα να αποφύγει το μοιραίο χτύπημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που τον χτυπούσε ο δράστης τού φώναζε «για να σκάσεις...».

Ο ένας από τους δράστες ήταν μελαχρινός και φορούσε μάσκα μέχρι τη μύτη, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ήταν ακάλυπτα. Όσον αφορά στο δεύτερο δράστη φορούσε κράνος και δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί.

Άλλο ένα δολοφονικό πλήγμα κατά της αδέσμευτης και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο. Πλέον, το λόγο έχουν οι αστυνομικές αρχές που έχουν εξαπολύσει άνθρωπο κυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Νάσος Γουμενίδης λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχθηκε:
[facebook] ]

Read more:

Συνημμένα

• goumenidis2.jpg
    goumenidis2.jpg
    36,9 KB · Εμφανίσεις: 16
  • goumenidis.jpg
    goumenidis.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 13
  • goumenidis1.jpg
    goumenidis1.jpg
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 16

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.347
Πόντοι
486
Α στο καλό σου συγκινηθηκα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Πραγματικα συγκλονιστικο, το οτι ασχοληθηκε καποιος να βαλει ανθρωπους να χτυπησουν εναν ανυπαρκτο. Τι ζουμε θεε μου. Στοχος ο Γουμενιδης.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.094
Πόντοι
2.606
παραλίγο να είχαμε ένα σκουπίδι λιγότερο.
το τραγικό δεν είναι αυτό, αλλά ότι αυτός ο τύπος μεγαλώνει και παιδί...

afentikos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2018
Like
57
Πόντοι
0
ποσο εμετο εχω γι αυτο το καριολη ουτε εγω δε ξερω!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
Πραγματικα συγκλονιστικο, το οτι ασχοληθηκε καποιος να βαλει ανθρωπους να χτυπησουν εναν ανυπαρκτο. Τι ζουμε θεε μου. Στοχος ο Γουμενιδης.

παραλίγο να είχαμε ένα σκουπίδι λιγότερο.
το τραγικό δεν είναι αυτό, αλλά ότι αυτός ο τύπος μεγαλώνει και παιδί...

τυποι λετε να τον περασαν τον τυπο για κανενα αλλο πιο σημαντικο χυστη και να τις εφαγε τσαμπα;     :S :S :S

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.094
Πόντοι
2.606
τυποι λετε να τον περασαν τον τυπο για κανενα αλλο πιο σημαντικο χυστη και να τις εφαγε τσαμπα;     :S :S :S

μάλλον θα μπέρδεψαν το τζιπάκι και νόμιζαν ότι οδηγούσε κάποια σοβαρή προσωπικότητα...

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
η πλακα ειναι ότι το έχει πάρει πανω του, σε στυλ με χτυπησανε επειδη παραγω δημοσιογραφια και ενοχλω
:happy:

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
απο eleftherostypos

Να υπενθυμίσουμε πως ο δημοσιογράφος είχε δεχθεί επίθεση και το 2012 έξω από το σπίτι του. Ο ίδιος είχε περιγράφει το περιστατικό στο προσωπικό του blog:

«Δε θα γράψω πολλά ούτε θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου την «πέφτουν» περίεργοι τύποι. Το χω πάρει απόφαση. Είναι κι αυτοί κομμάτι μιας παρέας που θέλει να κάνει ότι γουστάρει όποτε γουστάρει χωρίς κανένα όριο. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θεωρούν ότι όλος ο κόσμος είναι η κρεβατοκάμαρά τους. Εκεί να κάνουν ότι θέλουν. Χωρίς όριο. Με αυταρχισμό και λογική κότας. Το κακό γι΄αυτους είναι πώς έχω μάθει να κάνω μια δουλειά την οποία και θα κάνω μέχρι τέλους. Θα μεταφέρω αλήθειες όσο και να πονάνε. Όσο και να με απειλούν, όσο και να στέλνουν φουσκωτούς-ιδρωμένους (πώς το φοράς το μαύρο φλαϊ καλή μου;) να με συνετίσουν. Χθες το βράδυ έξω απο το σπίτι μου είχα ένα απρόσκλητο ραντεβού με δυο τύπους με χοντρό πολύ χοντρό σβέρκο. Παίξαμε όλοι μαζί το έργο «κλωτσοπατινάδα» για κάνα δίλεπτο. Ανάμεσα στις μπουνιές και στις κλωτσιές σπαστά άκουσα κάποιον να λέει «Μην ασχολείσαι…»αλλά δε συγκράτησα το «πρόσωπο». Και ως πληρωμένες κότες μετά απο λίγο εξαφανίστηκαν με μηχανή. Δεν πειράζει…Εγώ θα συνεχίσω να γράφω όσο και να πονάει…Είναι χούι ρε παιδί μου. Και όπως έλεγαν οι παλιοί «Πρώτα φεύγει ο άνθρωπος και μετά το χούι του».

:happy: :happy: :happy:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
Λες να τον περασανε για τον Ντόπα τύπε?

τυπε μαλλον τους χυστες δολοφονους δεν θα τους πληρωσανε καλα και αυτοι για εκδικηση θα βαρεσανε τον πρωτο μαλακα που βρηκαν μπροστα τους    :S :S :S

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
επικη φωτο

Συνημμένα

• DMqH_UYWAAAynCd.jpg
    DMqH_UYWAAAynCd.jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 19

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
τυπε μαλλον τους χυστες δολοφονους δεν θα τους πληρωσανε καλα και αυτοι για εκδικηση θα βαρεσανε τον πρωτο μαλακα που βρηκαν μπροστα τους     :S :S :S

Τυπε με σκουτερακι λεει του την πεσανε, παλι καλα που δεν ειχανε ποδηλατα.  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom