Επισκέπτης
καθε χρονο ειναι σαν να χανεται μια κωμοπολις :S
καθε χρονο ειναι σαν να χανεται μια κωμοπολις :S
Ποσο χαζοι πρεπει να ειστε για να γραφετε οτι κοιταξτε στη Λιβυη και στην Τουρκια σκοτωνονται οποτε καλα ειμαστε, αντι για κοιταξτε στη Δανια, Ελβετια, Αγγλια, Ισλανδια εχουν το μισα θανατηφορα ατυχηματα αναλογικα, κατι κανουμε λαθος μου φαινεται...
ισως φοβουνται το πολιτικο κοστος αν επιβαλλουν αυστηρα μετρα αστυνομευσης και καταστολης πανω στο θεμα..Oντως... τα τροχαια και η οδικη ασφαλεια γενικοτερα πιστευω οτι ειναι απο τα πιο σημαντικα ζητηματα στη χωρα για να μη πω το σημαντικοτερο . Απο πολιτικης αποψης το χουν χεσμενο τοσο η δεξια οσο και η αριστερα βεβαιως.
Εκει είναι το πρόβλημα? Ενας αστυνομικος σε κάθε δρομο?ισως φοβουνται το πολιτικο κοστος αν επιβαλλουν αυστηρα μετρα αστυνομευσης και καταστολης πανω στο θεμα..
Ποσο χαζοι πρεπει να ειστε για να γραφετε οτι κοιταξτε στη Λιβυη και στην Τουρκια σκοτωνονται οποτε καλα ειμαστε, αντι για κοιταξτε στη Δανια, Ελβετια, Αγγλια, Ισλανδια εχουν το μισα θανατηφορα ατυχηματα αναλογικα, κατι κανουμε λαθος μου φαινεται...
κι ομως! αυτη ειναι η λυση! δες εδωΕκει είναι το πρόβλημα? Ενας αστυνομικος σε κάθε δρομο?
Κι εγω που νομιζα ότι το θεμα είναι η παιδεια...Μαλλον λαθος θα εκανα.κι ομως! αυτη ειναι η λυση! δες εδω
δεν διαφωνω αλλα επειδη δεν γινεται να εχουν ολοι οδηγικη παιδεια (και οχι μονο) αλλα παντα θα υπαρχουν οι ασυνειδητοι και ανεγκεφαλοι πιστευω οτι η αυστηρη αστυνομευση ειναι απαραιτητη...και οσοι κανουν ατυχηματα να μην δικαζονται ολοι για εξ αμελειας αδικημα..αν οδηγεις μεθυσμενος αμελεια ειναι η εγκλημα? αν πηγαινεις με 180 εκει που το οριο ειναι 100 ειναι αμελεια η εγκλημα εκ προθεσεως?Κι εγω που νομιζα ότι το θεμα είναι η παιδεια...Μαλλον λαθος θα εκανα.
δεν διαφωνω αλλα επειδη δεν γινεται να εχουν ολοι οδηγικη παιδεια (και οχι μονο) αλλα παντα θα υπαρχουν οι ασυνειδητοι και ανεγκεφαλοι πιστευω οτι η αυστηρη αστυνομευση ειναι απαραιτητη...και οσοι κανουν ατυχηματα να μην δικαζονται ολοι για εξ αμελειας αδικημα..αν οδηγεις μεθυσμενος αμελεια ειναι η εγκλημα? αν πηγαινεις με 180 εκει που το οριο ειναι 100 ειναι αμελεια η εγκλημα εκ προθεσεως?
ναι και ειπα επειδη δεν γινεται να εχουν ολοι παιδεια καπως πρεπει να προστατευτει το κοινωνικο συνολο...για να έχεις και οδηγική παιδεία πρέπει έχεις παιδεία γενικότερα, καλά το είπε.
πρέπει να ξέρεις να σέβεσαι τον άλλον και να μάθεις να έχεις όρια.
Αν θεωρείτε ότι η Ελλάδα έχει μηδενική οδηγική παιδεία μάλλον δεν έχετε πάει/οδηγήσει στην Αίγυπτο.
Αν δεν κάνουμε κάτι θα πέσουμε σε πολύ χειρότερα,αυτό λέω.