Νέα

Θόδωρος Αγγελόπουλος - Ψάχνω ταινίες του & OSTs...Έχουμε κάτι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZTOD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Υπερτιμημένος σίγουρα ο Αγγελόπουλος ιδίως μετά το 80.Τα τελευταία του δεν βλέπονται.Ο Θίασος είναι πάρα πολύ καλή ταινία.Μετά την είδε ο μέγας καλλιτέχνης και βυθίστηκε στην υπερβολή και την ανακύκλωση θεμάτων,εικόνων,συμβολισμών.
Για αντιγραφέας του Ταρκόφσκι έχετε εν μέρει δίκιο.Αντιγράφει την προσπάθεια να μιλήσει σεναριακά με παραβολές.Οπτικά η μεγάλη του αγάπη είναι ο Μικελάνζτελο Αντονιόνι(τα τελευταία σενάρια του Τεό ήταν σε συνεργασία με τον Τ.Γκουέρα ιταλό σεναριογράφο του Αντονιόνι).Αν δείτε την "περιπέτεια", περιλαμβάνει όλη τη φιλμογραφία του δικού μας.Απλά ο Ιταλός ήταν πάρα πολύ μεγάλος,στο τοπ 10 όλων των εποχών του κινηματογράφου.Κατά κόρον τον έχει αντιγράψει κι ο άλλος μεγαλομανής Βιμ Βέντερς.(επίσης υπερτιμημένος).Ολοι αυτοί βασικό τους μέλημα είναι να κινηματογραφήσουν τον χώρο, είτε εσωτερικό είτε εξωτερικό.Κάπου εκει μέσα "πετάνε" και τους χαρακτήρες.
ετσι..
αμα δεις το blowup & τo zabriskie point μαστουρωμενος,τι να κλασει ο αγγελοπουλος μετα???

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ετσι..
αμα δεις το blowup & τo zabriskie point μαστουρωμενος,τι να κλασει ο αγγελοπουλος μετα???
Μαλάκα έφερε ένα μιλφ χτες ένα μπάφο μούρλια.Δεν είδαμε ταινία όμως.Καλά έκανα λες?  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μαλάκα έφερε ένα μιλφ χτες ένα μπάφο μούρλια.Δεν είδαμε ταινία όμως.Καλά έκανα λες?  :2funny: :2funny: :2funny:
εξυπακουεται..
που να δεις τετοια ταινια με γυναικα ρε παιχτη???
μεχρι σημερα μονο μια εχω γνωρισει(γαμησιμη) που μπορουσε να ανταπεξελθει στην ασκηση..
τις λατρευω τις καριολες αλλα πολυ δυσκολακι το εγκεφαλικο λεμε..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
εξυπακουεται..
που να δεις τετοια ταινια με γυναικα ρε παιχτη???
μεχρι σημερα μονο μια εχω γνωρισει(γαμησιμη) που μπορουσε να ανταπεξελθει στην ασκηση..
τις λατρευω τις καριολες αλλα πολυ δυσκολακι το εγκεφαλικο λεμε..
Τα είχα με τέτοια 5 χρόνια.Στα 2 χρόνια άρχισα να την κερατώνω

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τυχαίο ???

Δεν το νομίζω
Όλες τόσο μου κρατάνε ρε φίλε, δεν έχει να κάνει με την κουλτούρα.Καμία σχέση.Μια χαρά γαμεύσιμη ήταν.Ο έρωτας δεν κρατάει και πολύ.
Η βαριά καψούρα κρατάει καμιά 100 μερες λένε οι γιατροί.
Καλό μουνί είναι το καινούργιο μουνί,αυτό ξέρω μόνο.

Jacobs

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι αιχμές άφησα ρε κολοκυθούλη ?
άντε μη σε βάλω κ πληρώσεις κ τα τρυπεροκεράσματα...(τα σεμνά..μη φοβάσαι, δε θα σε φαληρίσω...:P)

χαχαχαχαχαχαχα

τώρα είναι καλοκαίρι..φοράω άσπρο...αν παραλάβω μαύρο/ασημί...θα το βάλω...:grin: :cheesy:

Άσπρο κολάν μαύρο στριγκάκι από μέσα

Χου ρε Λάκη

Επισκέπτης
το θέμα είναι να πλερώνεις...

άμα πλερώνεις...όλοι σ'αγαπάνε...

χαχαχαχαχαχαχα
πληρωνω γιατι ετσι γουσταρω & οχι για να με αγαπανε..
ανακατανομη πλουτου ονομαζεται το σπορ..
ο καθεις με τα βιτσια του..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom