- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
είναι η Αναστασία η Ουκρανίδα που δούλευε κάποτε Φωκίωνος και μετά Θησέως 31?
οχι οχι καμια σχεση
αυτη που λες αγνοειται
είναι η Αναστασία η Ουκρανίδα που δούλευε κάποτε Φωκίωνος και μετά Θησέως 31?
νομιζω,η αναστασια εθεαθη,στο απολλωνος 1,συνταγμα...είναι η Αναστασία η Ουκρανίδα που δούλευε κάποτε Φωκίωνος και μετά Θησέως 31?
νομιζω,η αναστασια εθεαθη,στο απολλωνος 1,συνταγμα...
...οχι...αλλη λεω εγω...φίλε είσαι σίγουρος ότι λέμε για την ίδια? κοντούλα, ωραία μάτια και ρόγα κάγκελο. έχω πολλά χρόνια να ακούσω νέα της. είχαν πει ότι κάποια στιγμή παντρεύτηκε, γι' αυτό και αποσύρθηκε.
οχι οχι καμια σχεση
αυτη που λες αγνοειται
Νέα κοπέλα από σήμερα μαζί μας. Ευα, Πολωνέζα, 30 ετών, ξανθιά, ψηλή, με κανονικό σώμα. Οι υπόλοιπες κοπέλες είναι: Ελένη, Τάνια, Μαρίνα και Αναστασία.
..δυστηχως ΔΕΝ φτανει μονο αυτο πλεον...χρειαζεται και αλλαγη ροστερ...Πέρασμα σήμερα από το μαγαζί και ήταν όλες οι παραπάνω...Μακρυά απ΄τα γούστα μου όμως...Η Άννα πάντα χαμογελαστή και ευγενική!
..δυστηχως ΔΕΝ φτανει μονο αυτο πλεον...χρειαζεται και αλλαγη ροστερ...
πετραν,εχω γινει γραφικος πλεον...τα εχω ξαναπει...ΟΠΟΙΟΣ ανοιξει,η φερει, 2-3 βυζαρουδες στο μαγαζι του,θα μαζεψει ΟΛΟ το χαρτι της αγορας....παλιοτερα,ηταν ο κολος δυσευρεστο πραγμα..ΟΛΕΣ, η μαλλον, οι περισσοτερες κανουν φουλ προγραμμα,πλεον...βυζαρουδες ομως,ακομα,τιποτα στην αγορα...να φερει και καμμια πραγματικη βυζαρου
πετραν,εχω γινει γραφικος πλεον...τα εχω ξαναπει...ΟΠΟΙΟΣ ανοιξει,η φερει, 2-3 βυζαρουδες στο μαγαζι του,θα μαζεψει ΟΛΟ το χαρτι της αγορας....παλιοτερα,ηταν ο κολος δυσευρεστο πραγμα..ΟΛΕΣ, η μαλλον, οι περισσοτερες κανουν φουλ προγραμμα,πλεον...βυζαρουδες ομως,ακομα,τιποτα στην αγορα...
1ον..δεν με λενε πετραν....Δηλαδή ρε Πετράν,τα κορίτσια στο εν λόγω μαγαζί δίνουν και κώλο? Εγώ λόγω γειτονιάς,στο μόνο μασατζίδικο που πήγαινα,ήταν αυτό στην Αχιλλέως...το οποίο και πρόσφατα έκλεισε.Εκεί κώλος δεν έπαιζε.Σε αυτό εδώ παίζει? Σε ποιό άλλο συμβαίνει αυτό?
Ευχαριστώ...
Συμπέρασμα : Κώλοι υπάρχουν. Βυζιά δεν υπάρχουν!!πετραν,εχω γινει γραφικος πλεον...τα εχω ξαναπει...ΟΠΟΙΟΣ ανοιξει,η φερει, 2-3 βυζαρουδες στο μαγαζι του,θα μαζεψει ΟΛΟ το χαρτι της αγορας....παλιοτερα,ηταν ο κολος δυσευρεστο πραγμα..ΟΛΕΣ, η μαλλον, οι περισσοτερες κανουν φουλ προγραμμα,πλεον...βυζαρουδες ομως,ακομα,τιποτα στην αγορα...
1ον..δεν με λενε πετραν....
2ον....θα σου απαντησω με ερωτηση...πες μου ενα μαγαζι στο κεντρο που δεν κανει φουλ προγραμμα...?ευχαριστω και γω.
1ον...1ον...αγαπητέ spunky13(τριφυλάρα ολέ!!) σε μπέρδεψα με τον από πάνω συναγωνιστή.
2ον...όπως έγραψα,δεν έχω εμπειρία από άλλο μασατζίδικο εκτός Αχιλλέως..
3ον..επειδή κέντρο δεν κατεβαίνω,να θεωρήσω ότι στο θησέως 81 θα φάμε κώλο ??
μερσύ...
γκούχ γκούχ... Ζωή με έξτρα 50, Κωσταντίνα με ψήσιμο πολύ... λίγο παλιότερα ΄Αννα η Περαιώτισσα που έλεγε ότι ήταν και Σέρβα +20 και πιό παλιά ακόμα μία με γυαλιά που' χε πάει και στο Σ318... η μιλφάρα Άνια... η Σαμπρίνα... και λέγε λέγε... ευτυχώς που δεν έδιναν κώλο...Εγώ λόγω γειτονιάς,στο μόνο μασατζίδικο που πήγαινα,ήταν αυτό στην Αχιλλέως...το οποίο και πρόσφατα έκλεισε.Εκεί κώλος δεν έπαιζε.
Βήχω και ξεροβήχω.... .....κορόιδα πιαστήκαμε δηλαδή...έδινε κώλο η καριολίτσα η Ζωή ;; και το Σαμπρινάκι;; Η Κων-να ..να κι αν έδινε ,να κι αν δεν έδινε..Είναι που δεν επέμενα ο μαλάκας...πες μου και για το Λιζάκι τώρα..πες μου...γκούχ γκούχ... Ζωή με έξτρα 50, Κωσταντίνα με ψήσιμο πολύ... λίγο παλιότερα ΄Αννα η Περαιώτισσα που έλεγε ότι ήταν και Σέρβα +20 και πιό παλιά ακόμα μία με γυαλιά που' χε πάει και στο Σ318... η μιλφάρα Άνια... η Σαμπρίνα... και λέγε λέγε... ευτυχώς που δεν έδιναν κώλο...
αα και η Ροζα...
Ελα ρε αρχηγε, σε λιγο θα μας πεις ότι εισαι και παρθενος, μερικες τον υπερεκτιμουν και άλλες τον δινουν πιο χαλαρα. Για να πω την αληθεια το Λιζακι δεν μου εδωσε παρολο που το ζητησα αρκετες φορες στο λαδομαγαζο αλλα και στο ξενοδοχειο. Αν εριχνα κανα πακετο δεν νομιζω ότι θα αρνιοταν αλλα δεν το εχει και χρυσο.Βήχω και ξεροβήχω.... .....κορόιδα πιαστήκαμε δηλαδή...έδινε κώλο η καριολίτσα η Ζωή ;; και το Σαμπρινάκι;; Η Κων-να ..να κι αν έδινε ,να κι αν δεν έδινε..Είναι που δεν επέμενα ο μαλάκας...πες μου και για το Λιζάκι τώρα..πες μου...