NooneX
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μεγαλε ανθρωπιστη
Το είπε και ο Σαμαράς! Πρέπει να στηρίξουμε την Εθνική παραγωγή! Με κάθε τρόπο!
Τον Μάη...
μεγαλε ανθρωπιστη
τι θες εσύ εδώ τότε;
τι υπονοης, οτι εγω δεν ειμαι σοβαρος?
διαβασε παλιοτερα μηνηματα μου να μαθεις ποιος ειμαι ρε φιλε
μερικες IP addresses απο τα pc που εστελνε email
ΧΧ.ΧΧ.109.102
ΧΧ.ΧΧ.108.90
ΧΧ.ΧΧ.224.8
ΧΧ.ΧΧ.194.247
ΧΧ.ΧΧ.217.93
αν καποιος εχει παρει προσωπικο email ας τα ελεγξει και αυτο θα ειναι ενα στοιχειο ανδιαμφισβητητο.
εκτος και αν καθε φορα χρησιμοποιουσε διαφορετικο pc.
το θεμα φενετε σοβαρο, ας κρατησουμε ενα επιπεδο
Πω πω πολύ εντυπωσιακό.
Δίνεις ip χωρίς ημερομηνία και ώρα, που ανήκουν σε forthnet και otenet (που σημαίνει ότι μέχρι τώρα τις έχουν χρησιμοποιήσει μερικοί δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χρήστες), που αν είναι παλιές έτσι και αλλιώς δεν έχουν καμία αξία (και δεν αναφέρω καν proxies, κλεμμένο wi-fi κτλ.)
Αν θέλεις να δείξεις πιο πειστικός βάλε τους headers των μηνυμάτων.
από ποιο επεισόδιο του dancing with the stars είναι αυτό ρε συ;
Αν κινηθούν νομικά είναι μπλεγμένοι και οι δύο ίσως και οι κοπέλες αν δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα χαρτιά.
Αλλά αυτό εμάς δεν μας ενδιαφέρει σαν πελάτες από την στιγμή που δεν είναι ανήλικες!
Η μήπως είναι?
Πάντως επειδή διάβασα όλο το θέμα ο θηρίο είναι καλυμμένος νομικά αν τις γαμούσε χωρίς εκμεταλλεύση.
Αν τις απειλούσε και υπάρχουν στοιχεία είναι υπόδικος.
επειδή μάλλον είσαι καινούργιος(άλλοι έχουν αντίθετη άποψη) απλα για την ιστορία η marianmarian ξεκίνησε την "καριέρα" της ως Ράνια με το μέλος thirio να την συστήνει σε μέλη(δεν υποννοώ τίποτα κακό στο συγκεκριμένο post)Δεν θέλω να πάρω θέση στην αντιπαράθεση αυτή τη στιγμή, όμως μπορώ να πω ότι θλίβομαι για την αναφορά του ονόματος της Marianmarian στη συζήτηση. Μού είχε δώσει την εντύπωση ενός ανθρώπου που είναι έξω από κυκλώματα. Βέβαια δεν μπορώ να ξέρω αν η συγκεκριμένη αναφορά είναι βάσιμη, επομένως κρατώ μια επιφύλαξη ακόμα.
Ο Υπονόης ποιος είναι;
επειδή μάλλον είσαι καινούργιος(άλλοι έχουν αντίθετη άποψη) απλα για την ιστορία η marianmarian ξεκίνησε την "καριέρα" της ως Ράνια με το μέλος thirio να την συστήνει σε μέλη(δεν υποννοώ τίποτα κακό στο συγκεκριμένο post)
Αν τις απειλούσε και υπάρχουν στοιχεία είναι υπόδικος.
Πω πω πολύ εντυπωσιακό.
Δίνεις ip χωρίς ημερομηνία και ώρα, που ανήκουν σε forthnet και otenet (που σημαίνει ότι μέχρι τώρα τις έχουν χρησιμοποιήσει μερικοί δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χρήστες), που αν είναι παλιές έτσι και αλλιώς δεν έχουν καμία αξία (και δεν αναφέρω καν proxies, κλεμμένο wi-fi κτλ.)
Αν θέλεις να δείξεις πιο πειστικός βάλε τους headers των μηνυμάτων.
Οι ip είναι συνήθως dynamic και όχι static
σε τι ακριβώς είμαι μπλεγμένος μίστερ?
Σιγα να μην ειναι και καταδικος
έχει σχέση όμως με το 2ο σκέλος της απάντησης μου που όμως βλέπω με τα λύπης μου οτι δεν την πρόσεξες καν!Το ξέρω ότι πρωτοξεκίνησε ως Ράνια. Όμως αυτό δεν έχει σχέση με αυτό που έγραψα.
Σιγα να μην ειναι και καταδικος