Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 700
- Πόντοι
- 656
ξυπνησες καμαρι μου;
ξυπνησες καμαρι μου;![]()
Συμφωνω...η ερωτηση μου επικεντρωνεται ομως κυριως στο εαν χανει τη θυληκοτητα της μια γυναικα που θα σου δειξει απο την πρωτη στιγμη οτι σε γουσταρει κ θα κανει αυτη την πρωτη κινηση...γτ πρεπει σωνει κ καλα να χανει ποντους μια γυναικα που λειτουργει ετσι..δηλ.μπεσαλιδικα κ καθαρα κι οχι νιαου νιαου...μπορει κατα τ αλλα ναναι φωτια κ λαυρα μια τετοια γυναικα
ανεφοδιάστηκες αστέρι μου ?![]()
ακομα καφε πινω μεσημερι παω σκλαβενιτη
![]()
αν ήσουν ίδια πόλη θα σε φώναζα να πιούμε καμιά εξάδα και μετά θα πηγαίναμε ροκόμπαρο για τεκίλες![]()
Αυτό ισχυρίζομαι και εγώ.Αυτές που βλέπεις στα κλαμπ και όντως θα θελες σαν τρελός να ποτίσεις δεν έχουν απαραίτητα θυληκότητα.
Είχα γνωρίσει μια χορεύτρια πριν 2 χρόνια στο μπουρνάζι μέσω ένός γνωστού, 9αρι το λιγότερο, πρέπει να εχουν μπει και εδώ μέσα φωτογραφίες της ... Το όλο ύφος της λίγες ώρες που μιλήσαμε και οι τρόποι της προσέγγιζαν περισσότερο επίπεδο αμόρφωτου νταλικιέρη...
Αυτό όμως ταυτόχρονα με την εμφάνιση της (κωλάρα,βυζάρα,μπουτάρα, φάτσα πορνοσταρ) σε έκανε να θες να τη γαμάς τουλάχιστον 10 φορές ημερησίως...
Θυληκότητα δεν είχε πάντως δλδ ένα σκυλί μόνο για να γαμάς ήταν, τον υπόλοιπο χρόνο είναι μόνο για να βρίζει και να μιλάει πετόντας παπαριές, δεν σου έβγαζε να κάνεις κάτι άλλο μαζί της.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι η σεξουαλικότητα που σου βγάζει μια γυναίκα σε κερδίζει περισσότερο από την όποια θηλυκότητα ας μην κοροιδευόμαστε...
Ισχυει αν εισαι σεξουαλικά πεινασμενος. Δεν ισχυει αν εισαι σεξουαλικά χορτατος.Πάντως η αλήθεια είναι ότι η σεξουαλικότητα που σου βγάζει μια γυναίκα σε κερδίζει περισσότερο από την όποια θηλυκότητα ας μην κοροιδευόμαστε...
Αυτό συμβαίνει γενικά στα ζώα !! Τα ζώα ενεργούν με βάση τα ένστικτά τους !!
Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος όχι δεν σου συμβαίνει !!
Ο άνθρωπος διαθέτει λόγο ( δηλαδή σκέψη ) και αυτό χρησιμοποιεί κυρίως στις επιλογές του. Για αυτό και έχει βιο εν αντιθέσει με τα ζωα που ως ζωντανά έχουν μόνο ζωή !!
Βέβαια για κάποιους το ζήτημα γίνεται και ποσοτικό !!! Πόσο άνθρωπος είσαι ???![]()
![]()
![]()
Αδερφέ , δε σε γνωρίζω κιόλας αλλά η ρητορική σου ειναι ελαφρώς ξεπερασμένη. Εκτός εάν δεν ασπάζεσαι το Δαρβινισμό
Αυτό συμβαίνει γενικά στα ζώα !! Τα ζώα ενεργούν με βάση τα ένστικτά τους !!
Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος όχι δεν σου συμβαίνει !!
Ο άνθρωπος διαθέτει λόγο ( δηλαδή σκέψη ) και αυτό χρησιμοποιεί κυρίως στις επιλογές του. Για αυτό και έχει βιο εν αντιθέσει με τα ζωα που ως ζωντανά έχουν μόνο ζωή !!
Βέβαια για κάποιους το ζήτημα γίνεται και ποσοτικό !!! Πόσο άνθρωπος είσαι ???![]()
![]()
![]()
Mην ξεχνας πως ακομα και με τις τελευταιες μελετες αποδεικνυεται μεχρι και σημερα πως το DNA του ανθρωπου και του χιμπατζη ειναι (τουλαχιστον) κατα 96% ιδιο.Επισης το ''γιατι'' και ''πως'' πισω απο καθε πραξη στο ζωικο βασιλειο ειναι κατι που δεν εχει αποκρυπτογραφηθει παρα μονον επιφανειακα και θα ηταν αδικο επισης να βαλουμε ολοκληρο το ζωικο βασιλειο σε ενα σακι μιας που διαφοροποιειται τρομερα απο ειδος σε ειδος ΝΑΙ με βαση παντα το ενστικτο χωρις αυτο να σημαινει πως δεν προηγειται σκεψη (λογος δεν σημαινει σκεψη και σκεψη δεν σημαινει λογος).Το να προσπαθησουμε να εξευγενισουμε το ζωο που λεγεται ανθρωπος κοιτωντας το κτηνωδες παρελθον του θα ηταν τουλαχιστον αστειο.
Δεν σας κανει εντυπωση κυριοι οτι υπαρχουν:
ΤΡΑΒΕΣΤΙ - TRANS- TRANSEXUALS - SHEMALES - LADYBOYS
Τα οποια διαθετουν εκπληκτικα ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ απο οτι οι πραγματικες γυναικες!
Και αυτο γιατι?
Γιατι το θελουν και παιρνουν πολυ σοβαρα τον ρολο τους ως γυναικες και ερωτικα ατομα
και εξελισουν τα παντα γυρω απο αυτο.
Εμφανιση-συμπεριφορα-τι θα φορεσουν κλπ κλπ....
Τωρα οι γυναικες κυνηγανε κατα 99% το χρημα και δεν ενδιαφερονται για ερωτα-σεξ γι'αυτο και μεγαλο ποσοστο απο αυτες δεν διαθετει αυτη την:
ΦΛΟΓΕΡΗ-ΕΡΩΤΙΚΗ-ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ παρα μονον οι λιγες που τον εχουν ως εμφυτο η' ειναι σεξο-πορνο-γυναικες.
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτο-προσκυνω τον εαυτο μου
![]()
Δεν σας κανει εντυπωση κυριοι οτι υπαρχουν:
ΤΡΑΒΕΣΤΙ - TRANS- TRANSEXUALS - SHEMALES - LADYBOYS
Τα οποια διαθετουν εκπληκτικα ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ απο οτι οι πραγματικες γυναικες!
Και αυτο γιατι?
Γιατι το θελουν και παιρνουν πολυ σοβαρα τον ρολο τους ως γυναικες και ερωτικα ατομα
και εξελισουν τα παντα γυρω απο αυτο.
Εμφανιση-συμπεριφορα-τι θα φορεσουν κλπ κλπ....
Τωρα οι γυναικες κυνηγανε κατα 99% το χρημα και δεν ενδιαφερονται για ερωτα-σεξ γι'αυτο και μεγαλο ποσοστο απο αυτες δεν διαθετει αυτη την:
ΦΛΟΓΕΡΗ-ΕΡΩΤΙΚΗ-ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ παρα μονον οι λιγες που τον εχουν ως εμφυτο η' ειναι σεξο-πορνο-γυναικες.
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτο-προσκυνω τον εαυτο μου
![]()