Νέα

θηλυκο 172 cm, 70 kg

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
θηλυκο 1.72 70 κιλα με ομοιομορφη κατανομη πως σας ακουγεται;
εγω γουσταρω με χιλια
ειναι τοσο αφρατη κ ζουμερη οσο πρεπει
κωλαρα βυζαρες κλπ
εχει κ προσωπαρα σαν μωρο

μ εχει πρηξει ενας φιλος μου οτι ειναι χοντρη!τι χοντρη ρε μαλακα του λεω αν ειναι ετσι οι χοντρες πως ειναι οι πληθωρικες γυναικαρες;
μου χει γαμησει την ψυχολογια,μ εχει πρηξει.
5 χρονια φιλια,θα τον κοψω μαχαιρι γι αυτο.εκτος αν τη γουσταρει κ ζηλευει ρε παιδια

εσεις τι λετε;θα τον πλακωσω στο ξυλο λεμε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μια χαρα ακουγεται...εχει και βυζαρες; :tits:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Φιλε αμα σου κανει εσενα στα αρχιδια σου τι λενε οι αλλοι.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
474
Πόντοι
36
Aκριβώς αυτό!

Να τη γαμήσεις θες! Όχι να την πας σε έκθεση για πούλημα!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
1,72 και 70 κιλά θα πρέπει να έχει βυζάρα,προσωπάρα και κωλάρα για να γίνει το ψυχικό. Αν υπάρχουν αυτά τα τρία με όποια σειρά θες όρμα τζακ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Aν τελικά τηβαρεθεις στήλετην σε μένα θα την κάνω μοντέλα :knockinb:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
1,72 και 70 κιλά θα πρέπει να έχει βυζάρα,προσωπάρα και κωλάρα για να γίνει το ψυχικό. Αν υπάρχουν αυτά τα τρία με όποια σειρά θες όρμα τζακ
ρε φιλε ποιο ψυχικο;εγω τη θεωρω γυναικαρα.
ο μαλακας ο κολλητος μου,μου χει πρηξει τ αρχιδια κι εχω στεναχωρεθει επειδη νομιζω ζηλευει κ προσπαθει να με χωρισει κ δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα μετα απο 5 χρονια φιλιας
τι να πω ρε πουστη.τοσο εξω επεσα με το γιωργη

εγω ρε συναδελφοι δε μπορω να δω γκομενα φιλου μου ως μουνακι.βαζω αυτοματα στοπ οταν ξερω ειναι φιλου μου μια κοπελια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο φιλος δεν καταλαβα τι ζορι τραβαει.... :think: :think:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ρε φιλε ποιο ψυχικο;εγω τη θεωρω γυναικαρα.
ο μαλακας ο κολλητος μου,μου χει πρηξει τ αρχιδια κι εχω στεναχωρεθει επειδη νομιζω ζηλευει κ προσπαθει να με χωρισει κ δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα μετα απο 5 χρονια φιλιας
τι να πω ρε πουστη.τοσο εξω επεσα με το γιωργη

εγω ρε συναδελφοι δε μπορω να δω γκομενα φιλου μου ως μουνακι.βαζω αυτοματα στοπ οταν ξερω ειναι φιλου μου μια κοπελια.

Ειπαμε γουστα ειναι αυτα. Οπως την βρισκει ο καθενας.
Και εγω φιλε το ιδιο κανω. Για μενα υπαρχουν αντρες, γυναικες, και ενα τριτο φυλο:οι κοπελες-γυναικες των φιλων μου. Τις οποιες δεν πλησιαζω και παντα κραταω αποσταση ασφαλειας. Δεν θα χαλασω μια φιλια για ενα μουνι...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Άμα σ αρέσει εσένα παίχτη πάρε ένα starxiadamol και καθάρισες λέμε

Συνημμένα

• starxidiamol.jpg
    starxidiamol.jpg
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Aκριβώς αυτό!

Να τη γαμήσεις θες! Όχι να την πας σε έκθεση για πούλημα!
δε θελω ρε μλκ να τη γαμησω μονο,(ασε που την εχω γαμησει ηδη:P)
τη γουσταρω την κοπελα.
κ btw σε εκθεση για πουλhma τι σε κανει να νομιζεις οτι δε θα πιανε τα λεφτα της;
ζουμερη,προσωπαρα,γαμω τα στιλακια-classy γκομενα,τι περισσοτερο εχουν κατι 55κιλες ξοανα?

εγω φιλε μου τη γυναικα τη θελω με πιασιματα.τα κοκαλα καλα ειναι για κανα σατεν φορεμα αλλα στο κρεβατι υστερουν για τα γουστα μου.ειμαι της σχολης του γιανοπουλου χαχαχα χουφτωσ τη χουφτωσ τη!
τι να χουφτωσεις απ την 55 κιλη 1.70κατι τωρα...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
474
Πόντοι
36
Ρε, μια χαρά είναι αν σ' αρέσει.  ;)

Μόνο αν πρόκειται να την πας σε "έκθεση για πούλημα" έχει σημασία το γούστο του άλλου. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.  :sunglasses:

Απλά αυτό εννοώ πιο πάνω. Ούτε θεωρώ πως δεν πιάνει τα λεφτά της. Νταρτνανοειδής  είναι, αυτές γουστάρω κι εγώ. Δεν κατάλαβα γιατί τραγούδησες φάλτσα, αλλά ΟΚ. Πέρνα καλά και χέσε το μαλάκα τον κολλητό σου. ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ!

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Καλά σου λένε φίλε μου. Μην ακούς κανένα, παρά μόνο αυτό που πιστεύεις εσύ. Υπάρχουν άντρες που τις θέλουνε στέκες. Εγώ συμφωνώ μαζί σου..αλίμονο γυναίκα είναι, άμα δεν έχει και τπτ να χουφτώσεις δε λέει ;)

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
yeahsure...αυτη η κοπελα μηπως εχει καμμια φιλη ''ιδιας κατασκευης'' ??
αν ειναι να σου δωσω το κινητο μου να κανονισουμε εξοδο ολοι μαζι...
και φερε και το φιλο σου που τη λεει και καλα χοντρη...
το εχεις ψαξει μηπως ειναι πουστης και σε γουσταρει , και ταχα μου ταχα μου σου λεει για την γκομενα οτι ειναι ευσωμη και τα @@ μου κουνιουνται ??
ή ειναι τοσο καθίκι και θελει να σου τη φαει ??  :rockon:

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
τη γουσταρω την κοπελα.
κ btw σε εκθεση για πουλhma τι σε κανει να νομιζεις οτι δε θα πιανε τα λεφτα της;
ζουμερη,προσωπαρα,γαμω τα στιλακια-classy γκομενα,τι περισσοτερο εχουν κατι 55κιλες ξοανα?

εγω φιλε μου τη γυναικα τη θελω με πιασιματα.τα κοκαλα καλα ειναι για κανα σατεν φορεμα αλλα στο κρεβατι υστερουν για τα γουστα μου.ειμαι της σχολης του γιανοπουλου χαχαχα χουφτωσ τη χουφτωσ τη!

Αποκλείεται να είναι 70 κιλά μόνο και να είναι ζουμερή εώς χοντρή. :2funny: :2funny: :2funny:

Γάμα τις μαλακίες του φιλου σου, απλά η γκόμενα σου καμιά 80αρα κιλά θα κουβαλάει :cheesy:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αποκλείεται να είναι 70 κιλά μόνο και να είναι ζουμερή εώς χοντρή. :2funny: :2funny: :2funny:

Γάμα τις μαλακίες του φιλου σου, απλά η γκόμενα σου καμιά 80αρα κιλά θα κουβαλάει :cheesy:
70 ειναι ρε φιλαρακο,εχω κατασκηνωσει σπιτι της εδω κ 3 βδομαδες :cheesy: les na mhn thn exv petyxei na zygizetai?

παντςσ απ οτι καταλαβα κι εσυ το 70 μια χαρα το βρισκεις,τζοιν δε κλαμπ!;)

Επισκέπτης
τη γουσταρω την κοπελα.

Γιατί ξόανα καλέ οι 55κιλες μην τρελλαθώ τελείως τώρα?Μπορεί μια κοπέλα να είναι 55 κιλά και στο ύψος που λες κι ακόμα περισσότερο και να έχει καμπύλες.Κράτα το ζουμερό κρουασανάκι σου και  μην κρίνεις τις υπόλοιπες.

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
70 ειναι ρε φιλαρακο,εχω κατασκηνωσει σπιτι της εδω κ 3 βδομαδες :cheesy: les na mhn thn exv petyxei na zygizetai?

παντςσ απ οτι καταλαβα κι εσυ το 70 μια χαρα το βρισκεις,τζοιν δε κλαμπ!;)

Καλά, μέτρα και το ύψος της. Χώρις τακούνια :cheesy:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σα να λεμε ''λες να μην την εχω δει να πινει νερο ????''

τοσο φυσικα..
e nai re file mazi ξυπναμε μαζι κοιμομαστε μαι παμε πισινα μαζι μαγειρευουμε εσυ τι λες δε θα συζητησαμε για θεμα διατροφες,κιλα δε θα τυχε να ζυγιστουμε κλπ

μαλακες με κοβω να την παντρευομαι αυτη τη γυναικα
κ να παει να γαμηθει ο γιωργης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom