Νέα

θηλυκο 172 cm, 70 kg

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
φιλε μου αφου εισαι τοσο καιρο μαζι της και πατε και πισινα μαζι και ολα τα απλα καθημερινα πραγματα γτ δεν μας ποσταρεις μια φωτο της χωρις προσωπο να παρεις γνωμες??

ουτε μια δεν εχεις πια?? :rolleyes:

μουφα μου μυριζει :grin:

Επισκέπτης
measurements 34-26-38?????????????????????????????//
μιλαμε για γυναικα η για στρουμφακι????
χαχαχαχχαχαχα
ρε παιδια που πηγαν εκεινα τα πατροπαραδοτα 90-60-90!!!!(τουλαχιστον.........:D:D:D:D)
Έρχεσαι στα λόγια μου.90-60-90 που ήταν κάποτε το κριτήριο ιδανικού σώματος μοντέλου δεν μπορεί παρά να είναι γύρω στα 55 κιλά με ύψος 1.73 τουλάχιστον.Η κοπέλα που λες εσύ πρέπει να είναι 110-80-110.Εννοείται οτι εφόσον σου αρέσει δεν τίθεται θέμα αλλα πολύ το ψάχνεις βλέπω. :P

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
κοπελια εσυ που υποστηριζεις οτι εισαι καμπυλωτη 55 κιλα 1.70 κατι...υψος
δεν ανεβαζεις καμια φωτο(χωρις προσωπο εννοειται)να δουμε τι εννοεις.δεν το λεω πονηρα ουτε σε ειρωνευομαι,περιεργος ειμαι...

Φίλε σε ενημερώνω ότι η Αλίντισσα δημοσίως έχει πει (σε άλλο θρεντ πριν μέρες) ότι φωτό μόνο από το ίντερνετ ποστάρει. Αρα ατύχησες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φιλε μου αφου εισαι τοσο καιρο μαζι της και πατε και πισινα μαζι και ολα τα απλα καθημερινα πραγματα γτ δεν μας ποσταρεις μια φωτο της χωρις προσωπο να παρεις γνωμες??

καλωστα κουριτσα τα μοσχαναθρεμενα  :dancing:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1

katarxhn den eimaste poly kairo mazi opws les.diavase kalytera next time...3 vdomades eipa eimaste mazi.to oti exw katskhnwsei spiti ths,einai allo thema.
to topic to anoiksa metaksy sovarou ki asteioy,malakizomai spiti olh mera shmera (to mwro exei paei eparxia stoys dikous ths) opote eipa na perasei eyxarista h wra milwntas gia kampylwmena mwra kai xgazontas k to axti moy me to kollhtari... moy to giwrgh poy den ton exw vrisei katamoutra akomh  syn n  akoysw kai kamia gnwmh...
photo ths de th anevaza pote,xwris na to kserei h idia akomh akomh ki an eprokeito gia to nyxaki toy mirkoy daktyloy ths...
sorry an akougomai dyskoilios alla merika pragmata einai aspro mayro sto kefali moy.

tespa poly to sovarepsame....

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
photo ths de th anevaza pote,xwris na to kserei h idia akomh akomh ki an eprokeito gia to nyxaki toy mirkoy daktyloy ths...
sorry an akougomai dyskoilios alla merika pragmata einai aspro mayro sto kefali moy.

Κατανοητό απόλυτα και σεβαστό! By the way, γιατί γράφεις greeklish;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
a kai xgazontas k to axti moy me to kollhtari... moy to giwrgh poy den ton exw vrisei katamoutra akomh  syn n  akoysw kai kamia gnwmh...
με ποιο νικ μπαινει αυτος ο παπαρας ο φιλος σου να τον βρισουμε και μεις να στανιαρεις; :think: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κάπου δε θα την πετύχει να μετριέται; :2funny:
Να τη μετρήσει σε πούτσες θα πρότεινα, είναι η πιο σίγουρη μέθοδος,υπάρχουν 3 τρόποι μέτρησης:
1)Βάζεις την πούτσα σου για μέτρο και τη μετράς. Σε στύση πάντα. Αν τη μετρήσει άλλος με πιο μικρή ή πιο μεγάλη από σένα θα τη βγάλει άλλο ύψος και πιθανόν βάρος(δεν είναι χοντρή απλά κοντούλα)
2)Εναλακτικός τρόπος α)Τώρα αυτηνής πόσες πούτσες θα της έριχνα? Μία,δύο,τρεις, καμία?
3)Εναλακτικός τρόπος β)Πόσες πούτσες τις έχω ρίξει ή έχει φάει

Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος μέτρησης πίστεψέ μου, όλα τα αποτελέσματα είναι οκ

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
katarxhn den eimaste poly kairo mazi opws les.diavase kalytera next time...3 vdomades eipa eimaste mazi.to oti exw katskhnwsei spiti ths,einai allo thema.
to topic to anoiksa metaksy sovarou ki asteioy,malakizomai spiti olh mera shmera (to mwro exei paei eparxia stoys dikous ths) opote eipa na perasei eyxarista h wra milwntas gia kampylwmena mwra kai xgazontas k to axti moy me to kollhtari... moy to giwrgh poy den ton exw vrisei katamoutra akomh  syn n  akoysw kai kamia gnwmh...

ρε αντε να πιες κανα μπαφο ρε μαλεα
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε φίλε δεν κατάλαβα...
Θες να πάρεις γνώμες για επιβεβαίωση του γούστου σου;
Δηλαδή θα γίνει ψηφοφορία στο φόρουμ για το αν θα πρέπει να σηκώνεται με τ5ην 70κιλη;
Γούστα είναι αυτά, τί να λέμε τώρα...
Εδώ άλλοι τη βρίσκουνε με τραβέλια και με πούστηδες κι εσύ έχεις αγχος για μια ψιλοκανονική γυναίκα... :tickedoff:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για τον Γιώργη είναι το θέμα λέμε μην είστε οφ τόπικ παίχτες

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Κατανοητό απόλυτα και σεβαστό! By the way, γιατί γράφεις greeklish;

εκεί στα ξένα το pc δεν γράφει ελληνικά... :S :S :S

Εδώ άλλοι τη βρίσκουνε με τραβέλια και με πούστηδες...

αυτό δεν είναι τίποτα...εδώ σκάσανε βόμβες δίπλα στο θέμα με την Κύπρο...πλέον αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΤΕ...
ΙΣΩΣ ΤΟ ΓΑΜΗΣΑ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΔΕ ΛΕΩ...ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ.
ΤΗΑΝΚΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΟΛΟΙ ΑΝΥWAY.
ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ...
YG ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΓΑΜΑΓΑΝ,ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ?...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τελευταία και κρίσιμη ερώτηση φίλε yeahsure,τι ηλικία έχεις?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

House of Fun

Ενεργό Μέλος