Επισκέπτης
Κορμάραααααααααααα
Κορμάραααααααααααα
Kατι σε τετοιο αν υπαρχει
ακουω γνωμες.....
ακουω γνωμες.....
μου γαμησατε που μου γαμησατε το τοπικ ,ας απαντησει καποιος και στο παρακατω
το θεικο μου τοπικ με συμβουλες στις γκομενες περι πηδηματος σβηστηκε;;;;;;den το βρισκω πουθενα.αν σβηστηκε θα μπορουσε να μου εξηγησει ο διαχειριστης που το eσβησε γιατι το εσβησε;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟΝΤΑ ΤΟΠΙΚ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ...ΣΒΗΣΤΗΚΕ?!
thanks.
re file χεσε μας με τις μαλακιες σουφίλε λογοκρισία στο φούλ...έκανε παράπονα η Λίλα ότι και καλά την προσβάλλεις...και οι υπέυθυνοι το έσβησαν...
re file χεσε μας με τις μαλακιες σου
ρωτησα σοβαρα και περιμενω απαντηση απο καποιον διαχειριστη
ευχαριστω.
στειλτου πμ....re file χεσε μας με τις μαλακιες σου
ρωτησα σοβαρα και περιμενω απαντηση απο καποιον διαχειριστη
ευχαριστω.
νοντα σ αγαπαω σ εκτιμαω αλλα αντε γαμησου κι εσυ τετοια ωρα τετοια λογια
να σαι καλα![glow=red,2,300]νοντα σ αγαπαω σ εκτιμαω [/glow]αλλα αντε γαμησου κι εσυ τετοια ωρα τετοια λογια
δεν ειναι 70 κιλα η φακλανα η μπεγιονσε;;;;;υποκλισεις της κανετε
περιμενω το διαχειριστη που μου εσβησε το θεμα,ε;
εκτος αν ειναι χουντικο το σαιτ κ ολη αυτη η ελευθεριοτητα που και καλα φαινεται να το διακατεχει εκ πρωτης οψεως,...ειναι να χαμε να λεγαμε.
μηπως θα επρεπε αυτοι πριν σβησουν η αφου εσβησαν το θεμα μου,na steiloyn pm προς ενημερωση kai diakaiologhsh ths kinhshs;Αγαπητέ μου, δεν είσαι το κέντρο του σύμπαντος. Οι διαχειριστές έχουν πολλές υποχρεώσεις. Αν ενδιαφέρεσαι να δεις τι έγινε με το θέμα που ξεκίνησες και εξαφανίστηκε ΕΣΥ πρέπει να στειλεις pm στους διαχειριστές -όχι το αντίστροφο.