Νέα

Θετικοί στον ιό HIV 5 στους 100 «πελάτες» των ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
κατά τη γνώμη μου πάντως μεγάλη προπαγάνδα αν σκεφτεί κανείς τη μικρή πιθανότητα που έχει να κολλήσει κάποιος με ενεργητική επαφή με κάποια που είναι σίγουρα οροθετική...
Να βάλω εγώ 0,1% πιθανότητα και όχι ο,οο5%-0,05%-0,06% που είναι για το ενεργητικό σεξ ( στοματικό,κολπικό,πρωκτικο αντιστοιχα )
για να έχουν κολλήσει 5 άτομα σημαίνει ότι πήγαν μαζί τους ακάπωτα 5000 άτομα...είναι δυνατόν να πήγαν 5000 άτομα ακάπωτα με αυτές? και όσο για το 5 στους 100 καταλαβαίνετε ότι από μόνο του το ποσοστό είναι εξωπραγματικό...
Προς Θεού δε λέω να πηγαίνει κανείς ακάπωτα, αλλά δε θα μας κάνουν να ξεχάσουμε και τα μαθηματικά που ξέρουμε

Τα ποσοστά που βάζεις (ο,οο5%-0,05%-0,06%) τα είδα και εγώ απο εδώ ,
τώρα, δηλαδή εαν πας ακάποτα με 5οοο άτομα μήπως σημαίνει οτί σίγουρα κινδυνεύεις να κολλήσεις κάτω απο αυτά τα ποσοστά;, ή μήπως τα ποσοστά αφορούν εαν πας ακάποτα με οροθετικό άτομο μία φορά. Δεν ξέρω αν έχουν διαμορφωθεί απο ποσοστά καταγραφής και εκτιμήσεις.
Μάλλον αφορούν όμως τον κίνδυνο μετάδοσης με οροθετικό σε μία φορά. Πιο απλά είναι ακόμα μικρότερα τα ποσοστά.

ΤΥΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (Από γνωστό HIV+ άτομο) ΚΙΝΔΥΝΟΣ
ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
Μετάγγιση 90%
Τοκετός 25%
Κοινή χρήση βελονών από χρήστες ναρκωτικών 0,67%
Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,50%
Τυχαίο τρύπημα βελόνας 0,30%
Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%
Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,06%
Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,05%
Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,01%
Ενεργητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,005%

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.442
Πόντοι
7.095
και πάλι ξαναλέω δεν είμαι υπέρ των ακάποτων...και ειδικά εδώ στη θεσσαλονίκη που είμαστε πιο ''ασφαλείς'' από ελέγχους...αλλά...άνθρωπος είσαι μπορεί να σου σπάσει κτλ...
ε μην τρελαθούμε κιόλας...θεωρώ ότι μιλάω σε νοήμονες...οι απολίτιστοι και οι πιτσιρικάδες ας μην ασχοληθούν με τα ποσοστά και ας φοράνε διπλή καπότα για να μην παρεξηγηθώ

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0

δηλαδή τι εννοείς οτί εαν πας όντως με οροθετικό, με ενεργητικό κολπικό παραδείγματος χάριν δεν ισχυεί το 0.05% περίπου αλλα αναβαίνει στο 10 στο 20 και 30% ή και 80%;
αφορά δηλαδή τη μία πράξη με ταυτοποιημένο οροθετικο ή αυτός που αλλάζει αρκετους παρτενέρ τα ποσοστά αφορούν το πότε θα σου κάτσει η μία στραβή για να βγεί ουσιαστικά το 100%;

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Να το κάνω πιο λιανά εαν πας με μία διαπιστωμένη οροθετική είναι 0.05% ή μήπως είναι ουσιαστικά σίγουρο οτι θα κολλήσεις και άρα 100%

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.442
Πόντοι
7.095
0.05% η πιθανότητα για να πας μια φορά με μία οροθετική...
σαφώς και με πολλές φορές ή γκόμενες πολλαπλασιάζονται
επίσης προφανώς καταλαβαίνεις γιατί οι gay και οι τρανσολάτρες είναι πιο επίφοβοι
από την άλλη όμως και με το 0,05% αν σου κάτσει για σένα θα είναι καταστροφή...άρα σκουφάκι...τα παραπάνω εγώ απλά τα παρέθεσα για τους αρρωσταφοβικούς που υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
όλα τα ποσοστά είναι αν πάς με διαπιστωμένο οροθετικό άτομο και όχι οι πιθανότητες που έχει ο καθένας στην ζωή του να νοσήσει....

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
όλα τα ποσοστά είναι αν πάς με διαπιστωμένο οροθετικό άτομο και όχι οι πιθανότητες που έχει ο καθένας στην ζωή του να νοσήσει....

Πάλι δεν πολυκαταλαβαίνω όπως το θέτεις

δηλαδή το 0,05% αφορούν το ποσοστό που μπορείς να κολήσεις απο ακάποτο τον ιο απο έναν οροθετικό που έχεις μπροστά σου και όχι τις εναλλαγές σεξουαλικών συσντρόφων;
δηλαδή όποιος πήγε λογου χάριν με τη διαπιστωμένη ρωσίδα ακάποτο είναι στο 0,05 περίπου και όχι στο 80% ή το 100%
σωστα;

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Παιδια όσοι αγχωνεστε τραβατε για εξετασεις...τί καθεστε κ συζητατε? Θα πονταρετε στις πιθανοτητες κ θα πειτε "αποκλειεται να είμαι μεσα στο ποσοστο"?

Εγω έδινα ακαποτα τσιμπουκια σε 2 στουντιοκοριτσα που δουλευουν ακομα.

Θεωρητικα αν προσεχουν και κανουν εξετασεις δεν εχουν κατι. Εγω ομως θορυβηθηκα ελαφρως κ πηγα εχθες σε κινητη μοναδα της Praksis και εκανα Rapid Test HIV και HEP-C ανωνυμα κ δωρεαν.

Σε 20' εμαθα ότι είμαι καλα...τραβατε καντε το να σας φύγει το βαρος αν νιωθετε ετσι.

Απλα αυτο το τεστ δινει 99.8% ακριβεια με την προϋπόθεση να εχουν περασει 2 μήνες από την τελευταια "υποπτη" επαφη.

ποσα φραγκα , ετσι ενημερωτικα τυπε μου  ? Το μονο ακαποτοειδες που εχω κανει ποτε ειναι μια πιπα 10 δευτερολεπτων πριν φορεσω το προφυλακτικο , πριν 2 χρονια σε ενα στουντιο στο Γκαζι . Δε μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλο τιποτα αλλα ετσι για να ξερω .

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Παίδες, σωστά βάζετε ερωτήματα και αμφιβολίες για το όλο αυτό θέμα, αλλά στο μεταξύ, θα ήθελα να σας πω πού αποσκοπεί αυτή η ιστορία. Ποιο είναι το διακύβευμα; Λοιπόν, όλη αυτή η βαβούρα έχει ένα και μοναδικό στόχο:
Την σταδιακή απομάκρυνση όλων των μπουρδέλων από την περιοχή του κέντρου.
Το πολιτικό κατεστημένο εδώ και καιρό, τα έχει πάρει στο κρανίο με την άνοδο της Χρυσής Αυγής και τώρα δεν θα κωλώσει να κάνει όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις στα ζητήματα του κέντρου της Αθήνας. Και αναβάθμιση του κέντρου με μπουρδελογειτονιές γύρω-γύρω, δεν γίνεται. Το ζητάνε και οι κάτοικοι βέβαια.
Πρώτα θα κλείσουν τα παράνομα σπίτια που έδιναν φακελάκι για να λειτουργούν. Πού το έδιναν; Μαντέψτε.
Στην συνέχεια, θα γίνει ανασύνταξη του νόμου για την λειτουργία των σπιτιών. Λειτουργικοί χώροι και συνολική κατάσταση κτιρίου θα τεθούν σε νέες βάσεις. Γενικά, οι προδιαγραφές θα είναι σε επίπεδο στούντιο. Τέρμα τα ετοιμόρροπα. Κάποια δεν θα αντέξουν το κόστος της ανακαίνισης και θα κλείσουν μόνα τους. Κάποια απλά θα χάσουν την άδεια. Επίσης, τέρμα και στις κοπέλες που εργάζονται παράνομα μέσα σε σπίτια (άλλο η άδεια λειτουργίας του χώρου, άλλο η άδεια εργασίας της κοπέλας). Και κει έπεφτε φακελάκι στις ίδιες τσέπες. Τέλος και σ' αυτά τα φακελάκια. Όλη αυτή η αυστηροποίηση, που συνεπάγεται αυξημένα κοστολόγια, θα οδηγήσει από μόνη της σε κλείσιμο σπιτιών ή σε μεταφορά τους αλλού, όπου θα μπορούν να δουλεύουν σαν στούντιο, με ακριβότερη βέβαια τσρίφα. Σε όλα αυτά προσθέστε και την τρομοκρατία προς τους λιγότερο τακτικούς πελάτες, που είναι πιο "ευαίσθητοι". Ήδη η δουλειά έχει πέσει.
Εννοείται ότι άλλου είδους μέτρα, θα ληφθούν και για τις πιάτσες. Υπόψη, στις πιάτσες θα συλλαμβάνονται επ' αυτοφόρω και πελάτες, όπως γινόταν και παλιά, από το τμήμα Ηθών. Όλα αυτά δεν θα γίνουν σε μία ημέρα. Αλλά τα παράνομα σπίτια και οι πιάτσες έχουν μπει ήδη στο στόχαστρο. Περιμένετε εξελίξεις.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Πάλι δεν πολυκαταλαβαίνω όπως το θέτεις

δηλαδή το 0,05% αφορούν το ποσοστό που μπορείς να κολήσεις απο ακάποτο τον ιο απο έναν οροθετικό που έχεις μπροστά σου και όχι τις εναλλαγές σεξουαλικών συσντρόφων;
δηλαδή όποιος πήγε λογου χάριν με τη διαπιστωμένη ρωσίδα ακάποτο είναι στο 0,05 περίπου και όχι στο 80% ή το 100%
σωστα;

Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Αν δηλαδή πας μια φορά με την Νατάσα και κάνεις κολπικό χωρίς προφύλαξη έχεις 0,05% πιθανότητες να κολήσεις.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Παίδες, σωστά βάζετε ερωτήματα και αμφιβολίες για το όλο αυτό θέμα, αλλά στο μεταξύ, θα ήθελα να σας πω πού αποσκοπεί αυτή η ιστορία. Ποιο είναι το διακύβευμα; Λοιπόν, όλη αυτή η βαβούρα έχει ένα και μοναδικό στόχο:
Την σταδιακή απομάκρυνση όλων των μπουρδέλων από την περιοχή του κέντρου.
Το πολιτικό κατεστημένο εδώ και καιρό, τα έχει πάρει στο κρανίο με την άνοδο της Χρυσής Αυγής και τώρα δεν θα κωλώσει να κάνει όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις στα ζητήματα του κέντρου της Αθήνας. Και αναβάθμιση του κέντρου με μπουρδελογειτονιές γύρω-γύρω, δεν γίνεται. Το ζητάνε και οι κάτοικοι βέβαια.
Πρώτα θα κλείσουν τα παράνομα σπίτια που έδιναν φακελάκι για να λειτουργούν. Πού το έδιναν; Μαντέψτε.
Στην συνέχεια, θα γίνει ανασύνταξη του νόμου για την λειτουργία των σπιτιών. Λειτουργικοί χώροι και συνολική κατάσταση κτιρίου θα τεθούν σε νέες βάσεις. Γενικά, οι προδιαγραφές θα είναι σε επίπεδο στούντιο. Τέρμα τα ετοιμόρροπα. Κάποια δεν θα αντέξουν το κόστος της ανακαίνισης και θα κλείσουν μόνα τους. Κάποια απλά θα χάσουν την άδεια. Επίσης, τέρμα και στις κοπέλες που εργάζονται παράνομα μέσα σε σπίτια (άλλο η άδεια λειτουργίας του χώρου, άλλο η άδεια εργασίας της κοπέλας). Και κει έπεφτε φακελάκι στις ίδιες τσέπες. Τέλος και σ' αυτά τα φακελάκια. Όλη αυτή η αυστηροποίηση, που συνεπάγεται αυξημένα κοστολόγια, θα οδηγήσει από μόνη της σε κλείσιμο σπιτιών ή σε μεταφορά τους αλλού, όπου θα μπορούν να δουλεύουν σαν στούντιο, με ακριβότερη βέβαια τσρίφα. Σε όλα αυτά προσθέστε και την τρομοκρατία προς τους λιγότερο τακτικούς πελάτες, που είναι πιο "ευαίσθητοι". Ήδη η δουλειά έχει πέσει.
Εννοείται ότι άλλου είδους μέτρα, θα ληφθούν και για τις πιάτσες. Υπόψη, στις πιάτσες θα συλλαμβάνονται επ' αυτοφόρω και πελάτες, όπως γινόταν και παλιά, από το τμήμα Ηθών. Όλα αυτά δεν θα γίνουν σε μία ημέρα. Αλλά τα παράνομα σπίτια και οι πιάτσες έχουν μπει ήδη στο στόχαστρο. Περιμένετε εξελίξεις.

έχει δόση αλήθειας η τοποθέτηση σου

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Aρα και μετάγγιση αίματος απο οροθετικό να κάνεις δεν είναι και 100% σίγουρο οτί θα κολήσεις, αφού υπάρχει ενα 10% να γλιτώσεις παρόλο που θα κυλήσει αίμα οροθετικού μέσα σου. :think:
Eνώ σε τοκέτο που το βρέφος λούζεται μεσα στα υγρά και τα αίματα μιας οροθετικής μητέρας οπου φυσικά θα υπάρχουν και  αρκετές αμηχές στην ευάισθητη ούτως ή άλλως επιδερμίδα του παιδιού παρόλλα αυτά έχει μόνο 25% να κολλήσει...περίεργο

Ωστόσο προσοχή

φανταστείται τι κάνουν oi gay για να θεωρουνται υψηλού κινδύνου.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Aρα και μετάγγιση αίματος απο οροθετικό να κάνεις δεν είναι και 100% σίγουρο οτί θα κολήσεις, αφού υπάρχει ενα 10% να γλιτώσεις παρόλο που θα κυλήσει αίμα οροθετικού μέσα σου. :think:
Eνώ σε τοκέτο που το βρέφος λούζεται μεσα στα υγρά μιας οροθετικής μητέρας οπου φυσικά θα υπάρχουν και αμηχές στην επιδερμίδα παρόλλα αυτά έχει μόνο 25% να κολλήσει...περίεργο

Ωστόσο προσοχή

φανταστείται τι κάνουν oi gay για να θεωρουνται υψηλού κινδύνου.
σκισιμο κολοτριπιδασ κε επαφι με εμα γιαφτο αφκσανοντε ι πιθανοτιτεσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom