explosedtank
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κατά τη γνώμη μου πάντως μεγάλη προπαγάνδα αν σκεφτεί κανείς τη μικρή πιθανότητα που έχει να κολλήσει κάποιος με ενεργητική επαφή με κάποια που είναι σίγουρα οροθετική...
Να βάλω εγώ 0,1% πιθανότητα και όχι ο,οο5%-0,05%-0,06% που είναι για το ενεργητικό σεξ ( στοματικό,κολπικό,πρωκτικο αντιστοιχα )
για να έχουν κολλήσει 5 άτομα σημαίνει ότι πήγαν μαζί τους ακάπωτα 5000 άτομα...είναι δυνατόν να πήγαν 5000 άτομα ακάπωτα με αυτές? και όσο για το 5 στους 100 καταλαβαίνετε ότι από μόνο του το ποσοστό είναι εξωπραγματικό...
Προς Θεού δε λέω να πηγαίνει κανείς ακάπωτα, αλλά δε θα μας κάνουν να ξεχάσουμε και τα μαθηματικά που ξέρουμε
Τα ποσοστά που βάζεις (ο,οο5%-0,05%-0,06%) τα είδα και εγώ απο εδώ ,
τώρα, δηλαδή εαν πας ακάποτα με 5οοο άτομα μήπως σημαίνει οτί σίγουρα κινδυνεύεις να κολλήσεις κάτω απο αυτά τα ποσοστά;, ή μήπως τα ποσοστά αφορούν εαν πας ακάποτα με οροθετικό άτομο μία φορά. Δεν ξέρω αν έχουν διαμορφωθεί απο ποσοστά καταγραφής και εκτιμήσεις.
Μάλλον αφορούν όμως τον κίνδυνο μετάδοσης με οροθετικό σε μία φορά. Πιο απλά είναι ακόμα μικρότερα τα ποσοστά.
ΤΥΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (Από γνωστό HIV+ άτομο) ΚΙΝΔΥΝΟΣ
ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
Μετάγγιση 90%
Τοκετός 25%
Κοινή χρήση βελονών από χρήστες ναρκωτικών 0,67%
Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,50%
Τυχαίο τρύπημα βελόνας 0,30%
Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%
Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,06%
Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,05%
Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,01%
Ενεργητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,005%