Νέα

Θεσσαλονικιές vs Αθηναίες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Embrance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παμε για υπνο....διπλα ειδα το γαμησαν παλι με γαμοσταυριδια το θεμα....καλα πηγε η βραδια για το σαιτ...θα πιασε τηλεθεαση στο νεανικο κοινο.... :grin: :grin: :grin: :grin:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
6 χρονια στην αθηνα γαμησαααααααα δεν ξερω και γω τι γαμησα.
τελικα μου φαινεται μια ανταλαγη πλυθησμων πρεπει να γινει. να φυγουν οι πατσολες οι δικες μας και να ερθουν οι αθηναιες εδω. δεν θα χασουμε μαγκες ειναι και περισσοτερεεεεες
χαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααα
Ως Θεσσαλονικιός θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
το γαμησατε το θρεντ παλι το κανατε αθηνα vs θεσσαλονικη οσο για σενα ερι τωρα που ξερω κ τα στεκια σου δε τη γλυτωνεις την εβαψες προδοτρα της θεσσαλονικης!!!
λουκ ξεχασες να μας πεις μερες κ ωρες για το ταξιδι?

ps ρε yorgos ημαρτον εχεις γαμησει ολη την υφηλιο ασε κατι κ για μας τα φτωχαδακια!

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Σαλονικιος ειμαι η λεγομενη "μουνοθυελλα" και οι "μουναρες θεσσαλονικιες" στην Θεσ/νικη ειναι εικονικη μαγκες για 2 λογους. Διοτι βρισκονται μαζεμενα ολα τα ξεκωλα σε 3-4 μαγαζια τηα παραλιας κ 2-3 γνωστα κλαμπ των σφαγειων. Ντυμενες ολες σαν πουτανες αλλα συνηθως με συμπεριφορα ειτε κομπλεξικη ειτε μυξοπαρθενας . Ο μυθος λοιπον διημιουργηθηκε ετσι διοτι ενας πυο ερχεται απο επαρχια η αλλη πολη κ βγαινει στο κεντρο (κ συγκεκριμενα παραλιακα) το βραδυ νομιζει οτι παντου στην σαλονικη γινεται αυτο το ματομουνι ενω αυτο δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.  Και οι "θεσσαλονικιες" συνηθως ειναι φοιτητριουλες η που δουλευον εδω βεριωτισσες ,εδεσσαιες, κιλκισιωτισες ποντιες  :rockon: :rockon:, σερραιες ,καβαλιωτισες και γενικα απο ολους τους γυρω νομους Μακεδονιας και οχι μονο.Οι ντοπιες ειναι λιγες ζητημα να ναι το 30%

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Γενικά σαν γκόμενες οι Βορειοελλαδίτισες είναι κλάσεις ανώτερες. Στο σεξ δεν εχω παρατηρήσει διαφορές γιατι τις καυλώνω όλες...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εγώ δεν ξέρω ρε παιδιά,δεν έχω δοκιμάσει....

Μόνο από Ντόνετσκ,Συμφερούπολη,Ρίγα και Βίλνιους ξέρω....

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
τι ξεκινησαμε συγκριση βορειες με νοτιες ?  >:( :grin:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Γενικά σαν γκόμενες οι Βορειοελλαδίτισες είναι κλάσεις ανώτερες.

οι βορεολλαδιτισες γενικοτερα εχουν μια αλλη τσαχπινια .... αλλα δεν ειναι ομορφο αυτο να τις διαχωριζεις βορειες και νοτιες !

Ελληνιδες ειναι ολες τους !  :grin:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Οι Σαλονικιές είναι μουνάρες και κοκκεταρίες και πιο απελευθερωμένες από τις υπόλοιπες Ελληνίδες. Το sex το έχουν γενικά πιο εύκολο. Επίσης σε πλησιάζουν πιο εύκολα και σε βάζουν αμέσως στην παρέα, ιδιαίτερα αν σε γουστάρουν. Οι δικές μας γκόμενες εδώ κάτω στην Πελοπόννησο έχουν τουπέ και την έχουν δει ελαφρώς, παρότι υπάρχει και εδώ σεξουαλική απελευθέρωση.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ως Θεσσαλονικιος που εχει ζησει πολλα χρονια στην Αθηνα
εχω να πω πως στην Θεσσαλονικη γαμησα ωραιοτερα μουνια
αλλα στην Αθηνα περισσοτερα μουνια
Οι Αθηναιες ειναι πιο γρηγορες στο να κατσουν :knockinb:
Αλλα ακομη ευκολοτερα γαμουσα οταν δουλευα επαρχια :S

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Σαλονικιος ειμαι η λεγομενη "μουνοθυελλα" και οι "μουναρες θεσσαλονικιες" στην Θεσ/νικη ειναι εικονικη μαγκες για 2 λογους. Διοτι βρισκονται μαζεμενα ολα τα ξεκωλα σε 3-4 μαγαζια τηα παραλιας κ 2-3 γνωστα κλαμπ των σφαγειων. Ντυμενες ολες σαν πουτανες αλλα συνηθως με συμπεριφορα ειτε κομπλεξικη ειτε μυξοπαρθενας . Ο μυθος λοιπον διημιουργηθηκε ετσι διοτι ενας πυο ερχεται απο επαρχια η αλλη πολη κ βγαινει στο κεντρο (κ συγκεκριμενα παραλιακα) το βραδυ νομιζει οτι παντου στην σαλονικη γινεται αυτο το ματομουνι ενω αυτο δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.  Και οι "θεσσαλονικιες" συνηθως ειναι φοιτητριουλες η που δουλευον εδω βεριωτισσες ,εδεσσαιες, κιλκισιωτισες ποντιες  :rockon: :rockon:, σερραιες ,καβαλιωτισες και γενικα απο ολους τους γυρω νομους Μακεδονιας και οχι μονο.Οι ντοπιες ειναι λιγες ζητημα να ναι το 30%

Είμαι γέννημα θρέμμα της αττικής.

Σε μία επαγγελματική έκθεση που έπαιρνε μέρος η εταιρεία του πατέρα μου,
σε διπλανό περίπτερο από το δικό μας,
ήταν εταιρεία από το νομό θεσσαλονίκης.
Έσκαγα μύτη με κουστούμια μαφιόζικα και μου έκανε τα γλυκά μάτια μία από το διπλανό εκείνο περίπτερο  . Από τις πιο μουνάρες που έχω δει στη ζωή μου, με σένιο ντύσιμο
και βάψιμο που θύμιζε μουνάρα πορνοστάρ , ΨΗΛΗ ΟΜΩΣ & ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ,
που παριστάνει τη ... γραμματέα.

ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΟΓΚΩΔΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ .

Ενώ αρχικά σκέφθηκα να πάω να κάνω κατάσταση , γιατί φαινόταν ... ΕΤΟΙΜΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ,
τι έκανα ;;;

Άνοιξα το βιβλίο με τα στοιχεία των εκθετών ,
είδα ότι οι διπλανοί έχουν έδρα στη Θέρμη ........

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ .....

Μετά από τόσα χρόνια, έχω κάνει αγώνα για να ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΟΓΚΩΔΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΕΙΝΗ.
Αδύνατον να τη διαγράψω από τη μνήμη μου.
Όταν τη θυμάμαι , θέλω να κλάψω.

big-smiley-crying.gif
big-smiley-crying.gif
big-smiley-crying.gif
big-smiley-crying.gif
big-smiley-crying.gif
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom