Νέα

Θεσσαλονίκη – Παραδέχθηκε στο Instagram το βιασμό 24χρονης σε πάρτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.524
Πόντοι
206
οι αλλοι εχουν λεφτα να κλεισουν ολες τις γκομενες του magic girls για ολοκληρη μερα ή θα μπορουσαν να εχουν πολυ πολυ καλυτερες γκομενες,τελικα ομως που λες επελεξαν να πηδηξουν το ημιπτωμα μιας μετριας ελληνιολας.
Το όλο kick που ηδονίζει τον βιαστή είναι η ωμή βία και εξουσία επιβολή επι του θύματος...Είναι ισχνή μειοψηφία οι "νεκρόφιλοι" που θα ναρκώσουν τα θύματα με οποιαδήποτε ουσία ακόμα και εξεδικευμένη ωστε να μην σε ταβλιάζει,όπως τα roofies, ο τύπος που κατηγορείται όπως λες αν είχε βίτσιο τέτοιο ,θα μπορούσε με τα φράγκα του να βρει δεκάδες βίζιτες να κάνουν τις ψόφιες, δεν είχε ανάγκη αυτή την μπαζόλα...Αν και σεξ έγινε κι εκει πατάει αυτή το θέμα είναι ότι βιασμός δεν έγινε..Προβλέπω πάντως ότι η συγκεκριμένη θα αποδειχτεί το πιο ακριβό σεξ του χαλβά του άχυτου πλουσιόπαιδου Λεβέντη καθώς θα της δώσει καμια 10.000€ και θα το βουλώσει.Ολο αυτό που συμβαίνει είναι παζάρια για να ανέβει η τιμή του συμβιβασμού/Αποζημίωσης να πάει 100Κ μέσω gaslighting στο Twitter&TV

Τελευταία τροποποίηση:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.836
Πόντοι
9.931
Αμα βγαλουν ευρηματα οι τοξικολογικες ισον βιασμος. Τελος.
Η κοπελια μπορει να ηθελε να βρει πλουσιο γαμπρο. Δικαιωμα της το ονειρο.
Οι λεφταδες θελαν να παρτουζωσουν τζαμπα. Ας προσεχαν.
Επίσης η αρχική ανακοίνωση στο ινστα απο τον μετρ ειναι σιγουρα αληθινη λόγω ίσως τύψεων. . Ο ανασκευασμος και το γελοιο ψέμμα που έγραψε μετά σίγουρα έγινε μετά από πίεση των λεφτάδων αφεντικών του. Και του ξύλου που εφαγε.
Σίγουρα υπάρχει κάτι πολύ μεγάλο από πίσω και μακάρι να ξεσκεπαστεί. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε

Μονο το οτι ο τύπος έγραψε στο ποστ του οτι η κατάσταση ξέφυγε, καταλαβαίνεις αυτόματα οτι κατι εγινε σε εκεινο το δωμάτιο που δεν επρεπε να γίνει...

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.524
Πόντοι
206
Τυπε μας εχεις φλομωσει στην παπαρολογια. Ο Πακιστανός καταδικαστηκε σε ισόβια + 25 χρόνια κάθειρξη το 2014 και τώρα είναι εξω και δεν τον αγγίζει και κανείς. Έχεις μεγαλη τρικυμία στο μυαλό.
Το έσβησα ρε τύπε οκ ενα λάθος εκανα μην βαράς

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το έσβησα ρε τύπε οκ ενα λάθος εκανα μην βαράς
Είναι τόσο καμμενος που, πέρυσι νομίζω, έμπλεξε σε καυγά στη Γρεβενών που τον εχουν και έστειλε έναν Αλβανό στο νοσοκομείο να χαροπαλεύει. Θα φάει κι άλλα χρόνια. Θα πεθανει μεσα αυτός.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Ποιο ειναι το πενταστερο γαμω? Στην κατάθεση φαίνεται να έχει μικρό όνομα άρα αποκλείονται MAΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ , GRAND HOTEL PALACE , PORTO PALACE , HOLIDAY INN......To met ειναι? ή το καπσις?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ποιο ειναι το πενταστερο γαμω? Στην κατάθεση φαίνεται να έχει μικρό όνομα άρα αποκλείονται MAΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ , GRAND HOTEL PALACE , PORTO PALACE , HOLIDAY INN......To met ειναι? ή το καπσις?
Ποιο έχει 6 ορόφους;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
ΜΕΤ.....

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
ΤΟ ΜΕΤ. Το γραφει παρακάτω. Επίσης τα ζώα από το πρώτο θέμα έχουν κάνει μαλακία και δεν έχουν σβήσει προσωπικά δεδομένα....

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Πίσω από τα μπουρδελα στην Γιαννιτσών.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Πίσω από τα μπουρδελα στην Γιαννιτσών.
Εξαιτίας του μετ έκλεισαν όλα τα σπιτάκια στον από πίσω δρόμο. Για να μπορούν να γίνονται άνετα παρτούζες και όργια μόνο στους δικούς του χώρους όπως αποδεικνύεται

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
απο την δευτερη καταθεση της:
«Μάλιστα, λέει ότι επιθυμεί την ποινική του δίωξη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μου ασκήθηκε βια από μέρους του, αλλά η συνουσία που ακολούθησε δεν θα λάμβανε χώρα, αν ήμουν νηφάλια. Οι δύο άντρες εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία μου λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Δεν γνωρίζω αν το ποτό μου περιείχε κάποια άλλη ουσία».

απο αυτά που λεει η γκομενα στην δευτερη καταθεση της θα τους κλασουν μια μαντρα @@ θυμηθείτε το…
Ηπιε και τους εκατσε λεει , οπως και οτι πηγε με την θεληση της στο δωματιο λεει παραπανω. (προφανως στο υλικο απο τις καμερες δεν καταγραφεται βια)
Δευτερον πώς θα αποδείξει το πού της εριξαν -αν της εριξαν- κατι την στιγμη που παραδεχεται πως επινε τον αμπακο απο τις 11 σε αλλο σπιτι πριν παει στο παρτυ;
Τριτον εγω οταν ζαλιζομαι και βγαινω απο καπου να παω σπιτι μου παιρνω ταξι. Αν ειμαι σε ξενοδοχειο δε, μου το παραγγελνει και η ρεσεψιον! Δεν πληρωνω μετρητα να παω σε δωματιο και χανομαι στον διαδρομο …
Δεν τα λεει καθόλου καλα η μικρη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Τυπε μας εχεις φλομωσει στην παπαρολογια. Ο Πακιστανός καταδικαστηκε σε ισόβια + 25 χρόνια κάθειρξη το 2014 και τώρα είναι εξω και δεν τον αγγίζει και κανείς. Έχεις μεγαλη τρικυμία στο μυαλό.
Είπα κι εγώ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
απο την δευτερη καταθεση της:
«Μάλιστα, λέει ότι επιθυμεί την ποινική του δίωξη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μου ασκήθηκε βια από μέρους του, αλλά η συνουσία που ακολούθησε δεν θα λάμβανε χώρα, αν ήμουν νηφάλια. Οι δύο άντρες εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία μου λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Δεν γνωρίζω αν το ποτό μου περιείχε κάποια άλλη ουσία».

απο αυτά που λεει η γκομενα στην δευτερη καταθεση της θα τους κλασουν μια μαντρα @@ θυμηθείτε το…
Ηπιε και τους εκατσε λεει , οπως και οτι πηγε με την θεληση της στο δωματιο λεει παραπανω. (προφανως στο υλικο απο τις καμερες δεν καταγραφεται βια)
Δευτερον πώς θα αποδείξει το πού της εριξαν -αν της εριξαν- κατι την στιγμη που παραδεχεται πως επινε τον αμπακο απο τις 11 σε αλλο σπιτι πριν παει στο παρτυ;
Τριτον εγω οταν ζαλιζομαι και βγαινω απο καπου να παω σπιτι μου παιρνω ταξι. Αν ειμαι σε ξενοδοχειο δε, μου το παραγγελνει και η ρεσεψιον! Δεν πληρωνω μετρητα να παω σε δωματιο και χανομαι στον διαδρομο …
Δεν τα λεει καθόλου καλα η μικρη
Έχει κενά πολλά η κατάθεση
Αν ισχύει όμως ότι βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικου.. Δεν τους βλέπω καλά τους κλαρίνο γαμπρούσ
Υγ μικρή 24 ετών μόνο Ελλάδα θεωρείται. Γερμανία έχουν δύο παιδιά στα 24 25 κ δουλεύουν από τα 20

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Έχει κενά πολλά η κατάθεση
Αν ισχύει όμως ότι βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικου.. Δεν τους βλέπω καλά τους κλαρίνο γαμπρούσ
αν μπορει να αποδείξει το ποτε της το εριξαν … Λεει παντως πως ειχε καταναλωσει μεγαλη ποσοτητα αλκοολ πριν παει στο ξενοδοχειο. Η μονη αποδειξη ενοχη της παρεας ειναι το ποστ του χεστη που την καλεσε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ μια φορά κατάλαβα οτι μου είχαν ρίξει κάτι οι γκόμενες ή ο μπάρμαν στο ποτό Κίεβο προφανώς για να με ψειρίσουνε,μόλις άρχισα και ζαλιζόμουνα την κοπανάω αμέσως,βαδίζω όσο πιο γρήγορα γίνεται,μπαίνω σε ένα ταξί,φτάνω διαμέρισμα και πέφτω ξερός με τα ρούχα στο κρεβάτι.Γενικά νιώθεις πολύ σκατά και δεν είναι σα μέθη,χτυπάει απότομα.Μάλλον στις γυναίκες θα επιδρά χειρότερα.
Τώρα αυτή γύρισε πίσω για να πάει στο πάρτυ,γάμησέ τα.Ισως και να ήθελε να ξεφορτωθεί τις φίλες της για να τη γαμήσει κάποιος.Αλλά αν βρεθούν ναρκωτικά στις τοξικολογικές την πούτσισαν οι θύτες,τεκμαίρεται βιασμός.Αν όχι,δεν αποδεικνύεται βιασμός αν και ΗΠΑ και πιωμένη να γαμήσεις και να μετανιώσει θεωρείται βιασμός.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης σίγουρα υπάρχει και η εκδοχή του γαμέως που όμως δε διέρρευσε.Τι λέει δηλαδή αυτός για το πώς συνετελέσθη η φάση και πώς έπεισε τους δικαστές να μείνει ελεύθερος.Τι λένε οι άλλοι μάρτυρες ο Μάνος κτλ.
Καλά ο Μάνος θα φάει προφανώς ξυλίκι από όλες τις πλευρές.Ηδη τον απέλυσαν,τον έδειραν,η άλλη τον κατηγόρησε οτι της πάσαρε κόκες,αυτός θα την πληρώσει τη νύφη τελικά.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Η τύπισσα είναι μυθομανής και έχει δεκατρικυμία στο κεφάλι πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις απορώ πως έγινε η δίωξη καν...μια ολόκληρη χώρα κρέμεται απο τα λεγόμενα ενός τσόκαρου.Θα καταπέσουν οι κατηγορίες στο ακροατήριο(αν φτάσει μέχρι εκεί) και θα φανεί ότι τοξικολογικά ήταν καθαρή απο roofie χάπια που ήδη προλειαίνουν το έδαφος με ΔΗΘΕΝ ολιγωρία των αρχών και ΔΗΘΕΝ καθυστερημένη εξέταση Ιατροδικαστή...Το μόνο που θα μείνει θα είναι το μίσανδρο αφήγημα κατα της Πατριαρχίας και το ταξικό μίσος των αριστερούληδων που ξεσπαθώνουν στο Twitter υπερ της λες και ήταν αυτόπτες μάρτυρες όλοι και πριν καν δούμε τις εξετάσεις αίματος/ούρων.
Άλλο ένα μελό διαδικτυακό storyline δαιμονοποίησης του ανδρισμού και της Πατριαρχίας με μπόλικο αριστερό γλοιώδη συναισθηματισμό που θυμίζει Bollywood ή μεξικάνικο σίριαλ "Και οι Πλούσιοι κλαίνε" φάση με την θεάρα την Veronica Castro?
Mh μπερδευεσαι…εσυ εισαι ρομαντικη ψυχη περισσοτερο για οπαδο της Rosa salvaje σε κοβω…ελα σ’ εφτιαξα…

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Στην δευτερη καταθεση τα ξεκαθαριζει ολα , λεει δεν ξερει αν πηγε με την θεληση της στο δωματιου του τυπου γιατι ηταν μεθυσμενη ...επισης το εχει ξανακανει σε αλλο παρτυ , λεει κοιμηθηκε με εναν που γουσταρε ....οποτε case closed :priest:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
Εγώ μια φορά κατάλαβα οτι μου είχαν ρίξει κάτι οι γκόμενες ή ο μπάρμαν στο ποτό Κίεβο προφανώς για να με ψειρίσουνε,μόλις άρχισα και ζαλιζόμουνα την κοπανάω αμέσως,βαδίζω όσο πιο γρήγορα γίνεται,μπαίνω σε ένα ταξί,φτάνω διαμέρισμα και πέφτω ξερός με τα ρούχα στο κρεβάτι.Γενικά νιώθεις πολύ σκατά και δεν είναι σα μέθη,χτυπάει απότομα.Μάλλον στις γυναίκες θα επιδρά χειρότερα.
Τώρα αυτή γύρισε πίσω για να πάει στο πάρτυ,γάμησέ τα.Ισως και να ήθελε να ξεφορτωθεί τις φίλες της για να τη γαμήσει κάποιος.Αλλά αν βρεθούν ναρκωτικά στις τοξικολογικές την πούτσισαν οι θύτες,τεκμαίρεται βιασμός.Αν όχι,δεν αποδεικνύεται βιασμός αν και ΗΠΑ και πιωμένη να γαμήσεις και να μετανιώσει θεωρείται βιασμός.
μηπως ηθελαν να σε πηδηξουν?
οι ουκρανοι ειναι σκληροι καργιοληδες...
:confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom