Νέα

Θεσσαλονίκη – Παραδέχθηκε στο Instagram το βιασμό 24χρονης σε πάρτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Άρα φιλε μου μην περιμένεις να μπει κάποιος μέσα απ αυτους.
Το φιντορίκο ποτέ δεν τον χώνεψα τον θεωρώ ύπουλη σκατόφατσα
Αυτός ο φιντιρικος όντως σκατοφατσα, αλλά δεν πρέπει να έχει σχέση με το περιστατικό του βιασμού. Ήταν Ντουμπάι εκείνη την περίοδο.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.276
Πόντοι
3.656
την αφηνα να φυγει.....

Ηθικα φταιει ΚΑΙ η κοπελα..... Καλο ειναι να εκπαιδευουμε τα παιδια μας να προσεχουν....
θελεις να εξηγησεις ποιο ειναι το ΗΘΙΚΟ λαθος της βιασμενης?
Θα μιλησουμε νομικα ή ηθικα???? Ειπαμε υπαρχει ΕΝΑ εδαφος συζητησης.....ή το νομικο ή το ηθικο.....εδω μου τα ανακατευεις και τα 2.... και ρωταω...
Ανοιγεις το κλουβι του λιονταριου,μπαινεις μεσα,σε τρωει.....φταις εσυ ή το λιονταρι???
Πηδας τον φραχτη του ναρκοπεδιου,ανατιναζεσαι....φταις εσυ ή αυτος που εβαλε τις ναρκες???
Δεν αθωωνουμε τους βιαστες...λεμε οτι ΚΑΙ οι κοπελες πρεπει να προσεχουν....
Ακουσε το και απο κοπελα που την εχει "πατησει".....ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ!!!
Χωρις να θελω να σε στενοχωρησω οταν σε μια φραση μπαινει το "αλλα" σημαινει οτι δεν καταδικαζεις αλλα δινεις αυτοματα ενα ελαφρυντικο...
Δεν υπαρχει κατα την αποψη μου και ευτυχως της πλειοψηφιας εδω μεσα κανενα μα κανενα "αλλα" και κανενα μα κανενα ηθικο λαθος..
Γινεται μια προταση για ενα παρτυ...ο ανοητος κολλησε στη λεξη "πιεση"...πιεστηκε λοιπον η κοπελα να παει..πηγε...
ο ανοητος ψεγει το γεγονος οτι αποφασισε να παει μετα απο πιεση..επρεπε να γνωριζει εκ των προτερων οτι θα ναρκωθει και θα βιαστει...
ΝΑΡΚΩΘΗΚΕ παρα τη θεληση της και ΒΙΑΣΤΗΚΕ..
ο ανοητος λεει κακως την βιασαν ΑΛΛΑ κακως πηγε αρα τα ηθελε ο κωλος της...ο ανοητος θεωρει οτι απο τη στιγμη που αποφασιζει να παει οτι και να συμβει μετα εχει μεριδιο ευθυνης και η ιδια...
Βρες το λαθος....

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Λαικα δικαστήρια εχουν στήσει οι social justice warrior αριστεράτζες στα social media ενάντια στους μπούληδες φιλελεδες αστούληδες και λοιπά golden boy της νουδουλας,Για να δουμε θα βγάλουν τα ονόματα στη φορά τα συστημικά μμε του κουλη η θα κανουν την πάπια :think::think:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Θα μιλησουμε νομικα ή ηθικα???? Ειπαμε υπαρχει ΕΝΑ εδαφος συζητησης.....ή το νομικο ή το ηθικο.....εδω μου τα ανακατευεις και τα 2.... και ρωταω...
Ανοιγεις το κλουβι του λιονταριου,μπαινεις μεσα,σε τρωει.....φταις εσυ ή το λιονταρι???
Πηδας τον φραχτη του ναρκοπεδιου,ανατιναζεσαι....φταις εσυ ή αυτος που εβαλε τις ναρκες???
Δεν αθωωνουμε τους βιαστες...λεμε οτι ΚΑΙ οι κοπελες πρεπει να προσεχουν....
Ακουσε το και απο κοπελα που την εχει "πατησει".....ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ!!!
Είναι έλλογα όντα οι νάρκες και τα λιοντάρια;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.751
Πόντοι
1.756
θελεις να εξηγησεις ποιο ειναι το ΗΘΙΚΟ λαθος της βιασμενης?

Χωρις να θελω να σε στενοχωρησω οταν σε μια φραση μπαινει το "αλλα" σημαινει οτι δεν καταδικαζεις αλλα δινεις αυτοματα ενα ελαφρυντικο...
Δεν υπαρχει κατα την αποψη μου και ευτυχως της πλειοψηφιας εδω μεσα κανενα μα κανενα "αλλα" και κανενα μα κανενα ηθικο λαθος..
Γινεται μια προταση για ενα παρτυ...ο ανοητος κολλησε στη λεξη "πιεση"...πιεστηκε λοιπον η κοπελα να παει..πηγε...
ο ανοητος ψεγει το γεγονος οτι αποφασισε να παει μετα απο πιεση..επρεπε να γνωριζει εκ των προτερων οτι θα ναρκωθει και θα βιαστει...
ΝΑΡΚΩΘΗΚΕ παρα τη θεληση της και ΒΙΑΣΤΗΚΕ..
ο ανοητος λεει κακως την βιασαν ΑΛΛΑ κακως πηγε αρα τα ηθελε ο κωλος της...ο ανοητος θεωρει οτι απο τη στιγμη που αποφασιζει να παει οτι και να συμβει μετα εχει μεριδιο ευθυνης και η ιδια...
Βρες το λαθος....
Αυτα τα "παρτυ" με τους συγκεκριμενους γινονται εδω κ χρονια κ ειναι γνωστο τι συμβαινει.....Δεν ηταν "ενα παρτυ" που το διοργανωνε καποιος φιλος της... Απο αυτα τα παρτυ εχουν περασει υποδοχες,πρωην μοντελες κ ονοματα της πολης....
κ ρωταω την ερωτηση που δεν απανταει κανεις....
Βγαινεις για περιπατο στην Αφρικη....σε τρωνε τα λιονταρια......ποιος φταιει??? Εσυ ή τα λιονταρια???
Ξερεις ΑΠΟ ΠΡΙΝ στην Αφρικη εχει λιονταρια...Ξερεις ΑΠΟ ΠΡΙΝ τα λιονταρια τρωνε κρεας....αλλα εσυ με το ετσι θελω βγαινεις για περιπατο!!!
ε οχι ρε τυπε...δεν προκειται να δικαιολογησω την ηλιθιοτητα.....πολυ απλα ΔΕΝ ΠΑΣ στο παρτυ....και αφηστε τα "πιεστηκε να παει"....αλλοι αφηνουν δουλειες για να μην κανουν εμβολιο....

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτα τα "παρτυ" με τους συγκεκριμενους γινονται εδω κ χρονια κ ειναι γνωστο τι συμβαινει.....Δεν ηταν "ενα παρτυ" που το διοργανωνε καποιος φιλος της... Απο αυτα τα παρτυ εχουν περασει υποδοχες,πρωην μοντελες κ ονοματα της πολης....
Βγαινεις για περιπατο στην Αφρικη....σε τρωνε τα λιονταρια......ποιος φταιει??? Εσυ ή τα λιονταρια???
Ξερεις ΑΠΟ ΠΡΙΝ στην Αφρικη εχει λιονταρια...Ξερεις ΑΠΟ ΠΡΙΝ τα λιονταρια τρωνε κρεας....αλλα εσυ με το ετσι θελω βγαινεις για περιπατο!!!
ε οχι ρε τυπε...δεν προκειται να δικαιολογησω την ηλιθιοτητα.....πολυ απλα ΔΕΝ ΠΑΣ στο παρτυ....και αφηστε τα "πιεστηκε να παει"....αλλοι αφηνουν δουλειες για να μην κανουν εμβολιο....
Τύπε απάντησέ μας εσύ που κατηγορείς τους άλλους ότι δεν απαντάνε. Είναι τα λιοντάρια και οι νάρκες έλλογα όντα;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.751
Πόντοι
1.756
Τύπε απάντησέ μας εσύ που κατηγορείς τους άλλους ότι δεν απαντάνε. Είναι τα λιοντάρια και οι νάρκες έλλογα όντα;
γιατι,ειναι εκεινη η παρεα φραγκατων ελλογα οντα?

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Καλα τα γράφεις τυπε. Εγώ μαζί σου είμαι. Απλα υπάρχει ένα μεγάλο αλλά:Οι συγκεκριμένοι μπουληδες έριξαν χάπια και ηρεμιστικά στο ποτο της. Οπότε το σεξ που ακολούθησε αργότερα δεν ήταν συναινετικο. Γι'αυτο κάι πάει δικαστικά το θέμα ως βιασμός. Αν δεν έπαιζαν ουσίες στην όλη υπόθεση θα ήταν ακόμα μια καταγγελία από τις πολλές που συμβαίνουν καθημερινά. Το θέμα είναι κατά πόσο θα το καλύψουν τα ΜΜΕ αν και στα social media έχει γίνει χαμουλης... Οπότε δύσκολα το βλέπω..

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.751
Πόντοι
1.756
Καλα τα γράφεις τυπε. Εγώ μαζί σου είμαι. Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο αλλά:Οι συγκεκριμένοι μπουληδες έριξαν χάπια και ηρεμιστικά στο ποτο της. Οπότε το σεξ που ακολούθησε αργότερα δεν ήταν συναινετικο. Γι'αυτο κάι πάει δικαστικά το θέμα ως βιασμός. Αν δεν έπαιζαν ουσίες στην όλη υπόθεση θα ήταν ακόμα μια καταγγελία από τις πολλές που συμβαίνουν καθημερινά. Το θέμα είναι κατά πόσο θα το καλύψουν τα ΜΜΕ αν και στα social media έχει γίνει χαμουλης... Οπότε δύσκολα το βλέπω..
πολυ μεγαλα ονοματα μεσα....αρχισαν ηδη οι γαργαρες...

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
πολυ μεγαλα ονοματα μεσα....αρχισαν ηδη οι γαργαρες...
Είναι τόσο άχρηστοι και μαλθακοι που έπρεπε να μαστουρωσουν μια γκομενιτσα 24 ετων για να την γαμησουν. Ενώ σίγουρα θα έπεφταν γαμησια και χωρίς ουσίες. Καμμια τύπισσα δεν πάει για ρεβεγιόν σε 5στερο ξενοδοχείο χωρίς να φάει πουτσετο... Απλά οι τύποι είναι τόσο άχρηστοι και μαμοθρεφτα που εμαθαν στην ζωή τους να τα έχουν όλα έτοιμα. Σιγα μην καθοντουσαν να την ψήσουν για γαμησι... Σου λέει πέτα εκεί ένα χαπάκι να τελειώνουμε.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.276
Πόντοι
3.656
εκει θελω να καταληξω...
αυτα τα παρτυ παντα γινονται..θα γινονται..και οργια γινονται..και παρτουζες γινονται..και μπραβο τους και καλα να περνανε ολοι τους...ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το οτι αποφασιζω να παω καπου δεν σημαινει αυτοματα οτι συναινω να με ναρκωσουν και να με βιασουν!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν μπορει να ειναι τοσο δυσκολο.....
και φυσικα δεν μπορω να σου απαντησω για τα λιονταρια και τον ανοητο που παει περιπατο στη σαβανα..φυσικα και δεν φταινε τα λιονταρια γιατι ειναι το ενστικτο τους να σε σκοτωσουν και να σε φανε...τι σχεση εχει το ενα με το αλλο....ουτε καν αλληγορικη συνδεση δεν γινεται...
Και πληρωμενα call girls να ειχαν καλεσει να πανε και καποια στιγμη στραβωνε κατι δεν εχουν δικαιωμα να αγγιξουν οι γιαλαντζομαγκες ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!!!
Και ας υποθεσουμε λοιπον οτι η κοπελα ξερει απο πριν που παει...και ας υποθεσουμε οτι παει με την ιδεα τι συμβαινει...και ας τα υποθεσουμε ολα αυτα...δεν εχει το δικαιωμα να φυγει οταν κατι δεν της αρεσει ανεγγιχτη???η θα πουμε οτι αφου αποφασισε να παει,ξεροντας τι συμβαινει εκει εχει μεριδιο ευθυνης για αυτο που της συνεβει???

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
γιατι,ειναι εκεινη η παρεα φραγκατων ελλογα οντα?
Φυσικά. Και μπορούν να σκεφθούν και έχουν το δικαίωμα της επιλογής και κατανοούν την έννοια της συναίνεσης. Και μπορούν να αντιληφθουν την έννοια του όχι.
Οπότε τύπε μου όχι, δεν είναι το ίδιο με το να μπεις σε ναρκοπε΄διο ούτε σε κλουβί με λοντάρια.
Κι εξυπνακίστικα επιχειρήματα αυτού του τύπου δε δίνουν άλλοθι σε βιασμούς. Όσο και αν το προσπαθεί κάποιος.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Καλα τα γράφεις τυπε. Εγώ μαζί σου είμαι. Απλα υπάρχει ένα μεγάλο αλλά:Οι συγκεκριμένοι μπουληδες έριξαν χάπια και ηρεμιστικά στο ποτο της. Οπότε το σεξ που ακολούθησε αργότερα δεν ήταν συναινετικο. Γι'αυτο κάι πάει δικαστικά το θέμα ως βιασμός. Αν δεν έπαιζαν ουσίες στην όλη υπόθεση θα ήταν ακόμα μια καταγγελία από τις πολλές που συμβαίνουν καθημερινά. Το θέμα είναι κατά πόσο θα το καλύψουν τα ΜΜΕ αν και στα social media έχει γίνει χαμουλης... Οπότε δύσκολα το βλέπω..
Δεν πρόκειται να το καλύψουν τα ΜΜΕ, αλλιώς θα το είχαν κάνει ήδη. Αν και εγώ προσωπικά τον θεωρώ γραφικό, εντούτοις μόνο ο Χίος είχε το "θάρρος" στις 4 Ιανουαρίου στο εξώφυλλο της εφημερίδας του να ξεμπροστιασει με ονοματεπώνυμο ποιόν κατήγγειλε η κοπελιά (αυτόν τον κληρονόμο της εταιρείας με το γνωστό αναψυκτικό). Τα άλλα μέσα απλώς ανέφεραν ότι μια 24χρονη κατήγγειλε έναν 27χρονο για βιασμό σε δωμάτιο ξενοδοχείου και ούτε ανέφεραν κάπου ότι εμπλέκονται και άλλοι.

Τελευταία τροποποίηση:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.751
Πόντοι
1.756
Φυσικά. Και μπορούν να σκεφθούν και έχουν το δικαίωμα της επιλογής και κατανοούν την έννοια της συναίνεσης. Και μπορούν να αντιληφθουν την έννοια του όχι.
Οπότε τύπε μου όχι, δεν είναι το ίδιο με το να μπεις σε ναρκοπε΄διο ούτε σε κλουβί με λοντάρια.
Κι εξυπνακίστικα επιχειρήματα αυτού του τύπου δε δίνουν άλλοθι σε βιασμούς. Όσο και αν το προσπαθεί κάποιος.
να σκεφτουν???? χαχαχαχα εσυ νομιζεις οτι ολοι εχουν μυαλο κ σκεφτονται???χαχαχαχχα..... "κατανοουν"????? καλο κ αυτο...."σκεψη"-"κατανοηση"-"αντιληψη" ειναι αγνωστες λεξεις για τα ζωα....πως λεγεται εκεινη η θεωρια που οι εξυπνοι νομιζουν οτι ολοι ειναι εξυπνοι κ ειναι διστακτικοι.....και οι χαζοι νομιζουν οτι ολοι ειναι χαζοι..... Εσυ τυπε επειδη εχεις αντιληψη νομιζεις οτι ολοι ειναι ετσι???? και εγραψα παραπανω οτι δεν αθωωνουμε τους δραστες....
Εχω ξαδερφη μοντελο....υποδοχη σε μεγαλα μαγαζια της πολης....ΟΥΤΕ μια φορα δεν επεσε σε "παγιδες"....και τις εχουν κανει πολλες φορες διαφορες προτασεις....

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Μέσα στα σκατα αυτή η νέα Δημοκρατία..

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
να σκεφτουν???? χαχαχαχα εσυ νομιζεις οτι ολοι εχουν μυαλο κ σκεφτονται???χαχαχαχχα..... "κατανοουν"????? καλο κ αυτο...."σκεψη"-"κατανοηση"-"αντιληψη" ειναι αγνωστες λεξεις για τα ζωα....πως λεγεται εκεινη η θεωρια που οι εξυπνοι νομιζουν οτι ολοι ειναι εξυπνοι κ ειναι διστακτικοι.....και οι χαζοι νομιζουν οτι ολοι ειναι χαζοι..... Εσυ τυπε επειδη εχεις αντιληψη νομιζεις οτι ολοι ειναι ετσι????
Εγώ είμαι σίγουρος ότι όλοι ξέρουν τι σημαίνει το όχι. Και κάποιοι επιλέγουν να το αγνοήσουν. 'Ετσι κι αλλιώς κάποιοι άλλοι θα βρεθούν να πάρουν το μέρος τους και να ρίξουν το βάρος στο θύμα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Είναι τόσο άχρηστοι και μαλθακοι που έπρεπε να μαστουρωσουν μια γκομενιτσα 24 ετων για να την γαμησουν. Ενώ σίγουρα θα έπεφταν γαμησια και χωρίς ουσίες. Καμμια τύπισσα δεν πάει για ρεβεγιόν σε 5στερο ξενοδοχείο χωρίς να φάει πουτσετο... Απλά οι τύποι είναι τόσο άχρηστοι και μαμοθρεφτα που εμαθαν στην ζωή τους να τα έχουν όλα έτοιμα. Σιγα μην καθοντουσαν να την ψήσουν για γαμησι... Σου λέει πέτα εκεί ένα χαπάκι να τελειώνουμε.
τυπε νομιζω εχεις μια εικονα εντελως λάθος για το πως εχουν τα πραγματα

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Δεν πρόκειται να το καλύψουν τα ΜΜΕ, αλλιώς θα το είχαν κάνει ήδη. Αν και εγώ προσωπικά τον θεωρώ γραφικό, εντούτοις μόνο ο Χίος είχε το "θάρρος" στις 4 Ιανουαρίου στο εξώφυλλο της εφημερίδας του να ξεμπροστιασει με ονοματεπώνυμο ποιόν κατήγγειλε η κοπελιά (αυτόν τον κληρονόμο της εταιρείας με το γνωστό αναψυκτικό). Τα άλλα μέσα απλώς ανέφεραν ότι μια 24χρονη κατήγγειλε έναν 27χρονο για βιασμό σε δωμάτιο ξενοδοχείου και ούτε ανέφεραν κάπου ότι εμπλέκονται και άλλοι.
Θα δειξει τυπε.Με τα ΜΜΕ του κουλη ολα να τα περιμενεις.Και επειδη απο πισω ακουγονται μεγαλα ονοματα εχω τις αμφιβολιες μου.Επισης να περιμενεις και αλλες να μηλισουν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom