diopos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 14
- Like
- 826
- Πόντοι
- 376
Για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου. Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς θυμάστε ένα σκηνικό σε νησι. Σίγουρα όχι Μύκονο , αν θυμάμαι ή Ρόδο ή Κρήτη. Μια αγγλιδούλα πηρε 3 Έλληνες και μετά τους κατηγόρησε ότι την βίασαν. Τα παλικαράκια παλάβωσαν στην υπόθεση μπηκε κ η πρεσβεία της. Κάπως λοιπόν παιχτηκε η φάση και το κοριτσάκι κελάηδησε ότι όχι μονο δεν την βίασαν αλλα εκείνη τους την έπεσε και μετά ντράπηκε που έβαγε μπαράζ απο πουτσες και το γυρισε έτσι. Αλλά ούτε γάτα ούτε ζημία.
Έχω την άίσθηση, αλλα επειδή δεν είμαι νομικός ίσως είμαι λάθος, ότι τέτοιου είδους κατηγορίες και πράκτικές θα έπρεπε να τιμωρούνται με παρόμοια αυστηροτητα.
Κύπρος: Τέσσερις μήνες με αναστολή στη 19χρονη Βρετανίδα
Ελεύθερη να επιστρέψει στη Βρετανία είναι η 19χρονη που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή για ψευδή καταγγελία βιασμού από 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα.
www.efsyn.gr
Υπάρχει και η άλλη υπόθεση στην Κύπρο με μια Εγγλέζα που κατηγόρησε κάποιους Εβραίους ότι την βίασαν, η κατηγορία αποδείχτηκε ψευδής (δεν μασάει το εβραικό λόμπι απο μυτούδες) και η γκόμενα τιμωρήθηκε με την γελοία ποινή των 4 μηνών με αναστολή.
Έξω από το δικαστήριο φεμουνίστριες φώναζαν ""μην τιμωρείτε τα θύματα¨