Νέα

Θεσσαλονίκη – Παραδέχθηκε στο Instagram το βιασμό 24χρονης σε πάρτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.112
όταν πάει κανείς σε χοτέλ με άνδρες, ποτά κλπ, ξέρει ότι θα γαμηθεί. Τα υπόλοιπα είναι αρχιδιές για να γβγάλει λεφτά η πόρνη στην ψυχή. Είδε φραγκάτους και σου λέει εδώ είμεθα. Με τους τωρινούς νόμους θα βγάλψ φράγκα γερά. Αν δεν θες να σε ταίσουν κόκες και ποτά για να γαμηθείς χωρίς αντίσταση, δεν πας απλά σε αυτά. Δεν είναι σχολείο, ή εκκλησία τα χοτέλς και τα πάρτυ. Μαλακισμένα πουτάνες στην ψυχή. Αλλά και αυτοί να μάθουν άλλη φορά, να βάζουν το χέρι στην τσέπη τα καβούρια να παίρνουν επαγγελματίες βίζιτες. Έχω βρεθεί κι εγώ αρκετές φορές σε τέτοια θέση πριν κάνω και αυτή τη δουλειά και δεν μου φταίνε οι μαλάκες που θέλουν να πηδήξουν χωρίς μα μου. Να μη πήγαινα. Οι άνδρες αυτό σκέφτονται μόνο σε τέτοιες φάσεις.
βγήκε κιόλας γιατί ζήλεψε τη φήμη της κοπέλας με το βιτριόλι να την δουν μπας και γίνει κι αυτή σελέμπριτι ήρωας. Και που ξέρουμε ότι δεν έριξε αυτή το υπνοσεντον μόνη της στο ποτό. Από τους υπόλοιπους που κατηγορεί, πήραν αίμα, να δουν μήπως κι αυτοί ήταν στην ίδια κατάσταση; Kι ενώ ήταν κομμάτια, γύρισε στη ρεσεπτιόν του 5 άστερου, κι αυτοί που είναι τα μάτια τους 50 εκεί, και δεν αφήνουν τίποτε να διαταράξει τη φήμη του χοτέλ, δεν αφήνουν τίποτε να περάσει έτσι, της έδωσαν και κλειδί να πάει, χωρίς βοήθεια από καμαρώτο. Και αυτή είχε και φράγκα να πληρώσει το δωμάτιο του 5 άστερου. Και ξαφνικά την περίμεναν γιατί μύρισαν τα δάχτυλά τους, ότι θα γυρίσει, στο ανσανσέρ, για να τη βιάσουν. Απορώ με την Αστυνομία και τους δικαστές που δέχονται καταγγελίες από τέτοια άτομα μην τα χαρακτηρίσω. Αυτή ως τρωκτικό, πήγε στο πάρτυ για να πιαστεί από κανένα φραγκάτο, κλασσικά. Μόλις είδε ότι δεν...έκανε ότι έκανε. Βγαίνουν όλες και κατηγορούν πλούσιους ότι τις βίασαν, για φήμη και για φράγκα κι αυτό δεν πρέπει να γίνεται ανεκτό. Όχι γιατί συμπαθώ αυτά τα καθίκια, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς, είναι καθίκια και δεν υπολογίζουν τίποτε, αλλά εξίσου καθίκια είναι και απλοί ή άφραγκοι. Λοιπόν, όπως και να χει, δεν μπορούμε όμως να φέρουμε τα καθίκια στο σωστό δρόμο και να γίνουν άνθρωποι, ή τους εγκληματίες να γίνουν ευηπόληπτοι πολίτες, οφείλουμε να προσέχουμε, κι αν αυτό τύχει και δεν γίνει για χψ λόγους, να δεχόμαστε ότι γίνονται αυτά όταν πας υπό αυτἔς τις συνθήκες. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν σημάδια κακοποίησης, μπούλον για μένα η πουτ.....α. Εγώ πιστέυω ή μόνη της πήρε το χάπι για να γίνει όλο αυτό, γι αυτό και γύρισε στο χοτέλ και δεν πήρε ταξί, δηλ προμελετημένα όλα, κι αυτό το σενάριο το πιστέυω περισσότερο απ όλα, ή αφού πήγε για γαμπρό και δεν της έκατσε, πίσμωσε και είπε, οκ θα τα βγάλω αλλιώς τα φράγκα και τη φήμη. Τίποτε άλλο. Σε όλες μας σχεδόν έχουν γίνει αυτά, και με φραγκάτους και μη, δεν τρέχαμε την άλλη μέρα να καταγγείλουμε, γιατί δεν μας βγήκε όπως το σχεδιάσαμε. Έχω σιχαθεί τις πουτανιές, και δεν έχω καμία ανοχή πια σε αυτά.

Τελευταία τροποποίηση:

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Όσοι δηλαδή έχετε νεαρούς γιους, καλά θα κάνετε να τους συμβουλεύσετε να κουβαλάνε μαζί τους (στις μπαρότσαρκες) ένα είδος «προγαμιαίου» συμβολαίου, ώστε πριν προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της όποιας σχέσης, εφήμερης ή μη, να εξασφαλίζουν την υπογραφή της κοπελιάς ότι πρόκειται για συναινετική συνεύρεση, διότι αλλιώς κινδυνεύουν με ισόβια!

Ναι, διότι όπως άκουσα στα πάνελ από έγκυρους νομικούς, το οποιοδήποτε σεξ χωρίς συναίνεση θεωρείται κακούργημα!

Αυτό που δεν μας λένε, ούτε ο νομοθέτης, είναι τι γίνεται αν υπάρξει συναινετικό σεξ, και την επομένη η λεγάμενη, για διάφορους δικούς της λόγους, καταγγείλει τον ερωτικό της σύντροφο για βιασμό… ισχυριζόμενη πως δεν συναίνεσε.
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι αν είσαι παντρεμένος και δεν πας με τα νερά της γυναίκας σου, κινδυνεύεις να σε χωρίσει, να σου πάρει την μισή περιουσία, να βλέπεις τα παιδιά σου (αν έχεις) 2 φορές το μήνα και να χρηματοδοτείς μέσω διατροφής την νέα της ζωή.

Χάρη στο μυτου και τον φεμινοναζισμό από δω και πέρα, ακόμα και ανύπαντρος να είσαι κινδυνεύεις να μπεις φυλακή, να σε απολύσουν και να διασυρθείς κοινωνικά, αν μια γκόμενα σε καταγγείλει για βιασμό-κακοποίηση-εξύβριση. Αποδείξεις δεν χρειάζονται, αρκεί απλά η καταγγελία της. Σε λίγο και μια πληρωμένη βιζιτα θα μπορεί να σε καταγγείλει (λέγοντας ότι μετάνιωσε και ήθελε να σου δώσει πίσω τα λεφτά, αλλά εσύ αρνήθηκες να τα πάρεις και την βίασες με το ζόρι ) :confused::confused::confused:

Μόνο ένας φεμινόπληκτος σε βαθμό κακουργήματος αρνείται να το αντιληφθεί.

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Α μπραβο ρε Psolo!
Τι τους θελουμε τους εισαγγελεις και τις ανακρισεις?
θα σου στελνουμε εσενα μια φωτογραφια της καταγγελουσας και θα μας λες αν την βιασαν ή οχι απο το βλεμμα της.
θα γλυτωσουμε και τα εξοδα…
εσύ το λες αυτό ρε τιζερμαν?
Που αποκαλούσες ξεπλένη και γκέμπελς όποιον έθετε ερωτήματα εδώ μέσα και δεν έσπευδε αμέσως να πιστέψει την αθώα κοπελίτσα?
:headbang: :headbang: :headbang:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.736
Πόντοι
2.306
εσύ το λες αυτό ρε τιζερμαν?
Που αποκαλούσες ξεπλένη και γκέμπελς όποιον έθετε ερωτήματα εδώ μέσα και δεν έσπευδε αμέσως να πιστέψει την αθώα κοπελίτσα?
:headbang: :headbang: :headbang:
Κανε μου μια χαρη φιλε διοπε…
Βαλε με και συ λιστα αγνοησης οπως εκανε ο γνωστος φυσιογνωμιστης του Thessaloniki PD και τιτανας της εντεροεγκεφαλικης σκεψης Han Psolos.
Νομιζω θα το αντέξω…
δεν αξιζει να στερουμε bandwidth απο αλλους συναννθρωπους μας οταν η σχετικη αντιληψη δεν υφισταται.

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
βγήκε κιόλας γιατί ζήλεψε τη φήμη της κοπέλας με το βιτριόλι να την δουν μπας και γίνει κι αυτή σελέμπριτι ήρωας. Και που ξέρουμε ότι δεν έριξε αυτή το υπνοσεντον μόνη της στο ποτό. Από τους υπόλοιπους που κατηγορεί, πήραν αίμα, να δουν μήπως κι αυτοί ήταν στην ίδια κατάσταση; Kι ενώ ήταν κομμάτια, γύρισε στη ρεσεπτιόν του 5 άστερου, κι αυτοί που είναι τα μάτια τους 50 εκεί, και δεν αφήνουν τίποτε να διαταράξει τη φήμη του χοτέλ, δεν αφήνουν τίποτε να περάσει έτσι, της έδωσαν και κλειδί να πάει, χωρίς βοήθεια από καμαρώτο. Και αυτή είχε και φράγκα να πληρώσει το δωμάτιο του 5 άστερου. Και ξαφνικά την περίμεναν γιατί μύρισαν τα δάχτυλά τους, ότι θα γυρίσει, στο ανσανσέρ, για να τη βιάσουν. Απορώ με την Αστυνομία και τους δικαστές που δέχονται καταγγελίες από τέτοια άτομα μην τα χαρακτηρίσω. Αυτή ως τρωκτικό, πήγε στο πάρτυ για να πιαστεί από κανένα φραγκάτο, κλασσικά. Μόλις είδε ότι δεν...έκανε ότι έκανε. Βγαίνουν όλες και κατηγορούν πλούσιους ότι τις βίασαν, για φήμη και για φράγκα κι αυτό δεν πρέπει να γίνεται ανεκτό. Όχι γιατί συμπαθώ αυτά τα καθίκια, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς, είναι καθίκια και δεν υπολογίζουν τίποτε, αλλά εξίσου καθίκια είναι και απλοί ή άφραγκοι. Λοιπόν, όπως και να χει, δεν μπορούμε όμως να φέρουμε τα καθίκια στο σωστό δρόμο και να γίνουν άνθρωποι, ή τους εγκληματίες να γίνουν ευηπόληπτοι πολίτες, οφείλουμε να προσέχουμε, κι αν αυτό τύχει και δεν γίνει για χψ λόγους, να δεχόμαστε ότι γίνονται αυτά όταν πας υπό αυτἔς τις συνθήκες. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν σημάδια κακοποίησης, μπούλον για μένα η πουτ.....α. Εγώ πιστέυω ή μόνη της πήρε το χάπι για να γίνει όλο αυτό, γι αυτό και γύρισε στο χοτέλ και δεν πήρε ταξί, δηλ προμελετημένα όλα, κι αυτό το σενάριο το πιστέυω περισσότερο απ όλα, ή αφού πήγε για γαμπρό και δεν της έκατσε, πίσμωσε και είπε, οκ θα τα βγάλω αλλιώς τα φράγκα και τη φήμη. Τίποτε άλλο. Σε όλες μας σχεδόν έχουν γίνει αυτά, και με φραγκάτους και μη, δεν τρέχαμε την άλλη μέρα να καταγγείλουμε, γιατί δεν μας βγήκε όπως το σχεδιάσαμε. Έχω σιχαθεί τις πουτανιές, και δεν έχω καμία ανοχή πια σε αυτά.
Κοίτα, η άποψη σου βγάζει νόημα. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί...

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.390
Πόντοι
8.815
Μεχρι και η Ναομι που ειναι γυναικα,εχει παρει χαμπαρι το ζωον που το παιζει θυμα και καημενη.

• Like
Αντιδράσεις: diopos

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.112
Κοίτα, η άποψη σου βγάζει νόημα. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί...
Άπαξ και δεν υπάρχει κακοποίηση για μένα μπουλόν πανηγυρικα. Βγαίνει το κάθε τρωκτικό προικοθηρας και ζητάει λεφτά, πουλώντας το κορμί τους κατ αυτό τον τρόπο. Όλ αύτα που λέει είναι ψεμματα. Γίνεται χάος από την πείνα κι ο ένας καταγγέλλει τον άλλο για φήμη και λεφτα. Οι δικηγόροι αναλαμβάνουν τζάμπα για να βγουν στο γυαλί

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.112
Άπαξ και δεν υπάρχει κακοποίηση για μένα μπουλόν πανηγυρικα. Βγαίνει το κάθε τρωκτικό προικοθηρας και ζητάει λεφτά, πουλώντας το κορμί τους κατ αυτό τον τρόπο. Όλ αύτα που λέει είναι ψεμματα. Γίνεται χάος από την πείνα κι ο ένας καταγγέλλει τον άλλο για φήμη και λεφτα. Οι δικηγόροι αναλαμβάνουν τζάμπα για να βγουν στο γυαλί
Όπως και με τον μαύρο ποδοσφαιριστη, όπως και με τον reality παίκτη. Όλα ψέματα για λεφτά, τα μικρά δασκαλευονται από το Insta και τις πορνες μανάδες τους.

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.112
Όπως και με τον μαύρο ποδοσφαιριστη, όπως και με τον reality παίκτη. Όλα ψέματα για λεφτά, τα μικρά δασκαλευονται από το Insta και τις πορνες μανάδες τους.
Να πω για τις κακοποιημένες που τις βαράνε η και τις βρίζουν ναι, μαζί τους να τους σαπίσουμε μέχρι θανάτου, αλλά να έχεις τη πολυτέλεια να περάσεις καλά σε 5 στερο με τέτοια παρέα και να σαι τέρμα τρωκτικό γιατί είσαι τεμπελα και δεν θα κάνεις τίποτε στη ζωή σου μόνη σου απ το να ζητάς λεφτά από το κάθε κακομοίρη νταηλιδικα η εκβιαστικα , όχι, αυτό πρέπει να σταματήσει.

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Κανε μου μια χαρη φιλε διοπε…
Βαλε με και συ λιστα αγνοησης οπως εκανε ο γνωστος φυσιογνωμιστης του Thessaloniki PD και τιτανας της εντεροεγκεφαλικης σκεψης Han Psolos.
Νομιζω θα το αντέξω…
δεν αξιζει να στερουμε bandwidth απο αλλους συναννθρωπους μας οταν η σχετικη αντιληψη δεν υφισταται.
Για αυτό απαιτείται αμοιβαία συναίνεση, αλλιώς είναι βιασμός τύπε :( :( :(

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.112
Να πω για τις κακοποιημένες που τις βαράνε η και τις βρίζουν ναι, μαζί τους να τους σαπίσουμε μέχρι θανάτου, αλλά να έχεις τη πολυτέλεια να περάσεις καλά σε 5 στερο με τέτοια παρέα και να σαι τέρμα τρωκτικό γιατί είσαι τεμπελα και δεν θα κάνεις τίποτε στη ζωή σου μόνη σου απ το να ζητάς λεφτά από το κάθε κακομοίρη νταηλιδικα η εκβιαστικα , όχι, αυτό πρέπει να σταματήσει.
και πώς ξέρει κι αναγνώρισε αυτά τ άτομα, αφού όπως λέει δεν είχε σχεδόν τις αισθήσεις τις; κατευθείαν στον πιο πλούσιο να ρίξει τις ευθύνες; έφαγε πόρτα η κυράτσα η άσχημη και της κακοφάνηκε. Πώς το ξέρει, αφού μόνη της λέει δεν ήξερε από ένα σημείο κι έπειτα τί έγινε ή με ποιον; Kαι τέλοσπάντων ακόμη κι αυτό να έγινε και την εμάμησαν 3 άτομα, να μάθει να προσέχει τί πίνει και που και με ποιον πάει. Όλοι έχουμε περάσει άσχημες φάσεις που έπειτα στενοχωριόμεθα και μετανιώσαμε, αλλά μάλλον δεν είχαμε την τύχη να έχουμε στην παρέα μας εκατομμυριούχο για να μπορέσουμε να κατηγορήσουμε για να βγάλουμε λεφτά και φήμη ή μήπως είχαμε, αλλά δεν είμεθα όλοι πουτάνες στην ψυχή και στο μυαλό;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.019
Πόντοι
6.515
Σ όλα τα κανάλια απόψε η τυπισσα.
Μόνο που βγαίνει και η μουρη του ζουγκλα μαζί, βρωμάει..

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
H 17χρονη φιλη της παντως δεν λεει τπτ οτι τργκλιζε και δεν μπορουσε να παρει τα ποδια της η αλλη , απλως ειπε οτι ηθελε να γυρισει στο παρτυ :confused:
Τα κυριότερα σημεία της κατάθεσης της 17χρονης:

-Από αυτά άνδρες ήταν πέντε – έξι. Εγώ με το που μπήκα στο χώρο αρχικά δεν ήθελα να κάτσω. Οι περισσότερες γυναίκες που έβλεπα έμοιαζαν με βίζιτες και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα. Βέβαια δεν θα μπορούσα να το αποδείξω αυτό αλλά ούτε και να είμαι σίγουρη», αναφέρει η 17χρονη στους αστυνομικούς.

-Όπως ισχυρίστηκε στη κατάθεση της η ανήλικη κοπέλα την οποία φέρνει αποκλειστικά στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr, η ίδια δεν ήθελε να παραμείνει ούτε για ένα λεπτό στην πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου.

-«Η Γεωργία μου είπε ας κάτσουμε ένα μισάωρο να πιούμε ένα ποτό και θα φύγουμε.
Μετά από ένα μισάωρο κι ενώ η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη ξεκινήσαμε για να φύγουμε μαζί με μια γνωστή μας ονόματι ΜΙΑ» είπε η φίλη της 24χρονης και τόνισε: «Συμφωνήσαμε πριν κατέβουμε από το δωμάτιο ότι η ΜΙΑ θα πήγαινε εμένα και τη Γεωργία στο ΑΧΕΠΑ όπου βρίσκονταν η μητέρα μου με τον αδερφό μου. Μόλις κατεβήκαμε η Γεωργία άρχισε να λέει ότι ήταν καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητο της για να γυρίσει σπίτι. Κι ότι δεν ήθελε να πάει στο ΑΧΕΠΑ γιατί είχε κακές μνήμες από εκεί. Δε κατάφερα να την μεταπείσω κι αφού με ρώτησε που έχει παρκάρει δεν θέλησε να την πάω έως το αμάξι και φύγαμε».

-Μετά από λίγο η 17χρονη τηλεφώνησε στη φιλενάδα της για να δει πως είναι. «Έπειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Το σήκωσε και τότε άκουσα έναν περίεργο θόρυβο. Την ρώτησα εάν κάνει εμετό και μου είπε όχι, περιμένω τον Μάνο να με πάει στο πάρτι. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη κι ότι θα πήγαινε στο πάρτι. Επίσης ότι δεν θα οδηγήσει αλλά θα νοικιάσει δωμάτιο για να κοιμηθεί εκεί. Όταν γύρισα σπίτι με τη μητέρα και τον αδερφό μου δεν έμαθα κάτι παραπάνω».

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η κατάθεση της φίλης της δεν επιβεβαιώνει όσα έχει πει μέχρι τώρα η Γεωργία.
Ούτε ταξί ήθελε να φωνάξει, ούτε να φύγει με τις φίλες της, που θα την έπαιρναν μαζί τους, ούτε κάν οι φίλες της να την πάνε στο αμάξι της δεν ήθελε η Γεωργία. Το μόνο που την ένοιαζε να ξαναγυρίσει στο πάρτι.

Αν οι τοξικολογικές δεν δείξουν χάπι βιασμού ή κάποια άλλη ουσία, δεν νομίζω ότι έχει νόημα πλέον να μιλάμε για βιασμό.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.019
Πόντοι
6.515
Ο κοντός μεγαλοδικηγόρος πως και δεν φάνηκε ακόμα?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
εγω το καημενο το 17χρονο σκεφτομαι που ειδε τις βιζιτες και ταραχτηκε...το καημενο το αβγαλτο....ε ρε νικο τσαμτσικα σε τι κοσμο φεραμε τα παιδια μας:woldman:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.390
Πόντοι
8.815
Στο μεζε την εχουν παρει ολοι,θα σκασουν και οι τοξικολογικες που δε θα δειχνουν τιποτα και θα γινει πανελλαδικως ρεζιλι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.019
Πόντοι
6.515
Στο μεζε την εχουν παρει ολοι,θα σκασουν και οι τοξικολογικες που δε θα δειχνουν τιποτα και θα γινει πανελλαδικως ρεζιλι.
Τα βοθροκαναλα την έχουν αγιοποιήσει ??

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.256
Πόντοι
2.306
εγω το καημενο το 17χρονο σκεφτομαι που ειδε τις βιζιτες και ταραχτηκε...το καημενο το αβγαλτο....ε ρε νικο τσαμτσικα σε τι κοσμο φεραμε τα παιδια μας:woldman:
Που θυμήθηκες το τσαμτσικα ρε τυπε.. ?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656
Εαν κλεισει η υπόθεση θα βγούν ολοι να πουν μετα:
αμα εχεις χρήμα μπορεις να τα κουκουλωσεις
η δικαιοσυνη ειναι πουλημενη
φταιει ο Μητσοτακης
Με αποτελεσμα .....για παντα θα ειναι ενοχοι οι πλουσιοι γόνοι στην συνειδηση της μάζας.
Και σωστά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο άρθρο του Μάκη....

''Το μπλέξιμο του γιου της ανέλαβε ένα από τα βαριά δικηγορικά ονόματα της πόλης. Ο Τσάκος, παλαιός μου γνώριμος, υπερασπιστής αντιδίκων μου. Ποιους να επηρέασε, άραγε, η παρουσία μιας ισχυρής μάνας στην πόλη; Θα σας πω μόνον ότι, σε κάποια συνάντηση μεταξύ αντίθετων πλευρών, κάποιο από αυτά τα θρασίμια τόλμησε να ξεστομίσει στον συνομιλητή του την εξής φράση: «Σκέψου καλά πριν τα βάλεις με μπίλιονερ»! Οι μπίλιονερ, όπως γνωρίζετε, δεν μένουν ποτέ μόνοι. Κυκλοφορούν με πολιτική ουρά και, φυσικά, δεν βιώνουν ποτέ τη μοναξιά των τεσσάρων τοίχων της Γεωργίας. Το κακό για όλους αυτούς είναι ότι η Γεωργία τώρα απέκτησε μεγάλη παρέα που είναι ανήσυχη και όταν τα «πάρει» κάνει χοντρές πλάκες.

--------------------------------

Έχει γίνει ήδη meeting για εξωδικαστικό συμβιβασμό.
Μλκιες στο τετράγωνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom