Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.112
βγήκε κιόλας γιατί ζήλεψε τη φήμη της κοπέλας με το βιτριόλι να την δουν μπας και γίνει κι αυτή σελέμπριτι ήρωας. Και που ξέρουμε ότι δεν έριξε αυτή το υπνοσεντον μόνη της στο ποτό. Από τους υπόλοιπους που κατηγορεί, πήραν αίμα, να δουν μήπως κι αυτοί ήταν στην ίδια κατάσταση; Kι ενώ ήταν κομμάτια, γύρισε στη ρεσεπτιόν του 5 άστερου, κι αυτοί που είναι τα μάτια τους 50 εκεί, και δεν αφήνουν τίποτε να διαταράξει τη φήμη του χοτέλ, δεν αφήνουν τίποτε να περάσει έτσι, της έδωσαν και κλειδί να πάει, χωρίς βοήθεια από καμαρώτο. Και αυτή είχε και φράγκα να πληρώσει το δωμάτιο του 5 άστερου. Και ξαφνικά την περίμεναν γιατί μύρισαν τα δάχτυλά τους, ότι θα γυρίσει, στο ανσανσέρ, για να τη βιάσουν. Απορώ με την Αστυνομία και τους δικαστές που δέχονται καταγγελίες από τέτοια άτομα μην τα χαρακτηρίσω. Αυτή ως τρωκτικό, πήγε στο πάρτυ για να πιαστεί από κανένα φραγκάτο, κλασσικά. Μόλις είδε ότι δεν...έκανε ότι έκανε. Βγαίνουν όλες και κατηγορούν πλούσιους ότι τις βίασαν, για φήμη και για φράγκα κι αυτό δεν πρέπει να γίνεται ανεκτό. Όχι γιατί συμπαθώ αυτά τα καθίκια, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς, είναι καθίκια και δεν υπολογίζουν τίποτε, αλλά εξίσου καθίκια είναι και απλοί ή άφραγκοι. Λοιπόν, όπως και να χει, δεν μπορούμε όμως να φέρουμε τα καθίκια στο σωστό δρόμο και να γίνουν άνθρωποι, ή τους εγκληματίες να γίνουν ευηπόληπτοι πολίτες, οφείλουμε να προσέχουμε, κι αν αυτό τύχει και δεν γίνει για χψ λόγους, να δεχόμαστε ότι γίνονται αυτά όταν πας υπό αυτἔς τις συνθήκες. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν σημάδια κακοποίησης, μπούλον για μένα η πουτ.....α. Εγώ πιστέυω ή μόνη της πήρε το χάπι για να γίνει όλο αυτό, γι αυτό και γύρισε στο χοτέλ και δεν πήρε ταξί, δηλ προμελετημένα όλα, κι αυτό το σενάριο το πιστέυω περισσότερο απ όλα, ή αφού πήγε για γαμπρό και δεν της έκατσε, πίσμωσε και είπε, οκ θα τα βγάλω αλλιώς τα φράγκα και τη φήμη. Τίποτε άλλο. Σε όλες μας σχεδόν έχουν γίνει αυτά, και με φραγκάτους και μη, δεν τρέχαμε την άλλη μέρα να καταγγείλουμε, γιατί δεν μας βγήκε όπως το σχεδιάσαμε. Έχω σιχαθεί τις πουτανιές, και δεν έχω καμία ανοχή πια σε αυτά.όταν πάει κανείς σε χοτέλ με άνδρες, ποτά κλπ, ξέρει ότι θα γαμηθεί. Τα υπόλοιπα είναι αρχιδιές για να γβγάλει λεφτά η πόρνη στην ψυχή. Είδε φραγκάτους και σου λέει εδώ είμεθα. Με τους τωρινούς νόμους θα βγάλψ φράγκα γερά. Αν δεν θες να σε ταίσουν κόκες και ποτά για να γαμηθείς χωρίς αντίσταση, δεν πας απλά σε αυτά. Δεν είναι σχολείο, ή εκκλησία τα χοτέλς και τα πάρτυ. Μαλακισμένα πουτάνες στην ψυχή. Αλλά και αυτοί να μάθουν άλλη φορά, να βάζουν το χέρι στην τσέπη τα καβούρια να παίρνουν επαγγελματίες βίζιτες. Έχω βρεθεί κι εγώ αρκετές φορές σε τέτοια θέση πριν κάνω και αυτή τη δουλειά και δεν μου φταίνε οι μαλάκες που θέλουν να πηδήξουν χωρίς μα μου. Να μη πήγαινα. Οι άνδρες αυτό σκέφτονται μόνο σε τέτοιες φάσεις.
Τελευταία τροποποίηση: