Η Τουνη έχει άπειρες γυναικες ακολούθους που ψωνιζουν αβερτα προϊόντα της. Η δύναμή της είναι αυτές πλέον.
Oχι τυπε μου, μιλάω για ξεπλενηδες γιατί διαβάζω τα κλασσικά σχόλια τι γύρευε εκεί, ηταν τσουλι, τα 'θελε ο κωλος της, καλά να πάθει, ντυνόταν σαν πουτάνα και ολα τα παρόμοια που διαβάζεις σε περιπτώσεις βιασμων και δολοφονιών. Συνειδητή προσπαθεια να στοχοποιηθει το θύμα.
Η άποψή μου είναι πως είτε υπάρχει βιασμός που μπορεί να αποδειχθεί ειτε υπάρχει βιασμός που δε μπορεί να αποδειχθεί είτε δεν υπάρχει και η κοπέλα κλείδωσε λογω μέθης και δε θύμαται γρι.
Η αστυνομία θα βρει την άκρη.
Αλλά δε θα βγω να κατηγορήσω την κοπέλα ότι τα 'θελε και τα 'παθε σε περίπτωση που έχει δίκιο, ουτε θα χαφτω πίπες οτι μου κλέψανε το κινητό και έκαναν άλλοι ανάρτηση για λογαριασμό μου. Που καποιοι είστε προθυμοι να το χαψετε.
Τώρα, τι θα με θεωρήσει ο Γκιώνης ή η Τουνη και οι ακόλουθοί τους καρφακι δε μου καίγεται.
Σε καταγγελίες βιασμών, που υπάρχουν ιατροδικαστικές εκθέσεις, τοξικολογικές εξετάσεις ή άλλες αποδείξεις δεν νομίζω ότι ρωτάει κανένας τι ρούχα φόραγε ή σε ποιό μέρος έγινε.
Σε καταγγελίες βιασμών, που δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, πλην της γυναικείας μαρτυρίας, βεβαίως και θα εξετάσουμε τι φόραγε η γυναίκα, σε ποιό μέρος έγινε, τι επάγγελμα κάνει, αν έχει ποινικό μητρώο, αν γνώριζε τον άλλο και ό,τι άλλο σκεφτεί ο καθένας ότι μπορεί να σχετίζεται με την υπόθεση.
Δηλαδή αν η κοπέλα έκανε πχ βίζιτες, αυτό δεν επηρεάζει την κρίση του δικαστηρίου?
Ή αν κάποιος που κατηγορείται έχει κάνει φυλακή στο παρελθόν, αυτό δεν θα βαρύνει στο δικαστήριο?
Όποιος μιλάει για ξεπλένηδες, δεν ενδιαφέρεται για την απονομή δικαιοσύνης, αντίθετα θέλει να την εμποδίσει και ζητάει ντα φακτο όσα λέει η γυναίκα να γίνουν πιστευτά. Θα ήθελες εσύ να μπεις φυλακή ή να καταστραφείς κοινωνικά, επειδή κάποιος σε κατηγόρησε για κάτι, χωρίς όμως να προσκομίσει αποδείξεις??
Τα ενδεχόμενα είναι
1-έγινε βιασμός και μπορεί να αποδειχθεί-ένοχος
2-έγινε βιασμός και δεν μπορεί να αποδειχθεί-αθώος
3-δεν έγινε βιασμός και η γκόμενα λέει ψέματα (με δόλο, όχι επειδή κλείδωσε και δεν θυμάται)-αθώος ο κατηγορούμενος και σε έναν ιδεατό κόσμο και ποινή φυλάκισης στο 'θύμα' για ψευδή καταγγελία