enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
Φυλακες Ελβετιας ζαχαρη θα την βγαλει,στον Ερντογαν πρεπει να τον στειλουμε τον πουσταρα
τυπε στις ελληνικες φυλακες θα παει ο τυπος που το εχει τεραστια αναγκη
Φυλακες Ελβετιας ζαχαρη θα την βγαλει,στον Ερντογαν πρεπει να τον στειλουμε τον πουσταρα
Μες τους πακηδες και τους εμετους του το ευχομαι ολοψυχατυπε στις ελληνικες φυλακες θα παει ο τυπος που το εχει τεραστια αναγκη
Μες τους πακηδες και τους εμετους του το ευχομαι ολοψυχα
Ας τον κρατησουν εκει χωρις Instagram και social γενικα για να μην βλεπουμε τις αηδιες τουτυπε μια και φαινεται πολυ σκληρος χυστης,δεν θα θελει να φυγει απο εκει
Γιατι εχεις καμμια αφιβολια οτι υπαρχουν ενα σωρο τετοιοι?
Ας τον κρατησουν εκει χωρις Instagram και social γενικα για να μην βλεπουμε τις αηδιες του
ωραιο σωμα εχει. ξεκιναω διαιτατυπε στις ελληνικες φυλακες θα παει ο τυπος που το εχει τεραστια αναγκη
δεν καταλαβαινω την απαντηση. κανονικα καθε ελληνας χρωστα στα παιδια του γιατι επι πατσοκ τα ετρωγε σε 4ροδες εξοχικα διακοπες σκαφη σπιτια και τετοιες μαλακιες.Γιατί δεν χρωστάτε? Αφου χάρη στις κυβερνήσεις και τα κονε γίνατε πλουσιοι
Μεγάλη εννοείς σχεδόν όλοι; Πόσες φορές έχεις ακούσει τη φράση 'εσύ δεν έχεις ανάγκη, κάνε ρεφενέ και για τους υπόλοιπους'. Αυτή είναι η λογική, ότι δεν πάει να σκυλογ@@@@σαι στη δουλειά και τα άγχη και ο άλλος να πατάει τη σφραγίδα στο πρωτόκολλο του Δήμου, τα λεφτά στις τσέπες σας μαζί τα έχετε. Βέβαια εσύ μπορεί να πάθεις καρδιά/εγκεφαλικό στα 45 και ο άλλος θα είναι ήδη συνταξιούχος στην πράξη, αλλά...λεπτομέρειες!δυστυχως μια μεγαλη μεριδα του πληθυσμου στην ελλαδα νομιζει οτι οι πλουσιοι τους χρωστανε.
Ανάλογα που θα την κάνει, αν την κάνει Αγγλία με ενα καλό δικηγόρο δεν σε εκδίδει,ούτε αν έρθει στην Ρωσία ανάλογα το αδίκημα σε εκδίδουν, αν πάρεις άδεια διαμονής ούτε, στην Γερμανία δεν σε εκδίδουν, το θέμα είναι να την κάνεις σε αυτές της χώρες ώστε να μην πας φυλακή στην Ελλάδα, μετα θα είναι δύσκολο να ταξιδέψεις γιατί θα φένεται στην interpol ,την έκανε ο γκιωνηςτυπε αν ασκηθει ποινικη διωξη υπαρχει και διεθνες ενταλμα συλληψης
δεν θα μου φαινόταν απίθανο. Καταλαβαίνεις όμως ότι αν τυφλωθεί από θυμό και το κάνει, από εκεί και πέρα όλες οι πόρτες θα κλείσουν δια παντόςΤώρα θα περάσει στην επίθεση. Την έχω ικανή να κάνει αγωγή στον κιτρινιάρη τον Μάκη και στον γκει ακτιβιστή επειδή έβγαλαν στην δημοσιότητα πράγματα χωρίς την συγκατάθεση της. Θα πει πως την παρέσυραν κτλ κτλ.
Κακόμοιρο κορίτσι, φαίνεται ο πόνος στο βλέμμα της
Μήπως τους έφαγε η κοινωνιοπαθήςΠαιδία να σας πώ κάτι που παρατήρησα.
25 Ιανουαρίου 2021: ποστάρει ποζέρικη φωτό στο ινστα.
21 Μαρτίου 2021: ανεβάζει βιντεο με το αγόρι της
(που έχασε την μάχη..)
με λεζάντα "ψυχη μου καλό παράδεισο κλπ"
23 Απριλίου 2021 (ένα μήνα μετά): ανεβάζει πάλι ποζερο φωτογραφία.
5 Μαίου 2021 (12 μέρες μετά): Ανεβάζει " καλό παράδεισο μανούλα μου"
11 Ιουνίου 2021 (35 μέρες μετά): Ανεβάζει χαμογελαστή φωτό
11 Ιουλίου 2021: ποζάρει με μαγίο .
Σας φαίνεται νορμάλ όλο αυτό;
Οκ η ζωή τραβάει μπροστά και ναι οι ζωντανοί με τους ζωντανούς. Αλλά κάθιστε ρε παιδία ανα μηνα έχανε κάποιον πολύ στενό της που υποθέτω αγαπούσε πολυ. Και καθε επόμενο μηνα ποζαρε με χαμογελο.
Είμαι τοσο ευαισθητος εγώ δηλαδή; Εγώ νομιζω θα ήμουν χάλια και καλά να ήμουν ΔΕΝ θα ποστάριζα τέτοια. Άρα μηπως δεν έχει επίγνωση τι της συμβαινει και γιαυτο έπαιξε και όλο αυτο; Κάτι δεν παει καλά μαζί της.
Ειναι κενη συναισθημάτων τι να πω...
Μήπως τους έφαγε η κοινωνιοπαθής