968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.611
- Πόντοι
- 1.056
Κοιτάξτε τι τραβάνε και οι μοντέλες.Μιλάμε χειρότερα και από τα βάσανα των πλουσίων.
Κοιτάξτε τι τραβάνε και οι μοντέλες.Μιλάμε χειρότερα και από τα βάσανα των πλουσίων.
διαπιστωμενο? με τι κασε? πολυ στα γουστα μου αυτη η γκομενα. και κατι ασχετο btw αν ξερει κανεις. ισχυει οτι εκανε και η δουκισσα? δεν της φαινεται παντως, τλχ στα δικα μου ματια.Σία Βοσκανίδου: «Πιθανώς μου έδωσαν το “χάπι του βιασμού”, ήμουν έτοιμη να πεθάνω»
Η πρώην παίκτρια του «The Bachelor» αποκάλυψε ότι κάποιος με τον οποίο έβγαινε είχε διαρρεύσει φωτογραφίες της στο διαδίκτυοwww.protothema.gr
πριν η μετα την βιζιτα ιδου η απορια
ψιλο κασε πλεον λογω αναγνωρισημοτητας και Μυκονου . Ειχε πριν περασει απο γνωστα γραφεια για λιγο στα 500διαπιστωμενο? με τι κασε? πολυ στα γουστα μου αυτη η γκομενα. και κατι ασχετο btw αν ξερει κανεις. ισχυει οτι εκανε και η δουκισσα? δεν της φαινεται παντως, τλχ στα δικα μου ματια.
Τελικά είναι πολύ πιο ύπουλη ... η αμφισβήτηση προκύπτει από τα κενα και τις ασάφειες μίας ιστορίας.Σχόλια Cult παραθρησκευτικής οργάνωσης απο κάτω απο πωρωμένους Leftard φεμιναζί και πανύβλακες που την πιστεύουν...Μπείτε για καταδυθείτε στην άβυσσο της ελληνέζικης ΒΛΑΚΕΙΑΣ και του άκριτου Φανατισμού και το δυστυχές είναι ότι όλοι σχεδόν είναη 20χρονα ...Zoomers η πιο ηλίθια και κακόγουστη γενιά ever...Αυτοί είναι ικανοί να ξαναβγάλουν Τσίπρα Βαρουφάκη Καμμένοwww.instagram.com
Μόνοι τους ήταν στο αεροπλάνο;Αγγλίδα κατήγγειλε οτι τη βίασε 40χρονος στη business class αεροπλάνου.Πολλοί βιασμοί.
«United Airlines»: Γυναίκα καταγγέλλει ότι τη βίασε 40χρονος επιβάτης κατά τη διάρκεια πτήσης
Πρέπει να προσεχουν οι κοπέλες στη μπίζνες κλας.Μπορει να τις μεθύσουν και να βρεθούν ξαφνικά με κάναν πουτσο στο στόμα.
αφου το ανεβασε ο τριαναταφυλοπουλος καποια πουστια παιζεταιΣτο βίντεο δεν φαίνεται η ημερομηνία και το δείχνει στην δημοσιότητα 1 μήνα μετά. Σοβαρά τώρα; Δηλαδή είναι κακοπροαίρετος όποιος σκεφτεί πως ήταν στημένο;
Με αυτά τα frames κάλλιστα θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος πως είναι απλώς αφηρημένη.
για δείξε μας σε ποιο σημείο των τοξικολογικών βρέθηκε πολύ αλκοόλTo ποτίσανε το γκομενάκι, έγινε ντίρλα και το πήδηξε ο άλλος. Ούτε ναρκωτικά, ούτε τίποτα.
Τώρα το αν θεωρείται βιασμός να ποτίσεις ένα γκομενάκι μέχρι να γίνει ντίρλα, να πέσουν οι αναστολές, και να τον φάει είναι άλλο θέμα. Πιστεύω στην ηλικία της όχι
και που είναι οι αποδείξεις για το χάπι βιασμού που ισχυρίστηκε;Σε αυτη την υπόθεση δεν θα μάθουμε ποτε την αλήθεια, ο λόγος του ενός εναντίον του άλλου, εφόσον δεν υπάρχουν αποδείξεις ο καθένας μπορει να λέει οτι θέλει... πιάσ το αυγό και κούρευτο.
ακόμα να καταλάβεις πως αυτό που γινόταν εδώ και δεκαετίες, δηλ. να τα πιείτε με μια γκόμενα και να κοιμηθείτε μαζί, ΣΗΜΕΡΑ μετατρέπει τον άντρα σε βιαστή και τη γυναίκα σε θύμα;Δηλαδη κοπελια επειδη τα κοπανησες,και μετα τον εφαγες ειναι βιασμος???
Δηλαδη αν παω εγω στο καζινο,ντιρλα σουρωμενος,και χασω ολα τα λεφτα μου...μπορω να τους καταγγειλω για κλοπη???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατί όχι; πρώτη φορά το κάνει;o Μακης παντως μια χαρα βαφτισε ολους ψευδομαρτυρες , καμια 10αρια καλεσμενους που την ειδαν μετα στο παρτυ να τριβεται στον Λεβεντη
Μόνοι τους ήταν στο αεροπλάνο;
ετσι κονομαει αυτος ο ελεεινοςαφου το ανεβασε ο τριαναταφυλοπουλος καποια πουστια παιζεται