ξέρεις γιατί πήγε η ηλίθια με παρακαλητά; γιατί αν ήταν φίλοι θα πήγαινε με χαρά. απλώς ήταν μία πουτάνα που σου λέει κάτσε να πάω μπας και βρω κάναν με φράγκα να κάνω σχέση να γουστάρω. Γι αυτό πάνε όλες. Αλλά δεν βρίσκουν γιατί τις μυρίζονται τις πουτάνες προικοθήρες αυτοί. Αυτές που έχουν λεφτά τις ξέρουν και δεν τις πειράζουν, είναι φίλες τους. Οπότε αυτές τις αρχιδιές του τύπου, μπορεί να εκπλαγείς κι εσύ, δεν μετράν σε μένα. Θέλω να σου πω, ότι όταν είπα τα έχω ζήσει κι εγώ αυτά, εννοώ, όχι ότι με έχουν ῾῾βιάσει῾῾, αλλά ότι έχουν γίνει ντίρλα κι κάποιοι θέλαν σεξ. Όταν εγώ έλεγα ένα απλό ῾ὅχι῾῾δεν με πείραζε κανείς. Όταν τριβόμουν και γούσταρα, οκ, αλλά και πάλι δεν με ¨βίαζαν¨ Κατάλαβες μαιντανέ; όταν θα βρεθείς σε πάρτυ θα καταλάβεις κι εσύ τί γίνεται. Εως τότε, θα αρκείσαι στο να προσπαθείς μαλακάκο να με υποβιβάζεις με αρχιδιές του τύπου που λες. Άντε σου θίξαμε την πουτάνα μαλάκα και σένα. Αλλά έχουν μυριστεί όλες οι πόρνες το πάρα πολύ εύκολο παραδάκι και με εχεμύθεια λόγω απορρήτου των μαρτύρων και τα κάνουν όλα μαντάρα με καταγγελίες, ενώ θα πρεπε να ναι ήδη στη Φυλής με 10 ευρὠ το πολύ αυτές. Κι αυτές οι nobody δεν εκτίθενται, αλλά χαλάνε το όνομα αυτών που έχουν επιχειρήσεις και λεφτά.