macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
Δε βλέπω ο Λεβέντης να ξαναγαμάει Αλβανή.
πως συμπερανες οτι ειναι Αλβανιδα?
στο βασιλειο της Βερνης οποια θελεις γαμας,μην ανησυχεις
Δε βλέπω ο Λεβέντης να ξαναγαμάει Αλβανή.
δεν γνωρίζεις τι εστί εγκληματική οργάνωση Clinton&Arkancide....και τί έγινε που έχει επαφές με Κλίντον? πάντως ταινιάρες έχει βγάλει η εταιρεία του. Μήπως οι άλλοι δεν είναι υτο ίδιο? γιατί το λες ἔτσι?
πες τα γιατι καποιοι δε ξερουν τί τους γινεται...όταν πάει κανείς σε χοτέλ με άνδρες, ποτά κλπ, ξέρει ότι θα γαμηθεί. Τα υπόλοιπα είναι αρχιδιές για να γβγάλει λεφτά η πόρνη στην ψυχή. Είδε φραγκάτους και σου λέει εδώ είμεθα. Με τους τωρινούς νόμους θα βγάλψ φράγκα γερά. Αν δεν θες να σε ταίσουν κόκες και ποτά για να γαμηθείς χωρίς αντίσταση, δεν πας απλά σε αυτά. Δεν είναι σχολείο, ή εκκλησία τα χοτέλς και τα πάρτυ. Μαλακισμένα πουτάνες στην ψυχή. Αλλά και αυτοί να μάθουν άλλη φορά, να βάζουν το χέρι στην τσέπη τα καβούρια να παίρνουν επαγγελματίες βίζιτες. Έχω βρεθεί κι εγώ αρκετές φορές σε τέτοια θέση πριν κάνω και αυτή τη δουλειά και δεν μου φταίνε οι μαλάκες που θέλουν να πηδήξουν χωρίς μα μου. Να μη πήγαινα. Οι άνδρες αυτό σκέφτονται μόνο σε τέτοιες φάσεις.
αν θυμάμαι καλά είπε πως με νάρκωσαν και με βίασαν. Αν ναρκώσεις άτομο και το πηδήξεις θεωρείται βιασμός, αφού δεν μπορεί να δώσει συναίνεση. Χωρίς την απόδειξη του ναρκωτικού, η κατηγορία του βιασμού ακυρώνεται
Αλβανίδα, δηλ καριόλακιΗ Γεωργιτσα εχει κανει τεραστια ζημια σε γυναικες που πραγματικα βιαστηκαν. Αντε να βγουν να μιλησουν...
Μα δεν είπε από την αρχή πως με βίασαν με το ζόρι. Πως θα αλλάξει το αφήγημα;Δεν ακυρώνεται. Απλά τώρα θα πρέπει να αποδείξει ότι την πήδηξαν με το ζόρι. Θα πρέπει να παρουσιάσει δείγματα πάλης κτλ.
Πάντως στο FB γίνεται της πόπης. Το 99% των μηνυμάτων αναφέρεται σε χρήμα, αλλοιωμένα αποτελέσματα κτλ.
Στο μεταξύ είναι τόσο χαϊβάνια που δεν καταλαβαίνουν πως το δείγμα στάλθηκε εκεί ΑΚΡΙΒΩΣ για να μην υπάρξει τέτοια υποψία. Αυτά τα εργαστήρια δεν ασχολούνται με κανέναν. Δεν τους νοιάζει το ποιος είσαι. Κοιτάνε να είναι 100% αδιάβλητα για να έχουν "χοντρές" δουλειές.
Ο βιασμός είναι βιασμός. Είτε με ναρκωτικά είτε χωρίς. Απλά τώρα θα χάσει την αξιοπιστία της στο δικαστήριο. Πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να πείσει δικαστές ότι όντως δεν υπήρχε συναίνεση.Μα δεν είπε από την αρχή πως με βίασαν με το ζόρι. Πως θα αλλάξει το αφήγημα;
Βορειοηπειρωτισα δηλαδή ελλεινιδα πουτανακιΑλβανίδα, δηλ καριόλακι
δεν ξέρω ναι, ίσως κάνω λάθος τότε.δεν γνωρίζεις τι εστί εγκληματική οργάνωση Clinton&Arkancide....
δηλ αλβανό πουτανάκι εννοείςΒορειοηπειρωτισα δηλαδή ελλεινιδα πουτανακι
Οι βορειοηοειρωτισες είναι φανατισμενες ελεεινιδες.. Νεοδημοκρστισες οικογεναικως φανατικές χριστιανός ορθόδοξος κοιμούνται με τις εικόνες φάση.. Βρώμικο αιμα τους λένε οι αλβανοι..δεν ξέρω ναι, ίσως κάνω λάθος τότε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δηλ αλβανό πουτανάκι εννοείς
Μακάρι, να βγάλουμε κανένα φράγκο και μεις αρχηγέ για σεξουαλική παρενόχλησηΆντε,μπας και αρχίσουν να την πέφτουν πλέον αυτές,να κλείσουν και κάτι καραγκιόζηδες τύπου men of style που ψάχνουν θύματα
Ναι δεν παίζει αυτό. Μάλλον ήταν έμπνευση της στιγμής. Αν ήταν οργανωμένο το θέμα θα φρόντιζε η ίδια να πάρει κανά χάπι για να φανεί στις εξετάσεις.φαινεται σοβαρος επιχειρηματιας,νομιζω υποννοεις οτι τη προσελαβε για να τη στελνει να πηδιεται και μετα να αναλαμβανει αυτος τα περαιτερω,διαφωνώ
Καλά και όσα είπε η γκόμενά ήταν μπερδεμένα εντελώς.. Αντί να πάρει ταξί να πάει σπίτι της έκλεισε δωμάτιο σε χοτελι.. Μετά τα έκανε σαλάτα είπε ότι της έριξαν χάπια.. Εγώ θα έλεγα με έπιασαν με το ζόρι εκεί που πιγα στο δωμάτιο9υ κια με βίασαν με τη βία.. Αυτή είπε για χάπια για ντραγκια, πουτανα όλα..
Οι βορειοηοειρωτισες είναι φανατισμενες ελεεινιδες.. Νεοδημοκρστισες οικογεναικως φανατικές χριστιανός ορθόδοξος κοιμούνται με τις εικόνες φάση.. Βρώμικο αιμα τους λένε οι αλβανοι..δεν είναι έτσι, είναι τρωκτικά, μουλωχτοί, στην φέρνουν επειδή το παίζουν Έλληνες, αλλά είναι χειρότεροι από τους Αλβανούς, διότι κλαίγονται, έχουν μίσος και προπαντών ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά μας μισούν. τουλάχιστον, ο Αλβανός, ξέρεις είναι αλβανός. Παίρνουν ότι επίδομα κυκλοφορεί στον αέρα, και δεν έχουν ούτε πατρίδα, ούτε τίποτε.
δεν είναι έτσι, είναι τρωκτικά, μουλωχτοί, στην φέρνουν επειδή το παίζουν Έλληνες, αλλά είναι χειρότεροι από τους Αλβανούς, διότι κλαίγονται, έχουν μίσος και προπαντών ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά μας μισούν. τουλάχιστον, ο Αλβανός, ξέρεις είναι αλβανός. Παίρνουν ότι επίδομα κυκλοφορεί στον αέρα, και δεν έχουν ούτε πατρίδα, ούτε τίποτε. Καλά κάνουν και τους λένε έτσι, γιατί δεν έχουν πατρίδα να νοιώθουν δικιά τους, γιατί όντως δεν έχουν μπέσα, όντας αλλοιωμένοι τόσα χρόνια με αυτή τη φάρα των Αλβανών. Έτσι είναι ακριβώς. Αν πεις ένα παιδί να πολεμήσει για την ελλάδα, θα την κάνει και θα έχει και μίσος. Δειλάνθρωποι από τα τόσα χρόνια κομμουνισμού και χότζα, που εξαιτίας της αιμομιξίας με το αλβανικό αίμα, δυστυχώς έχουμε ένα επικίνδυνο είδος κι αυτό, γιατί ενώ το παίζουν Έλληνες, κατ ουσίαν η σκέψη τους και τα αισθήματά τους, παραμένουν αλβανικά, δηλαδή κακά, επικίνδυνα, μουλωχτά κι ότι άλλο θες.Καλά και όσα είπε η γκόμενά ήταν μπερδεμένα εντελώς.. Αντί να πάρει ταξί να πάει σπίτι της έκλεισε δωμάτιο σε χοτελι.. Μετά τα έκανε σαλάτα είπε ότι της έριξαν χάπια.. Εγώ θα έλεγα με έπιασαν με το ζόρι εκεί που πιγα στο δωμάτιο9υ κια με βίασαν με τη βία.. Αυτή είπε για χάπια για ντραγκια, πουτανα όλα..
Οι βορειοηοειρωτισες είναι φανατισμενες ελεεινιδες.. Νεοδημοκρστισες οικογεναικως φανατικές χριστιανός ορθόδοξος κοιμούνται με τις εικόνες φάση.. Βρώμικο αιμα τους λένε οι αλβανοι..
σωστός!Οι βορειοηοειρωτισες πουλάνε και τη μάνα τους για τα λεφτά.. Χειρότερη φάρα από αυτές δεν υπάρχει.. Φανατικές νεοδημοκρατισες και 9ρθοδοξες φάση, άμα φοράει σταβρ9 η άλλη, βορειοηπειρωτισα είναι.. Εδώ αυτή είχε γκόμενο τον βιομήχανο ζάχαρης και παρτουζονοταν και με τα λεβεντοπεδα..
Αν τους λεν βρώμικο αίμα οι αλβανοι είναι κοπλιμέντοΚαλά και όσα είπε η γκόμενά ήταν μπερδεμένα εντελώς.. Αντί να πάρει ταξί να πάει σπίτι της έκλεισε δωμάτιο σε χοτελι.. Μετά τα έκανε σαλάτα είπε ότι της έριξαν χάπια.. Εγώ θα έλεγα με έπιασαν με το ζόρι εκεί που πιγα στο δωμάτιο9υ κια με βίασαν με τη βία.. Αυτή είπε για χάπια για ντραγκια, πουτανα όλα..
Οι βορειοηοειρωτισες είναι φανατισμενες ελεεινιδες.. Νεοδημοκρστισες οικογεναικως φανατικές χριστιανός ορθόδοξος κοιμούνται με τις εικόνες φάση.. Βρώμικο αιμα τους λένε οι αλβανοι..
βορειοηπειρωτησα ειναιΑλβανίδα, δηλ καριόλακι