Νέα

Θεσσαλονίκη – Παραδέχθηκε στο Instagram το βιασμό 24χρονης σε πάρτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 309K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
Κοίτα ρε φίλε που φτάσαμε, να μην μπορείς να πεις ''κάτσε ρε παιδιά να δούμε όλα τα γεγονότα... '' γιατί θα σε φάνε οι οπαδοί της Γιωργίας...
Θα δούμε ακραίες καταστάσεις και προβλέπω είτε reset, είτε να γίνεται ο άνδρας ότι ήταν η γυναίκα πρις 100 χρόνια. Όλα τα σωματία λοατκι, metoo και δεν ξέρω γω τι, θα ελέγχουν απο το Χολυγουντ, την Disney, τα κόμματα και την εξέλιξη.
Το φελέκι μου μέσα.
Πλανάσαι τύπε. Η Δύση θηλυκοποιεί τα αγόρια της και το Ισλάμ επελαύνει. Σε δύο γενιές η Πατριαρχία θα επανιδρυθεί από αυτούς

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
60
Like
7.919
Πόντοι
12.056
"..Όλοι οι λάθος
σβήνουν εσκεμμένα τα φώτα.
Γίνανε κράτος
Νομίζω ότι θα σκάσω σαν βόμβα.
Όλοι οι λάθος
σβήνουν εσκεμμένα τα φώτα
μ' αποστολή
να κάνουν τα μυαλά μας κομπόστα..."
-Terror X Crew 1999 μ.Χ.

Ακούστε το τραγούδι "Κομπόστα" απο TXC και ελάτε εδώ αμέσως μετά να συζητήσουμε για influencers, λοατκι,feminazi, κλπ κλπ.

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
19
Like
3.153
Πόντοι
1.436
βρήκε ευκαιρία για προβολή και την άρπαξε το πρώην βιζιτακι νυν μπιζνες-γουμαν. Εμετός σκέτος η τύπισσα
τα σχολια απο κατω λενε τουναρα stray strong.... ?
το κοινο του μακη :tooth:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
βρήκε ευκαιρία για προβολή και την άρπαξε το πρώην βιζιτακι νυν μπιζνες-γουμαν. Εμετός σκέτος η τύπισσα
Έχει βρει και έναν πυρφορο που θέλει να τη πατρεφτει κιόλας.. Άμα δεν ειναι νταβατζης της, ο τύπος είναι απλά μεγάλος βλακας?

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.660
Πόντοι
216
Έκρηξη με γκαζάκια στο γραφείο του δικηγόρου που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία
Αυτοί οι φεμιναζί βαλκάνιοι SJW είναι χειρότεροι κι απο cult του Charles Manson
..."Διέταξε" η "Αγία" Γεωργία κι εκτέλεσαν οι οπαδοί της νεοφεμινιστικής cult κραυγάζοντας "Αδερφή μου σε πιστεύω" ...Η νέα Αγία Αθανασία του Αιγάλεω θα αρχίζει να εμφανίζει και στίγματα στο δέρμα σε λίγο.
Ελπίζω ο Καρατσιώλης να έχει security ή έστω κάμερες γιατί δεν το βλέπω καλά το γραφείο του...

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.592
Πόντοι
11.445
To μεετοο αθωωσε παντως την Εγγλεζα που την πιασανε με την κατσικα στον ωμο , για ψευτικο βιασμο , ενω υπαρχει βιντεο να τραβα 2 καυλια :tooth:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.561
Πόντοι
456
Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Η Βέρνη στέλνει τις τοξικολογικές της Γεωργίας - Πότε θα μάθουμε τα αποτελέσματα

- Οι εξετάσεις που έγιναν στην Ελβετία πρέπει πρώτα να... μεταφραστούν - «Δεν φοβάμαι κάτι» λέει ο άντρας που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι

Ούτε στις πανελλήνιες τέτοιο άγχος. Καλά και αυτοί οι Ελβετοί τι έστειλαν και πρέπει να μεταφραστεί και από πάνω :think:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.940
Πόντοι
1.756
"..Όλοι οι λάθος
σβήνουν εσκεμμένα τα φώτα.
Γίνανε κράτος
Νομίζω ότι θα σκάσω σαν βόμβα.
Όλοι οι λάθος
σβήνουν εσκεμμένα τα φώτα
μ' αποστολή
να κάνουν τα μυαλά μας κομπόστα..."
-Terror X Crew 1999 μ.Χ.

Ακούστε το τραγούδι "Κομπόστα" απο TXC και ελάτε εδώ αμέσως μετά να συζητήσουμε για influencers, λοατκι,feminazi, κλπ κλπ.
στην "Κομποστα" και το "Ξοδι" τα ειπαν ολα....αυτα που ζουμε σημερα...20 χρονια πριν!!!

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
60
Like
7.919
Πόντοι
12.056
στην "Κομποστα" και το "Ξοδι" τα ειπαν ολα....αυτα που ζουμε σημερα...20 χρονια πριν!!!
Ισχύει και για να μην χαλάνε την εξίσωση τους βάφτισαν φασίστες στο "'Εσσεται ήμαρ" και μια χαρά.

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
459
Πόντοι
21
Γνωριζει κανεις τι σχεση εχει η Γεωργια με το αφεντικο της? Αν εχουν σχεση τοτε εχει κινητρο να κανει ψευδη καταγγελια για να μην τη χωρισει. Βγηκε κ η αποφαση στην Κυπρο κ λεει αθωα η Βρετανιδα που ολοι ειδαμε που καβαλουσε τον Ισραηλινο κ οι υπολοιποι την χλευαζαν. Εχουμε ξεφυγει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.027
Πόντοι
3.656
Γνωριζει κανεις τι σχεση εχει η Γεωργια με το αφεντικο της? Αν εχουν σχεση τοτε εχει κινητρο να κανει ψευδη καταγγελια για να μην τη χωρισει. Βγηκε κ η αποφαση στην Κυπρο κ λεει αθωα η Βρετανιδα που ολοι ειδαμε που καβαλουσε τον Ισραηλινο κ οι υπολοιποι την χλευαζαν. Εχουμε ξεφυγει
Μάλλον της τον χώνει οπότε ξεμείνει η Γιωργια από βιαστές

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
εχω μπει σε μια σκεψη τωρα που αν μου τυχει κανα one night stand με καποια, να την τραβηξω ενα μικρο βιντεο πριν το γαμησι και να μου λεει, "για οτι γινει σημερα "ημερομηνια" ειναι εις γνωση μου και το θελω και το κανω"
Μπορει να ακουγεται χαζο...αλλα το σκεφτομαι...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.027
Πόντοι
3.656
Μπορεί άνετα να διαφημίσει κάποτε τώρα κ να κονομήσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχω μπει σε μια σκεψη τωρα που αν μου τυχει κανα one night stand με καποια, να την τραβηξω ενα μικρο βιντεο πριν το γαμησι και να μου λεει, "για οτι γινει σημερα "ημερομηνια" ειναι εις γνωση μου και το θελω και το κανω"
Βρες πρώτα να γαμισεις κ βλέπουμε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Είχα διαβάσει έναν Αμερικανό που έλεγε οτι πριν το γαμήσι εμφάνιζε στις γκόμενες ένα κείμενο 100 σελίδων με κόλλες Α4 όπου η γκόμενα έπρεπε να υπογράψει κάθε σελίδα ώστε να υπάρχει συναίνεση για κάθε δυνατή πράξη.Συνήθως λέει οι τύπισσες φρίκαραν και τις έλεγε τι να κάνουμε εκεί μας έφτασε το me too.

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
459
Πόντοι
21
Καλα με ολα αυτα που γινονται θα καταντησουμε παρανοϊκοι. Οι ΛΑΟΤΚΟΙ κ αποτυχημενες γυναικες - φεμινίστριες εχουν πετυχει το στοχο τους και γελανε. Εμενα το χειροτερο πραγμα που μου εχει τυχει ειναι να πληρώσω εσκορτ 200 λιρες, να αρχησουμε να κανουμε κατι ψιλα κ να μην τα βρησκουμε μετα. Να της λεω καλα δωσε μου καποια χρηματα πίσω και να με απειλει οτι θα αρχίσει να φωναζει. Τι να κανω κ εγω εφυγα ετσι. Θα μπορουσαν τα πραγματα να γινουν πολυ χειροτερα. Να τρεχω σαν το Λεβεντη. Αυτος τωρα στις συνειδήσεις του οχλου θα ειναι παντα βιαστης κ η Γεωργιτσα το θυμα...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
Καλα με ολα αυτα που γινονται θα καταντησουμε παρανοϊκοι. Οι ΛΑΟΤΚΟΙ κ αποτυχημενες γυναικες - φεμινίστριες εχουν πετυχει το στοχο τους και γελανε. Εμενα το χειροτερο πραγμα που μου εχει τυχει ειναι να πληρώσω εσκορτ 200 λιρες, να αρχησουμε να κανουμε κατι ψιλα κ να μην τα βρησκουμε μετα. Να της λεω καλα δωσε μου καποια χρηματα πίσω και να με απειλει οτι θα αρχίσει να φωναζει. Τι να κανω κ εγω εφυγα ετσι. Θα μπορουσαν τα πραγματα να γινουν πολυ χειροτερα. Να τρεχω σαν το Λεβεντη. Αυτος τωρα στις συνειδήσεις του οχλου θα ειναι παντα βιαστης κ η Γεωργιτσα το θυμα...
πολύ σοφή επιλογή. Θα ήταν αδύνατο να κερδίσεις κόντρα σε μια γυναίκα η οποία θα ούρλιαζε και θα έκλαιγε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom