Σέρρες: Ανατροπή στον «βιασμό» της 20χρονης στις Σέρρες, «ήθελα να εκδικηθώ τον πρώην μου για τον χωρισμό μας»
Eνώπιον της ανακρίτριας Σερρών η κοπέλα αποκάλυψε ότι είπε ψέμματα για να εκδικηθεί το χωρισμό της από τον άντρα με τον οποίο έχει παιδί
Με το κεφάλι καλυμμένο με κουκούλα η 20χρονη βγαίνει από το Δικαστικό Μέγαρο Σερρών μαζί με το δικηγόρο της, όπου κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας.
Οι δύο νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις δηλώσεις της κοπέλας ενώπιον της ανακρίτριας Σερρών όπου αποκάλυψε ότι το έκανε για να εκδικηθεί το χωρισμό της, από τον άντρα με τον οποίο έχει παιδί, σημειώνει το epiloges.tv
--------------------------------------
πριν 19 λεπτά
''Σε κάθε δυτικό σύστημα δικαιοσύνης όλοι είμαστε ΑΘΩΟΙ μέχρι ένα δικαστήριο να μας βγάλει ένοχους χωρίς αμφιβολία. Αυτό είναι μία κατάκτηση του πολιτισμού μας. Το έχω ξαναπεί: φανφάρες του τύπου "είμαι με το "θύμα"!" ή "πιστεύω τις γυναίκες" ΠΡΙΝ η δικαιοσύνη βγάλει απόφαση μας γυρίζει στο Μεσαίωνα. Το σύνταγμα μας επιβάλει να ΜΗΝ πιστεύουμε καταγγελίες αλλά μόνο αποφάσεις! Μην οπισθοδρομείτε την χώρα! Πρέπει επιτέλους να προοδεύσουμε. Όχι στο σκοταδισμό.''