Νέα

Θεσσαλονίκη – Παραδέχθηκε στο Instagram το βιασμό 24χρονης σε πάρτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.337
Πόντοι
1.056
ισχύει οτι την φορτώνει ο εργοδότης της? Πως μπορεί να είστε τόσο σίγουροι ?

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.842
Πόντοι
9.931
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Της πήρε 50 χιλιάρικα εξωδικαστικά και περιμένει κι άλλα από διαφορετική αγωγή τα οποία λέει πως θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς:

Πολύ καλός ο τυπάς. Είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός πως αυτά που είπε για τα 50.000 και την αγωγή που ήδη συζητήθηκε, δεν γράφτηκαν στον τύπο. Ευχαριστώ για την ενημέρωση

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Εγώ να δεις που σε γράφω.
Το ξαναδιατυπώνω, μπας και γίνει κατανοητό. Γράφεται πολλές φορές, πως όποιος είναι καχύποπτος με ορισμένες καταγγελίες βιασμού, είτε προσπαθεί να δικαιολογήσει τους βιαστές, είτε μισεί τις γυναίκες, πχ λόγω ερωτικών αποτυχιών.
Η παραπάνω άποψη είναι παράλογη και όποιος σκέφτεται έτσι αυτοεγκλωβίζεται.

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΝΟΗΘΕΙ -ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ- ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΒΙΖΙΤΕΣ.
ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ...ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ?
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ.

Αν πιάσουμε την ουσία και διαβάσουμε τις καταθέσεις (αφού μέχρι τώρα άλλα στοιχεία δεν έχουμε δει), βλέπουμε ότι υπάρχουν αρκετές αντιφάσεις στις καταθέσεις της. Η εμπλοκή του Μάκη λογικό είναι να δημιουργήσει καχυποψία, αφού ο τύπος δεν είναι καθαρός. Εκτός αν τον έπιασε κρίση ηθικής στα γεράματα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΑΣΚΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΩΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.

Κάθε νοήμων άνθρωπος απεχθάνεται το έγκλημα και συμπονεί το θύμα, δεν έχει εκφυλλιστεί τόσο η κοινωνία, όσο μπουρδέλο και να έχει γίνει.
Έτσι θα είναι και στο πλευρό της Γεωργίας, αν πχ οι τοξικολογικές δείξουν ότι την νάρκωσαν. Ή αν εμφανιστεί κάποιο άλλο χειροπιαστό στοιχείο. Ακόμα και όσοι εδώ μέσα είναι δύσπιστοι.
Αν οι τοξικολογικές όμως βγουν καθαρές, γιατί να είναι στο πλευρό της ο κόσμος?

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ. ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑΡΚΩΜΕΝΗ---ΕΙΤΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΙΔΩΜΕΝ.
ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΔΕΙΞΕ ΕΚΧΜΩΣΕΙΣ( ΜΕΛΑΝΙΕΣ) ΣΤΟΥΣ ΜΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ "ΜΕΣΟΤΗΤΑ"
(ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ)

ΟΥΤΕ ΓΙ ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ, ΥΠΕΡΜΑΧΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Οι φεμινάζι έχουν την άποψη ότι όλες οι γυναίκες που καταγγέλουν βιασμό ή κακοποίηση λένε πάντα αλήθεια. Επίσης υποστηρίζουν ότι οι άνδρες έχουν περισσότερα δικαιώματα και ελευθερίες από τις γυναίκες (στην Ελλάδα εννοούν, όχι στη ΣΑουδική Αραβία).

Το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα άνδρες και γυναίκες στην ελληνική κοινωνία, που δεν ασπάζονται αυτές τις ηλίθιες απόψεις δεν αναιρεί την πρόθεσή τους να τις επιβάλλουν.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΑΖΙ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΕΜΙΝΑΖΙ --Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ-- .
ΜΑΝΤΕΨΕ? ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ. ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ -ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ-ΑΠΟΞΕΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

Τελευταία τροποποίηση:

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΝΟΗΘΕΙ -ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ- ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΒΙΖΙΤΕΣ.
ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ...ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ?
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ.

Και για κάποιους γράφτηκε ότι δικαιολογούν βιαστές. Εκτός από βόθρος είναι και ψέμα. Δεν είδα αντίδραση δική σου.
Με τις επαγγελματίες βίζιτες δεν έχω κανένα θέμα, αν είχα δεν θα ήξερα καν την ύπαρξη του σαιτ.
Η ανεξέλεγκτη πουτανίστικη συμπεριφορά των μη επαγγελματιών με ενοχλεί και την θεωρώ κοινωνική παρακμή.
(Αντίστοιχα ισχύουν και για τις ανδρικές παθογένειες, που εκδηλώνονται διαφορετικά)
Επειδή δεν σε κόβω να συμφωνείς με την παραπάνω άποψη, γιατί θίγεσαι επειδή κάποιοι έγραψαν για βίζιτες της Γεωργίας?
Δικαίωμά της δεν είναι να βιζιτώνεται (αν όντως το έκανε)?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΑΣΚΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΩΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.

Αν ήταν καθαρός δεν θα είχε επιβιώσει τόσα χρόνια, ούτε θα ήταν πλούσιος. Τα ίδια ισχύουν βέβαια για όλους τους δημοσιογράφους, που βλέπουμε στο γυαλί τα τελευταία 30 χρόνια. Στα ίδια σκατά κολυμπάνε όλοι. Η διαφορά τους είναι ότι τους χαρτζιλικώνει άλλος.
Μια ζωή σκάνδαλα αποκαλύπτει ο ζούγκλας στα τηλεοπτικά δικαστήρια, στα κανονικά δικαστήρια καταδικάζεται για συκοφαντία.
Ενδεικτικά μια περίπτωση

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ. ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑΡΚΩΜΕΝΗ---ΕΙΤΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΙΔΩΜΕΝ.
ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΔΕΙΞΕ ΕΚΧΜΩΣΕΙΣ( ΜΕΛΑΝΙΕΣ) ΣΤΟΥΣ ΜΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ "ΜΕΣΟΤΗΤΑ"
(ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ)
ΟΥΤΕ ΓΙ ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ, ΥΠΕΡΜΑΧΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Ξεφορτώθηκε την 17χρονή, ξαναγύρισε στο ξενοδοχειο για να πάει στο πάρτυ και έκλεισε και δικό της δωμάτιο. Μάλλον είχε συνείδηση και δεν είχε χάσει επαφή με το περιβάλλον. Αλλά ας περιμένουμε τις επίσημες τοξικολογικές, γιατί αυτά που λέμε είναι εικασίες, που δεν μπορούν να αποδειχθούν.
Η ιατροδικαστική (αν δεν γράφουν μαλακίες τα σαιτ) λέι“Από την εξέταση δεν αποκλείεται να έχουν συμβεί ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία.""
Εσύ τι καταλαβαίνεις από αυτό? Με το φτωχό μου μυαλό υποθέτω ότι ένας ιατροδικαστής καταλαβαίνει αν έγινε κανονικό σεξ ή βιασμός.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΑΖΙ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΕΜΙΝΑΖΙ --Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ-- .
ΜΑΝΤΕΨΕ? ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ. ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ -ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ-ΑΠΟΞΕΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

Εξήγησε, αν θες τι εννοείς μισογυνισμό.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Βλέπω το μποσσ να την πιάνει γκόμενα κ να ανοίγουν εργοστασιακά στα Σκόπια με τα λεφτα του Λεβεντη
Τώρα με τον Μάκη στο κόλπο είναι ζόρικη η μοιρασιά πάντα?
Εδω τυπε δεν εχει ανοιξει ακομη τα εργοστασια που εχει υπομισθωσει εδω και δεν εχει βαλει ουτε ευρω ο μπος . Μη κανουμε εξαγωγη σε βιομηχανους εχουμε ελλειψη:confused:

Τελευταία τροποποίηση:

afragos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
127
Πόντοι
0
Κάποιος μπορεί ρε αλάνια να μου εξηγήσει πως και για ποιον λόγο η Royal Sugar έχει καδ για εμπόριο όπλων?

(αφού έφτασα σπίτι χθες πάλι καλά...)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Κάποιος μπορεί ρε αλάνια να μου εξηγήσει πως και για ποιον λόγο η Royal Sugar έχει καδ για εμπόριο όπλων?

(αφού έφτασα σπίτι χθες πάλι καλά...)
Η ΕΠΕ είχε, μάλλον την εποχή που ψαχνόταν επιχειρηματικά. Η ΑΒΕΕ έχει ως βασικό αντικείμενο μεταποίηση και εμπορία τροφίμων και συναφείς δραστηριότητες.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Υπήρξαν κι άλλες καταγγελίες. Δυσκόλεψαν τα πράγματα... Εκτός αυτού μάλωσε και με τη μισή TV
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υπήρξαν κι άλλες καταγγελίες. Δυσκόλεψαν τα πράγματα... Εκτός αυτού μάλωσε και με τη μισή tv
Τύπε δεν μπορούν όλοι οι δικηγόροι να διαχειριστούν τη δημοσιότητα όπως ο τύπος Άλεξ :cum:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Τύπε δεν μπορούν όλοι οι δικηγόροι να διαχειριστούν τη δημοσιότητα όπως ο τύπος Άλεξ :cum:
Ο αλεξ στηρίζει Γιωργια, είναι πιστεύεις από εκτίμηση των στοιχείων η λόγω μουνοδουλιασης???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Μεχρι και ο afragos σε εκανε like ρε τυπε.
Τον Κοψιαλη δεν τον ποσταρα. Απαντησα σε ποστ.
Πριν γινει αυτο το σκηνικο δεν τον ηξερα καν.
Αλλα οσο τον βριζετε τοσο περισσοτερο τον γουσταρω τον μαγκα.
Η ελειψη κριτικης για το ατομο του, οπως πολυ σωστα παραδεχτηκες σε προιγουμενο ποστ, και το βρισιμο που του ριχνεις χωρις να το αιτιολογης δειχνει ποιος εισαι.
Οκ τυπε. Σου εύχομαι καλό κουράγιο για το μέλλον σου, αλλά ειλικρινά θέλω να θυμάσαι ότι κάποιος κάποτε σε ένα φόρουμ για πουτανες σου είπε μείνε μακριά από αυτά τα ΣΚΑΤΑ
Δεν χρειάζεται να κρίνω το άτομο ούτε να εμβαθύνω. Το κονσεπτ, το στήσιμο και η εκφορά λόγου του(αμόρφωτος εξυπνάκιας μιλάει με συνθήματα και ατάκες δηλ, συνθηματικό λόγος etc)
μιλάει από μόνου.του για το ποιόν αυτουνού αλλά κ των άλλων φελλων, πχ κικιτσα... ..
Υγ. Προτείνεις να βάλω φίλτρο στα λαϊκ? Ποιους Ν αποκλεισω για πες?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Εδω τυπε δεν εχει ανοιξει ακομη τα εργοστασια που εχει υπομισθωσει εδω και δεν εχει βαλει ουτε ευρω ο μπος . Μη κανουμε εξαγωγη σε βιομηχανους εχουμε ελλειψη:confused:
Αν παει σκοπιά θα τα χώσει.. Ελλάδα σου λει τι να κάνω, να μου τα φάνε τα κουμούνια με τις απεργίες κ τις καταλήψεις
Ας τα χώσω με την Γιωργια στα μπουζούκια να κάνω κ το κομμάτι μου
Τον γουστάρω που κοπανισε τον άλλο τον φλώρο πάντως

afragos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
127
Πόντοι
0
Μεχρι και ο afragos σε εκανε like ρε τυπε.
Τον Κοψιαλη δεν τον ποσταρα. Απαντησα σε ποστ.
Πριν γινει αυτο το σκηνικο δεν τον ηξερα καν.
Αλλα οσο τον βριζετε τοσο περισσοτερο τον γουσταρω τον μαγκα.
Η ελειψη κριτικης για το ατομο του, οπως πολυ σωστα παραδεχτηκες σε προιγουμενο ποστ, και το βρισιμο που του ριχνεις χωρις να το αιτιολογης δειχνει ποιος εισαι.

whatever ?

Για κάποιο λόγο, πολλοί άνθρωποι αρνούνται να καταλάβουν το γενικότερο νόημα ενός ποστ και κολλάνε σε λεπτομέρειες.
Ας μείνουμε στο θέμα.
Εύκολα χρήματα, εφήμερη φάση, γκομενακια, κωλαράκια, κλπ. Στο μπου είμασταν κι έχουμε μιλήσει όλοι με την γενιά '' σου στέλνω τ αρχιδια μου φωτογραφία να δω αν θα μου κάτσεις ", καθώς και με την γενιά " τα καινούργια παπούτσια της Nike είναι τε λει α " με κωλο φορά παρτίδα και τα παπούτσια θολά στο βάθος.
Όσο πιο εύκολο το χρήμα, τόσο περισσότερο δέλεαρ. Κι όσο πιο πρωτοποριακή η μέθοδος, τόσο το καλύτερο.
Φαντάσου λέει τώρα, να υπάρξει φάση που ΚΑΙ σε λυπάται το κοινό, ΚΑΙ βγάζεις χρήμα, ΚΑΙ γίνεσαι λάδι...

ΕΠΕ ξε ΕΠΕ, δεν το δέχομαι το "" ψαχνοταν τι να κάνει "" Δεν έχω δει να το είχε και ο Λαμπρόπουλος αυτό... Αν δεις τα καδ του, ψαχνοταν να κάνει τι? Γλυκά η εμπόριο όπλων? Δεν έχει καμία σχέση με ότι αλλα καδ έχει ο τύπος.
Προφανώς, κατ εμέ, το γκομενακι ήξερε πολύ καλά ποιον πήρε τηλέφωνο γιατί αυτός όντως θα μπορούσε να καθαρίσει γι αυτήν, και όχι κάνα κοριτσάκι φίλη της.
Τώρα βέβαια, καλά τους έκατσε και ο χιονιάς, και θα μας τα κάνουν μπαλόνια με την Αττική και την έλλειψη κρατικού μηχανισμού, χωρίς να πει κανείς κουβέντα για τον διαγωνισμό που τρέχει ποιος θα πάρει την συντήρηση της Αττικής. Πάει κι αυτό... έναν καλό άξονά είχαμε, θα γαμηθει την επόμενη 10ετια...
Νομίζω θα ξανακουσουμε την Γιωργια αρκετά μετά...

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
ΚΑΝΕΝΑ. Ότι κι αν σκέπτεται η πλειονοψηφία των μελών, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να το πουν. Θα τους χώσουν αμέτρητες κατηγορίες
Ρε παιδιά μην λέτε ότι να ναι.
Αυτό δεν θα γίνει , όχι γιατί θα υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά γιατί αντιβαίνει στο Σύνταγμα μας, και μάλιστα σε διατάξεις που έχουν την λεγόμενη "ρήτρα αιωνιότητας".
Η αρχή της ισότητας άρθρο 4 Συντ.
Η ελευθερία του καθενός στην συμμετοχή στην οικονομικη, πολιτική, κοινωνικη ζωή της χώρας , άρθρο 5 του Συντ.
Επίσης αντιβαίνει στην Συνθήκη της Λισαβόνας (Ευρωπαϊκο Σύνταγμα), αλλά και σε ψηφίσματα του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Οκ όλοι straight είμαστε εδώ, αλλά κατά την γνώμη σας σε τι θα βοηθουσε κάτι τέτοιο; Μόνο να βγει κόμπλεξ;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
whatever ?

Για κάποιο λόγο, πολλοί άνθρωποι αρνούνται να καταλάβουν το γενικότερο νόημα ενός ποστ και κολλάνε σε λεπτομέρειες.
Ας μείνουμε στο θέμα.
Εύκολα χρήματα, εφήμερη φάση, γκομενακια, κωλαράκια, κλπ. Στο μπου είμασταν κι έχουμε μιλήσει όλοι με την γενιά '' σου στέλνω τ αρχιδια μου φωτογραφία να δω αν θα μου κάτσεις ", καθώς και με την γενιά " τα καινούργια παπούτσια της Nike είναι τε λει α " με κωλο φορά παρτίδα και τα παπούτσια θολά στο βάθος.
Όσο πιο εύκολο το χρήμα, τόσο περισσότερο δέλεαρ. Κι όσο πιο πρωτοποριακή η μέθοδος, τόσο το καλύτερο.
Φαντάσου λέει τώρα, να υπάρξει φάση που ΚΑΙ σε λυπάται το κοινό, ΚΑΙ βγάζεις χρήμα, ΚΑΙ γίνεσαι λάδι...

ΕΠΕ ξε ΕΠΕ, δεν το δέχομαι το "" ψαχνοταν τι να κάνει "" Δεν έχω δει να το είχε και ο Λαμπρόπουλος αυτό... Αν δεις τα καδ του, ψαχνοταν να κάνει τι? Γλυκά η εμπόριο όπλων? Δεν έχει καμία σχέση με ότι αλλα καδ έχει ο τύπος.
Προφανώς, κατ εμέ, το γκομενακι ήξερε πολύ καλά ποιον πήρε τηλέφωνο γιατί αυτός όντως θα μπορούσε να καθαρίσει γι αυτήν, και όχι κάνα κοριτσάκι φίλη της.
Τώρα βέβαια, καλά τους έκατσε και ο χιονιάς, και θα μας τα κάνουν μπαλόνια με την Αττική και την έλλειψη κρατικού μηχανισμού, χωρίς να πει κανείς κουβέντα για τον διαγωνισμό που τρέχει ποιος θα πάρει την συντήρηση της Αττικής. Πάει κι αυτό... έναν καλό άξονά είχαμε, θα γαμηθει την επόμενη 10ετια...
Νομίζω θα ξανακουσουμε την Γιωργια αρκετά μετά...
Δηλαδή αν έκανε εισαγωγή και εμπορία κυνηγητικών όπλων και φυσιγγίων κυνηγίου, το οποίο παράτησε γιατί προφανώς δεν ήταν κερδοφόρο, σημαίνει τι; Ότι ήταν Ντίλιγκερ ή Κασόγκι; Εντάξει η εμμονή με μία ανούσια λεπτομέρεια τι νόημα έχει; Γιατί έχεις κολλήσει με αυτόν τον ΚΑΔ; Τι αποδεικνύει αυτός ο ΚΑΔ μιας εταιρείας που συνέστησε το 2013 και τον εγκατέλειψε το 2016 με τη μετατροπή της μορφής της εταιρείας;

afragos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
127
Πόντοι
0
Δηλαδή αν έκανε εισαγωγή και εμπορία κυνηγητικών όπλων και φυσιγγίων κυνηγίου, το οποίο παράτησε γιατί προφανώς δεν ήταν κερδοφόρο, σημαίνει τι; Ότι ήταν Ντίλιγκερ ή Κασόγκι; Εντάξει η εμμονή με μία ανούσια λεπτομέρεια τι νόημα έχει; Γιατί έχεις κολλήσει με αυτόν τον ΚΑΔ; Τι αποδεικνύει αυτός ο ΚΑΔ μιας εταιρείας που συνέστησε το 2013 και τον εγκατέλειψε το 2016 με τη μετατροπή της μορφής της εταιρείας;
λόγω φάσης δεν έχω προλάβει να διαβάζω όλο το ιστορικό. Συνήθως, καθαρές εταιρίες αφαιρούν ότι καδ δεν χρειάζεται και γενικά είναι παράδοξο με την εταιρία. Δεν μπορώ να έχω ΚΑΔ που φτιάχνω μοτοσυκλέτες, αλλά παράλληλα πουλάω και τσιμέντο και λίγες ξύλινες κολώνες ΔΕΗ.
Δεν εννοω ότι πέσαμε σε γκανκστα paradise. Αλλά σε κάποιο που ιδίως με την μπιζνα του και την φάση του είχε κι αυτός τα οποια "κονε" του γι αυτό και η Γιωργια πήρε αυτόν και όχι κάναν άλλο αρσενικό.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
λόγω φάσης δεν έχω προλάβει να διαβάζω όλο το ιστορικό. Συνήθως, καθαρές εταιρίες αφαιρούν ότι καδ δεν χρειάζεται και γενικά είναι παράδοξο με την εταιρία. Δεν μπορώ να έχω ΚΑΔ που φτιάχνω μοτοσυκλέτες, αλλά παράλληλα πουλάω και τσιμέντο και λίγες ξύλινες κολώνες ΔΕΗ.
Δεν εννοω ότι πέσαμε σε γκανκστα paradise. Αλλά σε κάποιο που ιδίως με την μπιζνα του και την φάση του είχε κι αυτός τα οποια "κονε" του γι αυτό και η Γιωργια πήρε αυτόν και όχι κάναν άλλο αρσενικό.
Δηλαδή ήξερε η κοπέλα ότι αυτός πριν 6 χρόνια είχε ενα ΚΑΔ για αλεξίσφαιρα γιλέκα και εμπόριο πυροβόλων όπλων; Ότι ΚΑΔ θέλεις μπορείς να έχεις. Να πουλάς παιδικές κρέμες και αρουραιοκτόνα ταυτόχρονα. Μια ματιά στο Ανάπτυξης, στις αποφάσεις των εξεταστών εμπορικών σημάτων, θα σε πείσει για του λόγου το αληθές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Έλα παιδιά μην το κουραζουτε
Περπατημενη είναι η γιωργια, έχει πηδηξει πολλά παλούκια αντιλαμβάνεται εύκολα ότι ο εργοδότης της είναι αλάνι κ τους φλώρους αυτούς τους έχει μια φάπα, εξ ου κ τον πήρε τηλ να καθαρίσει
Ελπίζω σαν σωστο κορίτσι να τον κάλυψε με ένα δυνατό μπουκοτσι μετά

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Ο αλεξ στηρίζει Γιωργια, είναι πιστεύεις από εκτίμηση των στοιχείων η λόγω μουνοδουλιασης???
Ο Άλεξ είναι διάσημος πιρφορος τύπε,χαλαρά άμα έβλεπε τη γεωργία σε κάνα σουπερμάρκετ, είχε πέσει στα γόνατα να τη βοηθήσει να πιάσει σερβιετες από το κάτω ράφι...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
"Ηθικό" πλεονέκτημα... :vomit: :vomit:

axts.jpg