Νέα

Θεσσαλονίκη – Παραδέχθηκε στο Instagram το βιασμό 24χρονης σε πάρτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οπότε δεν βγάζεις άκρη όπως το είπες μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν...... αυτό ξέρεις μου θυμίζει έναν αστικό μύθο που λέει ότι ένας Γερμανός δημοσιογράφος πριν χρόνια προσπάθησε να βρει τον πραγματικό ιδιοκτήτη των lidl....σε δύο χρόνια έρευνας έφτασε στις 660 εταιρείες και σταμάτησε..... φύσικα δεν βρήκε τίποτα εννοείται?
Οι τύποι είναι παράδειγμα προς μίμηση. Στήνουν παντού τοπικές εταιρείες και δε μπορείς να βγάλεις άκρη με τζίρους και άλλα στοιχεία. Σκέψου η ελληνική είναι Ο.Ε. Αλλά η μητρική Lidl είναι του ομίλου Σβαρτζ.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Καλά φίλε. Κοιτα
Ζώντας πολλά χρόνια κ με πολλές εθνικότητες, αν εξαιρέσεις τα τσολιά ρουμανες ουκρανες αλβανιδες (όχι όλες) , όλες οι άλλες εθνικότητας γυναίκες πιο καλές από Ελληνίδες ειναι
Οι Γερμανίδες είναι επίσης πολύ χάλια σε συμπεριφορά, αλλά δεν είναι χαπατα σαν τις δικές μας ιμως
Παντού αλλού ή νοοτροπία και τα μυαλα είναι λίγο έως πάρα πολύ καλύτερα

ετερον εκατερον. δε διαφωνω πολυ με τη διαπιστωση σου.
ομως ,το οτι ολο και περισσοτερες Ελληνιδες φερονται ανισορροπα ,δε νομιμοποιει βιασμους-παρενοχλησεις-ασχημες συμπεριφορες εναντιον τους.

αν ειναι δυνατον....τι συζηταμε τωρα? παιζει ρολο βεβαια και με τι παστας Ελληνιδες συναναστρεφοσουν..
υπαρχουν καθε..λογης! αυτο ισχυει με τους Ελληνες γενικα,ανεξαρτητως φυλου...
σε γενικες γραμμες,θεωρω οτι ειμαστε ενας λαος με πολυ ασχημη-αγενη-αμπαλη συμπεριφορα και μηδενικη παιδεια.

σε καθε βλαμμενη Ελληνιδα καθρεφτιζεται - αντιστοιχει ενας μαλακας Ελληνας. ανεξαρτητως ταξης !

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Χτύπησες διάνα φίλε. Τέτοιος τύπος είμαι, αυτά κάνω τόσα χρόνια και τώρα αντιδρώ σπασμωδικά γιατί φοβάμαι ότι θα αποκαλυφθώ και θα μπω φυλακή :jerking::jerking::jerking:

Δεν βγάζεις πόρισμα για την υπόθεση, έβγαλες όμως πόρισμα για μένα.
Προχθές είχαμε το επιχείρημα ''όποιος δεν πιστεύει την Γεωργία και όποια καταγγέλλει βιασμό είναι ξεπλένης''
Σήμερα άλλαξε σε ''όποιος πιστεύει ότι οι γυναίκες σήμερα το έχουν ξεφτιλίσει με το μυτου είναι κομπλεξικός, μισογύνης και αγάμητος''.

Μα ακριβώς ίδιες απόψεις έχουν και πολλές γυναίκες τύπε μου. Και έξω τα λένε και εδώ μέσα τα γράφουν. Αυτές σε ποιά από τις παραπάνω κατηγορίες μπαίνουν?

Ο μεγαλύτερος φόβος για τον σημερινό άνδρα πρέπει να είναι να μην φτάσει στο σημείο, που δεν θα έχει άλλους στόχους και φιλοδοξίες πέρα από τις γκόμενες.

Και επειδή μίλησες και για εμπιστοσύνη, αυτήν ακριβώς καταστρέφει το μυτου και τα λοιπά ''δημοκρατικά'' κινήματα, με αντίκτυπο στις ανθρώπινες σχέσεις (αφού κάνει το ένα φύλο να βλέπει το άλλο με καχυποψία και επιφυλακτικότητα)

οποιος εχει τη μυγα, μυγιαζεται. στα παπαρια μου σε γραφω για την ακριβεια.
αν νομιζεις οτι μιλουσα για σενα και οχι κανοντας υποθεση εργασιας για καθε αντρα που ενδεχεται να φερεται ετσι,προβλημα σου.
δε ξερω εαν εσκεμμενα παριστανεις οτι δεν καταλαβαινεις.

και για το #me#too ημουν σαφης.

θεωρω πως σαν κινημα ενιοτε καταχραται την καλη πιστη πολλων αφελων γυναικων.
δε θεωρω αμπαλους αυτους που το κραζουν,αλλα αυτους που προσπαθουν να συμφηφισουν καταστασεις,
που ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ απλα δε συμψηφιζονται.
αντι να ασχοληθουν με την ουσια της καταγγελιας της Γεωργιας,αναπαραγουν μισογυνικο κομπλεξ,την ειρωνευονται και φαντασιωνονται ακομη και εκβιασμους απο τον (καθε) Τριανταφυλλοπουλο.

στην προκειμενη ,λοιπον, το #me#too εχει καθε λογο να βγει μπροστα και να ξεσηκωσει θυελλες,
γιατι ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ πραγματι υπαρχει ΑΙΤΙΑ !
ειναι απο τις λιγες φορες που οι φεμινιστριες δε φωναζουν για τα ματια του κοσμου.
.... γι'αυτο τις συμπαρισταμαι σιωπηρα.

με αφορμη την καταγγελια,πρεπει να γινει βιωμα σε ολους οτι ο βιασμος και καθε ειδους παρενοχληση δε συμψηφιζονται με οποιαδηποτε προηγουμενη εσφαλμενη εντυπωση μπορει να εχουν καποιες φεμινιστριες για εμας.

καθε νοημων ανθρωπος θα ηταν στο πλευρο της Γεωργιας. ειτε αντρας--ειτε γυναικα

Τελευταία τροποποίηση:

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Ναι το είχα διαβάσει ότι δώσανε πριν κάποια χρόνια περίπου 25% μέσο μιας εταιρείας από το το Λουξεμβούργο.... απλώς δεν ξέρεις τι μετοχική σύνθεση του μεγάλομετοχου μπορεί εκεί να υπάρχει συμμετοχή.....Οπότε δεν βγάζεις άκρη όπως το είπες μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν...... αυτό ξέρεις μου θυμίζει έναν αστικό μύθο που λέει ότι ένας Γερμανός δημοσιογράφος πριν χρόνια προσπάθησε να βρει τον πραγματικό ιδιοκτήτη των lidl....σε δύο χρόνια έρευνας έφτασε στις 660 εταιρείες και σταμάτησε..... φύσικα δεν βρήκε τίποτα εννοείται?
Ιδιοκτητες της εταιρεια Λιντ ειναι η Γερμανικη οικογενεια "Σβαρτς"με περιουσια περι τα 25 δις Ευρω. Τρομεροι τσιγγουνηδες και αποφευγου τη δημοσιοτητα αλλα...οχι και δεν ειναι γνωστοι ποιοι ειναι ιδιοκτητες των Λιντ.

Μην πιστευεται οτι λεγεται στα ΜΜΕ , καντε δικη σας ερευνα. Το 90% απο τι λεγεται και γραφεται ειναι ειτε μπουρδες ειτε προπαγανδα ειτε απλα ψεματα

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Οι Λεβεντηδες της υποθεσεις ειναι πολυ "φραγκατοι" αλλα οχι "μπιλιονερς". Ειναι ξαδερφια των Δαυιδ που ελεγχουν την 3Ε και πρεπει να εχουν γυρω στα 100 μυρια ως οικογενεια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
ετερον εκατερον. δε διαφωνω πολυ με τη διαπιστωση σου.
ομως ,το οτι ολο και περισσοτερες Ελληνιδες φερονται ανισορροπα ,δε νομιμοποιει βιασμους-παρενοχλησεις-ασχημες συμπεριφορες εναντιον τους.

αν ειναι δυνατον....τι συζηταμε τωρα? παιζει ρολο βεβαια και με τι παστας Ελληνιδες συναναστρεφοσουν..
υπαρχουν καθε..λογης! αυτο ισχυει με τους Ελληνες γενικα,ανεξαρτητως φυλου...
σε γενικες γραμμες,θεωρω οτι ειμαστε ενας λαος με πολυ ασχημη-αγενη-αμπαλη συμπεριφορα και μηδενικη παιδεια.

σε καθε βλαμμενη Ελληνιδα καθρεφτιζεται - αντιστοιχει ενας μαλακας Ελληνας. ανεξαρτητως ταξης !
Λόγω επαγγέλματος γιατρινες βιολόγους κ νοσοκόμες επαγγελματικά. Λόγω γαμπρισματος νθχτοβιες μπαργούμαν κομμωτριες κλπ
Δεν είναι όμως τα συμπεράσματα από αυτές τις 100 Ελληνίδες που γνωρίζω προσωπικά, είναι από αυτά που παρακολουθώ στα σοσιαλ κ την συμπεριφορά στην καθημερινότητα και τις απόψεις που ακούω στις συζητήσεις...
Χαπατα το 80% δεν το κουβεντιαζω ειδικά αν μιλάμε για κάτω των 25

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Πίπα κώλο τα πήγε όλα τα τηλεσκουπίδια σήμερα, ο μπουχέσας δικηγόρος :confused:

Θεός ο χοντρος
Το μονο άσχημο ότι υοερασπθζεται αυτόν τον παλιό που στα τον παπά

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Παντως ειναι απιστευτο, ετσι; Ενηλικος ανθρωπος, εν προκειμενω η γυναικα αυτη, σηκωνεται και παει στις αρχες για να καταγγειλει, με το οποιο οφελος θεωρει οτι θα εχει, η για οποιονδηποτε αλλο λογο. Πηγαινοντας ενσυνειδητα να καταστρεψει την ζωη αλλων ανθρωπων.
Ομως διαφωνω στο σκεπτικο σου οτι αυτο τεινουν να το κανουν πιο πολυ οι γυναικες.
Τι διαφορα εχει οταν το κανει καποιος πχ για κτηματικες διαφορες. Καποιος που εχει καταπατησει το χωραφι του γειτονα ο οποιος μπορει να μην πολυπηγαινει τακτικα στο κτημα του, μπορει να μενει μακρια, μπορει για λογους υγειας, και ο καταπατητης του κανει του νοικοκυρη μηνυσεις κλπ για να βγει και απο πανω, εν γνωσει του. Πολυ συνηθες σε κτηματικες διαφορες.

Η διαφορά είναι ότι ο μαλάκας που κάνει ψευδή καταγγελία για ένα χωράφι δεν προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα οξυμένα αντανακλαστικά και την ευαισθησία της κοινωνίας απέναντι σε ένα πολύ ιδιαίτερο έγκλημα όπως ο βιασμός προκειμένου να γαμήσει τη ζωή ενός αθώου. Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει κανείς επειδή δέχθηκε ψευδή καταγγελία για το χωράφι του, υπάρχουν άνθρωποι όμως που έχουν αυτοκτονήσει επειδή κατηγορήθηκαν ψευδώς για βιασμό με αποτέλεσμα η ζωή τους να μετατραπεί σε εφιάλτη χωρίς να μπορούν να αποδείξουν ότι δεν ήταν ελέφαντες.

Παράδειγμα: 'My brother killed himself after false rape accusation'

Τελευταία τροποποίηση:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Λόγω επαγγέλματος γιατρινες βιολόγους κ νοσοκόμες επαγγελματικά. Λόγω γαμπρισματος νθχτοβιες μπαργούμαν κομμωτριες κλπ
Δεν είναι όμως τα συμπεράσματα από αυτές τις 100 Ελληνίδες που γνωρίζω προσωπικά, είναι από αυτά που παρακολουθώ στα σοσιαλ κ την συμπεριφορά στην καθημερινότητα και τις απόψεις που ακούω στις συζητήσεις...
Χαπατα το 80% δεν το κουβεντιαζω ειδικά αν μιλάμε για κάτω των 25

οι Ελληνες κατω των 25 ειναι κομπλε?

ΛΟΙΠΟΝ πριν μιση ωρα πηγα σε take-away

περιμενα εξωτερικα του μαγαζιου να μου ετοιμασουν τον καφε

στα καπακια ερχεται ενας αμπαλος- λετσος 20-25 χρονων με ηλεκτρονικο τσιγαρο-πιπα (αλλη μοδα και αυτη)

ΒΛΕΠΕΙ οτι εχω στραβωσει με το καλημερα

ΓΕΡΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ υποτιμητικα και ξαναγυρνω μετωπο προς τον μπαριστα

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ οτι μ ενοχλει η εκπνοη του καπνου στη μαπα μου

ΝΙΩΘΕΙ οτι θα μπορουσε να περιμενει λιγο πιο πισω τον δικο του καφε

ΟΧΙ σε αποσταση αναπνοης-κολλητα σε μενα

ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΥΛΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ------ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ

ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ--ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΟΞΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ

ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΡΙΣΤΑ.... ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΑΦΕΣ!!!

ΗΤΑΝ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ,ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ

ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ

ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΤΙ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ?

......ΥΠΟΨΙΝ...ημουν και παραμενω (μετριοπαθης βεβαια) καπνιστης ! ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Δεν τον κριτικαρω τυπε
Λέω ότι είναι ένα τίποτα, ένα ακόμα επιπλέον σκατο στον ελληνικό σας βοθρο
Δεν ειναι κριτική αυτό....
Είναι τοποθετηση
Υγ πρόσεξε αν σχηματίζει γνώμη για τα τεκτενομενα από αυτούς τους φελλους,
αγόρασε πιάτο για τα συσιτια στην πορεία... Οι συντάξεις των γονιών παπουδων σου έχουν ένα όριο χρονικό

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Οι τύποι είναι παράδειγμα προς μίμηση. Στήνουν παντού τοπικές εταιρείες και δε μπορείς να βγάλεις άκρη με τζίρους και άλλα στοιχεία. Σκέψου η ελληνική είναι Ο.Ε. Αλλά η μητρική Lidl είναι του ομίλου Σβαρτζ.
Τώρα κάτι άσχετο μιας και είσαι του επαγγέλματος.... δεν μπορώ να καταλάβω πως ο συγχωρεμενος ο Τζομπς όντας επικεφαλής της μεγαλύτερης εταιρείας του κόσμου πως και δεν ήταν ποτέ μέσα στη λίστα με τους πλουσιότερους του κόσμου;.... δεν είχε ούτε μια μετοχή της εταιρείας μόνο τα λεφτά του ceo έπαιρνε;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
οι Ελληνες κατω των 25 ειναι κομπλε?

ΛΟΙΠΟΝ πριν μιση ωρα πηγα σε take-away

περιμενα εξωτερικα του μαγαζιου να μου ετοιμασουν τον καφε

στα καπακια ερχεται ενας αμπαλος- λετσος 20-25 χρονων με ηλεκτρονικο τσιγαρο-πιπα (αλλη μοδα και αυτη)

ΒΛΕΠΕΙ οτι εχω στραβωσει με το καλημερα

ΓΕΡΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ υποτιμητικα και ξαναγυρνω μετωπο προς τον μπαριστα

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ οτι μ ενοχλει η εκπνοη του καπνου στη μαπα μου

ΝΙΩΘΕΙ οτι θα μπορουσε να περιμενει λιγο πιο πισω τον δικο του καφε

ΟΧΙ σε αποσταση αναπνοης-κολλητα σε μενα

ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΥΛΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ------ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ

ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ--ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΟΞΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ

ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΡΙΣΤΑ.... ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΑΦΕΣ!!!

ΗΤΑΝ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ,ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ

ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ

ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΤΙ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ?

......ΥΠΟΨΙΝ...ημουν και παραμενω (μετριοπαθης βεβαια) καπνιστης ! ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ.
Δεν διαχωρισα την χαζομάρα
Και τα παιδιά τα νέα πολλά είναι χαζεμενα και τα αγόρια
Πρότυπα κάτι γελοίοι, λόγος όλο ηλίθιες ατάκες κλπ μλκιες

Απλά τα κορίτσια έχουν επιπλεον πάρει το στυλ του, είμαι βιζιτα Λολίτα ξεκωλο, αλλά είμαι και μητου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Ευχαριστω για την συμβουλη σου αλλα δεν την χρειαζομαι.
Χαιρομαι ομως που αν και επιτιμο μελος τον μπουρδελων εχεις μεγαλη εκτίμηση για τον εαυτο σου.
Εννοείται ρε φιλε
Μελαω 4 γλώσσες είμαι μόνιμος κάτοικος σοβαρής χώρας εξωτερικού είμαι αριστούχους μαθητής και φοιτητής πολλά χρόνια πριν,υπεύθυνος ασφαλείας αποστολών, σε μεγάλο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο, έχω γυρίσει κ ζήσει επαγγελματικά σε καμμια 6,7 χώρες, και κάτι βλακες σαν αυτούς που θαυμάζεις τους θεωρώ και είναι γελοιοι
Τώρα αν αυτός ο βλακας βγάζει απάνω από 60χιλ το χρόνο, δεν ξέρω τα ειδοσηματα στις γελοιότητες αυτές, μπορεί ναχδι ΤΏΡΑ πιο πολλά χρήματα από μένα (δύσκολο)
Στο μέλλον όμως τον βλέπω στην ψάθα όπως κ πολλούς άλλους τέτοιους φελλους του παρελθόντος
Ολοι αυτοί οι γελοίοι είναι γρήγορα αναλώσιμοι...
Φυσικά κι ο αλβανος που πουλάει ντρογκια στον Κολωνό εφήμερα έχει φραγκα, μέχρι να ψοφήσει από καμμια αδεσποτη κ να ξεβρωμισει ο τόπος
Αλλα είναι ήταν κ θα μείνει στην μνήμη μας σαν ένα ΣΚΟΥΠΙΔΙ
Πρόσεχε τα πρότυπα σου γιατί εκτός από την ανώμαλη προσγεθωση σου στα 30 35+, υπάρχει και η ηθική πλευρά του θέματος
Παλιομοδιτικο, αλλά αν κάποιος απώλεσει την ψυχή του, τάχει χάσει ολα
Φαντάσου εσύ που ενδέχεται στα 40 να ψάχνεις εκτός από την ψυχή σου και για χαρτζηλικι, αν ακούς αυτά τα ΣΚΑΤΑ που ποστάρες

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τώρα κάτι άσχετο μιας και είσαι του επαγγέλματος.... δεν μπορώ να καταλάβω πως ο συγχωρεμενος ο Τζομπς όντας επικεφαλής της μεγαλύτερης εταιρείας του κόσμου πως και δεν ήταν ποτέ μέσα στη λίστα με τους πλουσιότερους του κόσμου;.... δεν είχε ούτε μια μετοχή της εταιρείας μόνο τα λεφτά του ceo έπαιρνε;
Μισό, γιατί όπως το έγραψα δεν ήταν ξεκάθαρο. Βιομηχανιες τροφίμων είναι ο τομέας μου.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Μισό, γιατί όπως το έγραψα δεν ήταν ξεκάθαρο. Βιομηχανιες τροφίμων είναι ο τομέας μου.
ο σόρρυ δεν το ήξερα νόμιζα γενικά ασχολείσαι με τις εταιρείες και τα οικονομικά

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Μενεγάκη στορυ θέλουν ολες
Απο το ξεκωλο της πόλης, η κυρία με τας καμελιας
Η σκόρδα το πέτυχε παντως
Όλες το πετυχαίνουν, νομοτελειακά.
Αρκεί να καταφέρεις να σου δίνουν συνέχεια εκπομπές και να μένεις στην επικαιρότητα.

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
Ιδιοκτητες της εταιρεια Λιντ ειναι η Γερμανικη οικογενεια "Σβαρτς"με περιουσια περι τα 25 δις Ευρω. Τρομεροι τσιγγουνηδες και αποφευγου τη δημοσιοτητα αλλα...οχι και δεν ειναι γνωστοι ποιοι ειναι ιδιοκτητες των Λιντ.

Μην πιστευεται οτι λεγεται στα ΜΜΕ , καντε δικη σας ερευνα. Το 90% απο τι λεγεται και γραφεται ειναι ειτε μπουρδες ειτε προπαγανδα ειτε απλα ψεματα
θα συμφωνησω και θα πω οτι αυτα που λεγονται και γραφονται λιγο ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα και εξυπηρετουν καθαρα σκοπους αναγνωσιμοτητας και τηλεθεασης..

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21

αμα εχεις χρονο διαβασε αυτο και θα καταλαβεις γιατι δεν ηταν ο μεγαλος Στεφανος στην λιστα με τους τοπ, ενω η κοστολογηση της προσωπικης τους περισουσιας κυμαινονταν γυρω στα 10 δις, κοντα οταν ειχε 'αποδημησει' ......
φυσικα αυτο το αρθρο δεν εξηγει μονο για τον Τζομπς αλλα και για πολλους αλλους παρομοιους του !

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
το ν"νετ γουορθ" ειναι η φραση κλειδι για ολα που εχουν σχεση με περιουσιες

ερωτηση

θα προτιμουσατε να ειχατε 100 Κ χωρις χρεη και αρα νετ γουορθ 100Κ

Η

1 δις με χρεη 2 δις δηλαδη νετ γουορθ - 1 δις?

Δεν ειναι τοσο ευκολη η απαντηση οσο φαινεται....

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Παρα πολυ σωστος.
Αυτη η γενιά ειναι η πρωτη μετα απο πολλες δεκαετιες που ειναι πιο χαζη απο την προηγουμενη. Θλιβερο. Η μεθεπομενη αραγε?
Η πρώτη γενιά δημιουργεί η δεύτερη συντηρεί και η τρίτη καταστρέφει..
Μετά πάλι από την αρχή...
Έτσι έχει δείξει η ιστορία και έτσι θα γίνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom