Σε γενικές γραμμές ο φυλλόβιος με τον γιακούζα σου τα είπαν σωστά. Θα διαφωνήσω μόνο σε δυο σημεία μαζί τους.
1) Όταν ο φυλλόβιος λέει να την μπαλαμουτιάσεις κατευθείαν από το πρώτο ραντεβού μέσα στο μαγαζί, νομίζω είναι λίγο υπερβολικός. Όσο καραπουτανάρα και να είναι η άλλη δεν σημαίνει ότι θα την πηδήξεις και μπροστά στον κόσμο. Μη τρελαθούμε τώρα. Το ότι δέχτηκε η οποιαδήποτε να πιει έναν καφέ μαζί σου, δεν σημαίνει ότι είναι πορνοστάρ και θα φασωθεί μέσα στο μαγαζί με κόσμο να βλέπει. Ειδικά αν δεν σε γνωρίζει. Αν την έχεις ήδη πηδήξει τότε μπορεί να το κάνει και αυτό. Αλλά αν δεν σε ξέρει και σε βλέπει για πρώτη φορά, μην περιμένεις φασώματα μέσα στο μαγαζί. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να της προτείνεις να πάτε μετά τον καφέ σε ένα πιο ήσυχο μέρος μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Αν δεχτεί σημαίνει ότι μπορείς να μπαλαμουτιάσεις μετά και ότι η ιερή ώρα του πήδουκλα πλησιάζει.
Σε αυτό το σημείο όμως φίλε μου, φρόντισε να μην ξεμείνεις από προφυλακτικά, να μην υποσχεθείς τίποτα και φυσικά αν σε ρωτήσει αν σήμαινε κάτι για σένα αυτή η ανταλλαγή χρωμοσωμάτων, που κάνατε στο βρώμικο κρεββάτι του φτηνού ξενοδοχείου, του εικοσάρικου, να της απαντήσεις με ερώτηση. (παράδειγμα τι εννοείς?) Ερώτηση στην ερώτηση θα ξεκουμπιστεί και δεν θα σε ξαναενοχλήσει.
Αυτό στο είπα διότι για να θες να εντυπωσιάσεις ένα τυχαίο μπάζο, που γνώρισες στο ίντερνετ, μάλλον είναι η πρώτη φορά που το κάνεις για να ρωτάς εμάς εδώ πέρα. Σε κόβω ψιλοάβγαλτο και ψιλοάπειρο σε αυτού του είδους τις περιπέτειες. Κι έτσι πρωτάρης όπως είσαι καραδοκεί ο κίνδυνος φίλε μου, να δαγκώσεις το μεταλλικό έλασμα σιδήρου Fe, με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα. (Κοινώς τη λαμαρίνα).
Ο κίνδυνος αυτός μπορεί να καταστεί θανατηφόρος για την αγνή και εύπλαστη ψυχούλα του κάθε μπουρδελιάρη, διότι εκτός από οικονομική καταστροφή (βενζίνες, κεράσματα, δωράκια, ξενοδοχεία, καφέδες, φαγητά, βόλτες στα μαγαζιά), ακολουθεί έπειτα και η συναισθηματική καταστροφή.
Αν κάνεις αυτά που σου είπα στην τρίτη παράγραφο, θα ξεφύγεις από τους κινδύνους, που μετουσιώθηκαν σε εφιάλτες των πρώτων εξερευνητών.
Άντε ρε μπαγάσικο. Αν τελικά πηδήξεις, θέλω κέρασμα σε Κινέζικο!!!