Aaaaztek 84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 573
- Πόντοι
- 301
Καλησπέρα αδέλφια. Λοιπόν δοκίμασα και εγώ αυτές τις εφαρμογές ονλαιν dating πρώτη φορά και έχω ψαρέψει μερικές τσιπούρες κουτσουμουρες αλλά και μερικές σαρδέλες. Θέλω προτάσεις στα εξής.
1)μερος για ποτό χαλαρό όπου θα μπορέσει να γίνει συζήτηση. Μην μου πείτε κάνα ρετιρέ στο Μακεδονία Παλλάς αλλά ούτε κάνα συνοικιακο μαγαζάκι. Θέλω κάτι νορμάλ αλλά να είναι ψιλό χαλαρό για συζήτηση φάση ήρεμο και χωρίς πολλά βλέμματα. Αν γίνεται κεντρικά γιατί λογικά εκεί θα βολέψει αλλά και άλλες περιοχές.
2)επισης ίδιο ακριβώς σενάριο για χαλαρό καφέ και γνωριμία (όχι νταμπα ντουμπα ούτε μέρη τρεντι με τύπους με τατου και πλαστικές μπαρμπι που θεωρούνται ιν
3)παλι το ίδιο για φαγητό. Νορμάλ καταστάσεις όχι καφενεία αλλά ούτε μαστερσεφ
Καβατζες δήλ ιδανικές για αρχική γνωριμία και ότι προκύψει.
1)μερος για ποτό χαλαρό όπου θα μπορέσει να γίνει συζήτηση. Μην μου πείτε κάνα ρετιρέ στο Μακεδονία Παλλάς αλλά ούτε κάνα συνοικιακο μαγαζάκι. Θέλω κάτι νορμάλ αλλά να είναι ψιλό χαλαρό για συζήτηση φάση ήρεμο και χωρίς πολλά βλέμματα. Αν γίνεται κεντρικά γιατί λογικά εκεί θα βολέψει αλλά και άλλες περιοχές.
2)επισης ίδιο ακριβώς σενάριο για χαλαρό καφέ και γνωριμία (όχι νταμπα ντουμπα ούτε μέρη τρεντι με τύπους με τατου και πλαστικές μπαρμπι που θεωρούνται ιν
3)παλι το ίδιο για φαγητό. Νορμάλ καταστάσεις όχι καφενεία αλλά ούτε μαστερσεφ
Καβατζες δήλ ιδανικές για αρχική γνωριμία και ότι προκύψει.