Νέα

Θεσσαλονίκη - Αναζήτηση bi γυναίκας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Normale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Normale

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
380
Πόντοι
20
Δηλαδή γαμώ την ατυχία μου!
Έχω ψήσει τη γυναίκα, να δοκιμάσει sex με άλλη γυναίκα, μετά απο πολύ συζήτηση, πολύ ψηστήρι και πολύ μπλαμπλα
Φτάνεις στο σημείο να έχεις πάρει το οριστικό ΟΚ, ώστε να δοκιμάσει λεσβιακό και σου δίνει και το ελεύθερο εσύ ή να κοιτάζεις/χαιδεύεις/γλύφεις, ή αν πάει καλά να δώσεις και καμια πίπα στην καλεσμένη σας.
Και όσο και να ψάχνεις, δεν μπορείς να βρεις κάτι αξιόλογο.
Γραφείο δεν θέλουμε.
Ντόπια ανεξάρτητη δεν φαίνεται να υπάρχει στην φτωχομάνα Θεσσαλονίκη.
Με κοπέλα εκτός επαγγέλματος είμαστε ανοιχτοί, αλλά σκεφτόμαστε οτι ίσως μπλεχτεί η κατάσταση γιατι μπορεί να παίξει παρεξη΄γηση.
Έχει κάποιος/ κάποια κάτι υπ όψιν του?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.536
Πόντοι
3.786
Έχω ψήσει τη γυναίκα, να δοκιμάσει sex με άλλη γυναίκα, μετά απο πολύ συζήτηση, πολύ ψηστήρι και πολύ μπλαμπλα
Φτάνεις στο σημείο να έχεις πάρει το οριστικό ΟΚ, ώστε να δοκιμάσει λεσβιακό και σου δίνει και το ελεύθερο εσύ ή να κοιτάζεις/χαιδεύεις/γλύφεις, ή αν πάει καλά να δώσεις και καμια πίπα στην καλεσμένη σας.
Γραφείο δεν θέλουμε.
Με κοπέλα εκτός επαγγέλματος είμαστε ανοιχτοί, αλλά σκεφτόμαστε οτι ίσως μπλεχτεί η κατάσταση γιατι μπορεί να παίξει παρεξη΄γηση.

Και όμως,υπάρχει μια bi ανεξάρτητη,που εκτός από άντρες,δέχεται και γυναίκες σόλο και ζευγάρια.Για σόλο άντρες βαριέται πλέον στον αγώνα,αλλά για γυναίκες και ζευγάρια λογικά θα είναι πιο ορεξάτη,γιατί είναι πιο σπάνιες περιπτώσεις.Στο παραπάνω site της γράφει πόσα ζητάει για ζευγάρια κλπ.Δεν είναι δικές της οι φωτό,αλλά κοντά στην πραγματικότητα.Έχει καλή εμφάνιση και είναι πρόσχαρη.Πραγματική ηλικία κάπου ανάμεσα σε 25 και 30

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Normale

Normale

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
380
Πόντοι
20

Και όμως,υπάρχει μια bi ανεξάρτητη,που εκτός από άντρες,δέχεται και γυναίκες σόλο και ζευγάρια.Για σόλο άντρες βαριέται πλέον στον αγώνα,αλλά για γυναίκες και ζευγάρια λογικά θα είναι πιο ορεξάτη,γιατί είναι πιο σπάνιες περιπτώσεις.Στο παραπάνω site της γράφει πόσα ζητάει για ζευγάρια κλπ.Δεν είναι δικές της οι φωτό,αλλά κοντά στην πραγματικότητα.Έχει καλή εμφάνιση και είναι πρόσχαρη.Πραγματική ηλικία κάπου ανάμεσα σε 25 και 30
Σ ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Λες ότι αξίζει η προσεγγιση;
Είμαι πολύ προσεκτικός γιατί την έπεισα που την έπεισα, αν πέσουμε σε φόλα και συμπεριφερθεί ξενέρωτα προς τη δικιά μου φοβάμαι ότι θα είναι δύσκολο να την ξαναψησω.
Έχεις προσωπική εμπειρία μαζί της; Είναι καθαρή;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.536
Πόντοι
3.786
Σ ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Λες ότι αξίζει η προσεγγιση;
Είμαι πολύ προσεκτικός γιατί την έπεισα που την έπεισα, αν πέσουμε σε φόλα και συμπεριφερθεί ξενέρωτα προς τη δικιά μου φοβάμαι ότι θα είναι δύσκολο να την ξαναψησω.
Έχεις προσωπική εμπειρία μαζί της; Είναι καθαρή;
Είναι καθαρή.Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ως προς αυτό.Την πρώτη φορά που πήγα ήταν καλή στον αγώνα μαζί μου,αλλά μετά όχι τόσο.Από ότι έχω καταλάβει,της αρέσουν και οι γυναίκες πραγματικά,δεν το κάνει μόνο για εξτραδάκι.Είναι φιλική κοπέλα και καλή στην κουβέντα.Και επιπλέον @Normale αν ενημερώσεις τη Μαρκέλλα ότι θα είναι η πρώτη φορά της γυναίκας σου με γυναίκα,θα το χειριστεί ακόμα καλύτερα το θέμα και θα είναι και πιο θερμή μαζί της

Τελευταία τροποποίηση:

xaris42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Κριτικές
2
Like
194
Πόντοι
281
Επειδή στο παρελθον από κάτι τέτοιες σελίδες κάποιος έπαιρνε το νούμερό σου και το δημοσίευε σε site τηλεφωνικού καταλόγου, καλού-κακού βεβαιώσου ότι καλείς από "πακιστανικό" ή δεύτερο νούμερο, το οποίο το έχεις παντού απόρρητο. Να μην μπορεί να βρει τα πραγματικά σου στοιχεία.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Γραφείο δεν θέλουμε.
Γιατί να υπάρξει παρεξήγηση;Την ενημερώνετε ,την πληρώνετε,γίνεται η δουλειά και όλα καλά....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.536
Πόντοι
3.786
Επειδή στο παρελθον από κάτι τέτοιες σελίδες κάποιος έπαιρνε το νούμερό σου και το δημοσίευε σε site τηλεφωνικού καταλόγου, καλού-κακού βεβαιώσου ότι καλείς από "πακιστανικό" ή δεύτερο νούμερο, το οποίο το έχεις παντού απόρρητο. Να μην μπορεί να βρει τα πραγματικά σου στοιχεία.
Γενικά ισχύει αυτό,αλλά με την συγκεκριμένη δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.Έχω επικοινωνήσει μαζί της από κανονικό νούμερο,αλλά δεν τον είδα πουθενά αναρτημένο.Είναι η εξαίρεση στον κανόνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom