Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Τύπε, δε θέλω να σπάσω καμιά τηλεόραση και είναι και ακριβή.Απ' το να έχουμε περιγραφές που μας κοιμίζουν καλύτερα αυτος
Τύπε, δε θέλω να σπάσω καμιά τηλεόραση και είναι και ακριβή.Απ' το να έχουμε περιγραφές που μας κοιμίζουν καλύτερα αυτος
Πέρασαν μπροστά.Κοιτάξτε τι παίζει τώρα. Αν η Αμερική κερδίσει τη Γαλλία στο μπασκετ φτάνει την Κίνα στα 40 χρυσά και αν βεβαια το πάρει η Γαλλία, η Κίνα παίρνει την άτυπη πρωτιά στα μετάλλια
Μέχρι και στην άρση βαρών πάντως ο Δήμας έφτιαξε ομάδα στους Αμερικανούς. Στο πινγκ πονγκ που λες οι Κινέζοι είναι ότι οι Αμερικανοί στο μπάσκετ. Σπανίως χάνουν...Πέρασαν μπροστά.
Προβλέπω στο LA να τα σαρώνουν όλα.
Εκτός από το πινγκ-πονγκ.
Μην μου πεις ότι δεν το παρακολούθησες, τύπε μου... Μετά θα έχουν να λένε οι ανώμαλες, αξύριστες, μωβ - μπλε - πρασινο - μαλλούσες λεσβιοφεμινίστριες ότι φταίει η πατριαρχία και οι γυναίκες δεν πληρώνονται το ίδιο.Άλλη μια woke απόφαση. Αντί να βάλουν ως τελευταίο τελικό της Ολυμπιάδας μπάσκετ αντρών η όποιο άλλο αθλημα, έβαλαν μπάσκετ γυναικών
Το βράδυ θα δούμε για αρχή, τραβέλια να φορμάρουν τον Μανωλάκη τον Μακρόν, και όταν ανοίξει καλά η σούφρα του, θα τον αναλάβουν Αφρικανοί λαθροεισβολείς, γεμάτη η Γαλλία με δαύτους.Τελειώνει σήμερα το πανηγύρι των Ολυμπιακών, ε; Πάλι καλά.
Πολλά τα σενάρια για την τελετή λήξης, όπως ανάφερουν κι εδώ στο ρεπορτάζ.
Οι λάθρο πήραν και μετάλλιο σύντροφε με Καμερουνεζα λεσβία. Θα της γίνει ιδιαίτερη τιμήΜην μου πεις ότι δεν το παρακολούθησες, τύπε μου... Μετά θα έχουν να λένε οι ανώμαλες, αξύριστες, μωβ - μπλε - πρασινο - μαλλούσες λεσβιοφεμινίστριες ότι φταίει η πατριαρχία και οι γυναίκες δεν πληρώνονται το ίδιο.
Το βράδυ θα δούμε για αρχή, τραβέλια να φορμάρουν τον Μανωλάκη τον Μακρόν, και όταν ανοίξει καλά η σούφρα του, θα τον αναλάβουν Αφρικανοί λαθροεισβολείς, γεμάτη η Γαλλία με δαύτους.
Η μούμια του Μακρόν, θα τραβάει βίντεο και θα λέει σε όλο τον κόσμο πόσο μπροστά είναι οι Γάλλοι - παπαγάλοι στην ελ-τζι-μπι κουλτούρα και προοδευτικότητα.
Στις κερκίδες θα έχουν φροντίσει να βάλουν παιδάκια, ώστε να παίρνουν όλοι το μήνυμα να γίνουν έτσι και να αλλάξουν φύλο.
Ποιόν είχαν αντίπαλο, νατιβιστές πολίτες σαν αυτούς που θέλει να εξαφανίσει ο Μητσοτάκης; (θα εξαφανίσουμε τον νατιβισμό)Οι λάθρο πήραν και μετάλλιο σύντροφε με Καμερουνεζα λεσβία. Θα της γίνει ιδιαίτερη τιμή
Έδειξε. Είδα εγώ !Ποιόν είχαν αντίπαλο, νατιβιστές πολίτες σαν αυτούς που θέλει να εξαφανίσει ο Μητσοτάκης; (θα εξαφανίσουμε τον νατιβισμό)
Ή άλλους λάθρους σαν και τους ίδιους;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί ΔΕΝ έδειξαν αγώνες των λάθρο στην ΕΡΤ, είναι ρατσιστές;
γιατι ειχε και βυζι?μην εχει καμμια πουτσα κατω απο την φουστα...Σουτιέν δεν έχουν στην Γαλλία; Μια χαρά, θα την αναλάβουν την ξανθιά οι Αφρικανοί μουσαφίρηδες.
Το πιθανότερο βέβαια, ήδη να την πηδάει κάποιος Μάο Μάο, είναι μόδα στον δυτικό κόσμο.
Ευτυχώς τους έκοψε και έβαλαν στη σημαία και την Πλατανιώτη που είναι όμορφη και καβλιαρα
Σίγουρα κάτι θα γίνει, θα σβήσει την φλόγα με καμιά πορδή.Παίχτηκε κανά πουστριλίκι καμιά χοντρή κάτι ... ή πάει αδιάφορα ?
Σίγουρα κάτι θα γίνει, θα σβήσει την φλόγα με καμιά πορδή.
Το βέβαιο είναι ότι θα γίνει μια μεγάλη, τεράστια παρτούζα σήμερα στο Ολυμπιακό χωριό. Οι αγώνες τελείωσαν, οι ορμόνες καλπάζουν.