Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.772
- Πόντοι
- 6.946
Γκοντ Μπλες.Δακρύζω με Αμερικάνικο ύμνο...
Γκοντ Μπλες.Δακρύζω με Αμερικάνικο ύμνο...
Τύπε, πολέμισες τους Νεφελίμ στα βάθη της Ινδίας, και τα Κριλ (Χαρδαβέλλα) στην Κάτω - Μέσα Γη;Δεν εχουν το αθαναυο ιχωρ να ρεει μεσα τους συντροφε
Περιεργο ονοματεπωνυμο,μονοσυλλαβα και τα 2Γκοντ Μπλες.
Και αν γίνει θα άρχισε να τους γλενταει στο τριπλούνΕλπίζω να εισακουστεί ο Τεντογλου από την παγκόσμια ομοσπονδία στίβου και να μην καταργηθεί η βαλβίδα στο μήκος. Το άθλημα είναι πρωτίστως τεχνικό και όχι δυναμικό. Διαφορετικά θα νικάνε οι γρήγοροι Αμερικάνοι χωρίς συναγωνισμό.
Πιστεύω ότι οι Αθάνατοι που έκριναν κατάλληλους τους ερμφρόδιτους στην πυγμαχία, θα πάρουν την σωστή απόφαση.Ελπίζω να εισακουστεί ο Τεντογλου από την παγκόσμια ομοσπονδία στίβου και να μην καταργηθεί η βαλβίδα στο μήκος. Το άθλημα είναι πρωτίστως τεχνικό και όχι δυναμικό. Διαφορετικά θα νικάνε οι γρήγοροι Αμερικάνοι χωρίς συναγωνισμό.
Δεν μπορω να αποκαλυψω τιποτα,απορρητες πληροφοριεςΤύπε, πολέμισες τους Νεφελίμ στα βάθη της Ινδίας, και τα Κριλ (Χαρδαβέλλα) στην Κάτω - Μέσα Γη;
Ίσως θα πρέπει να το κάνει και να αλλάξει στο τριπλούν. Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου θέλει διακαώς τα χρήματα των χορηγών και όσο στο μήκος δεν γίνονται παγκόσμια ρεκόρ δεν την συμφέρει οικονομικά.Και αν γίνει θα άρχισε να τους γλενταει στο τριπλούν
Οι Θεοί είναι πανίσχυροι. Έχουν όσες συλλαβές γουστάρουν.Περιεργο ονοματεπωνυμο,μονοσυλλαβα και τα 2
Νομίζω ,χωρίς να ξέρω κάτι, ότι το σκέφτεται σοβαρά. Ο Πομασκι έλεγε ότι το τριπλούν είναι το άθλημα του ΜίλτουΊσως θα πρέπει να το κάνει και να αλλάξει στο τριπλούν. Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου θέλει διακαώς τα χρήματα των χορηγών και όσο στο μήκος δεν γίνονται παγκόσμια ρεκόρ δεν την συμφέρει οικονομικά.
Σε όλες όχι μόνο αυτή, τις φαντασιωνόμαι γυμνές στο γρασίδι να κυλιόμαστε ένα κουβάρι
Παλαιστής είναι αυτός ο ΝταγκεστάνοςΓια μεταλλια έχουμε στο μποξ τον Νταγκεστάν ο δολοφόνος κ την πρεβελαρακη καθώς κ ίσως την εθνική πόλο κ Στεφανίδη
Πάντως πρώτη φορά που δεν παίρνουμε κάποιο ανέλπιστο μετάλλιο
Δηλαδή, λες να αλλάξει άθλημα και να είναι πάλι στους πρώτους; Τεράστιος αθλητής, σε μια απλώς καλή ημέρα, χωρίς να χρειαστεί τον απολύτως καλύτερο εαυτό του, πήρε Ολυμπιακό μετάλλιο.Νομίζω ,χωρίς να ξέρω κάτι, ότι το σκέφτεται σοβαρά. Ο Πομασκι έλεγε ότι το τριπλούν είναι το άθλημα του Μίλτου
Νομίζω ότι τα μετάλλια στην κολύμβηση, στο τζούντο και αυτά που κέρδισαν τα παιδιά στην κωπηλασία ήταν ανέλπιστα. Τα μετάλλια του Τεντογλου, του Καραλή και του Πετρούνια ήταν αρκετά αναμενόμενα (ειδικά του Τεντογλου).Για μεταλλια έχουμε στο μποξ τον Νταγκεστάν ο δολοφόνος κ την πρεβελαρακη καθώς κ ίσως την εθνική πόλο κ Στεφανίδη
Πάντως πρώτη φορά που δεν παίρνουμε κάποιο ανέλπιστο μετάλλιο
Μόνο πως ναι φίλε,θα είναι πάλι στην ελίτΔηλαδή, λες να αλλάξει άθλημα και να είναι πάλι στους πρώτους; Τεράστιος αθλητής, σε μια απλώς καλή ημέρα, χωρίς να χρειαστεί τον απολύτως καλύτερο εαυτό του, πήρε Ολυμπιακό μετάλλιο.