geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.495
- Πόντοι
- 6.515
Μη βρίζετε τυποιΚαταρχην μαλακα να πεις τον μπαμπα σου και να σε που και σενα τα παιδια σου. Εγω δεν σε εβρισα. Ηλιθιους σαν εσενα μονο μπλοκ
Μη βρίζετε τυποιΚαταρχην μαλακα να πεις τον μπαμπα σου και να σε που και σενα τα παιδια σου. Εγω δεν σε εβρισα. Ηλιθιους σαν εσενα μονο μπλοκ
Μακαρι! και ποιος δεν το θελει?Ο Πετρούνιας μπορεί να πάει και για τέταρτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες. Οι κανονισμοί τον ευνοούν.
Ο Καραλής ειναι φοβερός.Στο ύψος θα γίνει φοβερή μάχη!
Ο Καραλής παίζει δυνατά για μετάλλιο.
Ο Ντουπλάντις έχει κλειδωμένο χρυσό. Νόμιζα θα φύγει έξω από το στάδιο στο άλμα του.
Ο Τούρκος έχει ένα πολύ δυνατό ξανθό στην κερκίδα. Έχετε το νου σας όταν πηδάει
Μεταξύ Πλατανιώτη και Δόση σαν πρώτη σκέψηΑν σας έλεγαν ότι μπορείτε να γαμησετε μια Ελληνίδα αθλήτρια από την Ολυμπιακή αποστολή ποια θα διαλέγατε σύντροφοι ??
Δε τις εχω δει ολες αλλά σιγουρα γκομενα Σασα. Σα δευτερη επιλογη αυτη την Αριαδνη ταδε του επι κοντω. Δε μου πολυ αρεσει εμφανισιακα αλλα εχει αυτο το "βαφω νυχι και σου παιρνω πιπα" .Αν σας έλεγαν ότι μπορείτε να γαμησετε μια Ελληνίδα αθλήτρια από την Ολυμπιακή αποστολή ποια θα διαλέγατε σύντροφοι ??
Είναι σε μεταβατικό στάδιο. Πιο αδύναμοι από ποτέ. Αλλά σίγουρα δεν τους ξεγράφεις.Η Σερβία δεν είναι το φόβητρο του παρελθόντος. Είναι αποδυναμωμένη. Πιστεύω ότι τους έχουμε και ότι θα προκριθούμε με άνεση στους 4.
Κουκουρέγιας έπαιζε;Ισπανια-Μαροκο 2-1 στον πρώτο ημιτελικό στο ποδόσφαιρο. Οι Ισπανοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο αλλά το γύρισαν
Δεν έχω πλήρη εικόνα από όλες, για να διαλέξω.Αν σας έλεγαν ότι μπορείτε να γαμησετε μια Ελληνίδα αθλήτρια από την Ολυμπιακή αποστολή ποια θα διαλέγατε σύντροφοι ??
Όχι. Από την πρώτη ομάδα μόνο ο Φερμιν Λοπεζ ήτανΚουκουρέγιας έπαιζε;
Δεν έχω πλήρη εικόνα από όλες, για να διαλέξω.
Του βγήκε η τακτική!Τοριξε ο Φιλιπινεζος...!
Ο Καραλής οποσδήποτε ένα μετάλλιο..!!
Δυστυχώς το μενού,εχει πάλι χαλκό...Του βγήκε η τακτική!
Με το να ανέβει στα 6, άφησε τον Φιλιππινέζο να πηδάει μόνος στα 5.95 και δεν είχε χρόνο ανάμεσα στα άλματά του.
Εκτός αν έχει κάνει όντως τα 6 μέτρα στην προπόνηση και πάει για ασημένιο!