KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.939
- Πόντοι
- 6.166
ΕΛΑ ΡΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ
Τους έγραψε στα τέτοια του τους ΑυστραλούςΛεω οτι ο Τζολε ηταν και ειναι κορυφαιος τενιστας.
Αυτοι καναν τα παντα να τον αποκλεισουν επειδη δεν εμβολιαζοταν,να τον απομονωσουν (φανταζομαι θυμασαι στην Αυστραλια που δεν του επετρεπαν να βγει απ το δωματιο) και να του παρουν τα μεταλλια.
Αυτο ειπα!
Αυτή την τερματοφυλακα πήρε ο Ολυμπιακός απ' ότι είπε ο σπικερτι αποκρουσεις ειναι αυτες που κανει η μαυρη στο τερμα της Γαλλιας , θα μας τρελανει
3-3 το σκορ
Άστα τύπε, πάνε να μας τα γαμήσουν όλαΕξαιρετικο αθλημα
Μεγάλοι μαλάκες!!! Τον έβλεπα τον τελικό κανονικά.Ρε τύποι τι για τον Πουτσο μετάδοση κάνει η ξεφτιλοερτ?
Ένας αχταρμάς λίγο από εδώ λίγο από εκεί
Έναν τελικό στον στίβο αθλήματος δεν τον δείχνουν ολόκληρο όπως τώρα πχ στο ύψος γυναικών
Έχουν 2 κανάλια στο ψηφιακό που δεν δείχνουν τίποτα τώρα αντί να παίζουν κάτι από τόσα που έχει
Οι αρχιμαλακες πάλι θα πήραν το φτηνό πακέτο που σου δίνουν ένα ποτ πουρί και όχι πλήρες πακέτο των αγώνων
Λες και τα δίνουν από την τσέπη τους
Και κάθε 5 λεπτά
"Πάμε σε ένα διαλλειμα "
Αυτή την τερματοφυλακα πήρε ο Ολυμπιακός απ' ότι είπε ο σπικερ
Ερωτεύτηκα τύπε μου.Τι μουνιά ρε οι δύο ουκρανες στο ύψος ...
Άλογα ρε μπούστη μου ...Ερωτεύτηκα τύπε μου.
Το είπαν νωρίτερα στο ΣΚΑ'Ι'.Ήταν στα Τέμπη; Δεν το ήξερα.
Έχασα επεισόδια. Τι έπαιξε?Πόλο, οι κοπέλες μάλλον θα καταφέρουν την 8άδα έστω και στο παρα 5' αλλά η Καμμένου πρέπει να φύγει χθες. Βάση υλικού που έχουμε η εικόνα είναι αποκαρδιωτική.
Πλέον φαίνεται δεν την αντέχουν και οι παίκτριες. Στο τελευταίο time out έφυγαν πριν ολοκληρώσει και έμεινε να ουρλιάζει "ακούστε με", "γυρίστε"
Αυτές είναι γυναίκες ρε,όχι τα μαλακιστηρια που βλέπουν οι αποχαυνωμενοι στα σοσιαλ κρεμμύδια.Έχω πάθει μουνόπλακα..