Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.711
- Πόντοι
- 6.946
Πουτινικες μπούρδες τυπε μου. Καμία κατασταλτική πολιτική Ουκρανών δεν υπήρχε. Ο Πούτιν μπήκε στην Κριμαία και στην ανατολική Ουκρανία γιατί έχασε γεωπολιτικά την Ουκρανία. Η δε Ρωσία δεν είχε θέσει ποτέ θέμα Κριμαίας ούτε μέσα στη Σοβιετική Ένωση ούτε πιο μετά!Η Κριμαία έγινε ουκρανική το 1954 με μια αψυχολογητη αποφαση. Ενώ ήταν ρωσική περιοχή. Που και πάλι ως αυτόνομη δημοκρατία παραχωρήθηκε στην Ουκρανία. Από το ΚΚΣΕ.
Οι κατασταλτικες πολιτικές των Ουκρανών οδήγησαν τη ρωσική μειονότητα να επιδιώξει την ανεξαρτησία της. Δεν είναι τίποτα κρυφά μυστικά αυτά. Παντού γραμμένα είναι.
Είναι ντροπή στη Ρωσία Γιουγκοσλαβία να είσαι χοντρή κ δεν υπάρχουν κέντρα αδυνατίσματος όπως Bodyline .Δεν είναι τυχαίο που οι Γιουγκοι σαρώνουν σε όλα τα ομαδικά αθλήματα...υπάρχει ακόμα κρατική μέριμνα σε αυτό .
Ρε φίλε ειλικρινά τι είσαι τώρα Κουκουες η Χρυσαυγιτης και κάνεις τέτοια προπαγάνδα?? ΝτροπήΔημοψήφισμα το 2014 που πλειοψήφησε με πάνω από 90% η προσάρτηση τους στη Ρωσία .
Ακολούθησαν σφαγές πληθυσμού (κυρίως Ρωσικού, αλλά και Ελληνικής μειονότητας) από Ουκρανικές ακροδεξιές παραστρατιωτικές ομάδες που έδωσαν το πάτημα στον Πούτιν να εισβάλει.
Αλλά το παρακουράζουμε. Το γεγονός είναι ότι αντίστοιχοι επεκτατικοί πόλεμοι έχουν γίνει δεκάδες φορές (ειδικά στη Αφρική) όλα αυτά τα χρόνια και ποτέ δεν είχαμε αντίστοιχη αποβολή για κανέναν. Είναι καθαρά πολιτική απόφαση. Άλλωστε η αποβολή της Ρωσίας από τους Ολυμπιακούς είχε ουσιαστικά ξεκινήσει από το Τόκιο πριν την εισβολή της με προφάσεις ντόπινγκ τότε. Προμελετημένο πολιτικό παιχνίδι είναι
Mας έφαγε ο πασοκοκινητος επάρατος καπιταλισμός....Είναι ντροπή στη Ρωσία Γιουγκοσλαβία να είσαι χοντρή κ δεν υπάρχουν κέντρα αδυνατίσματος όπως Bodyline .
Αντιθέτως σε εμάς υπάρχουν παροιμίες τύπου τα πάχη μου τα καλή μου ...ναας πείσουν ότι το σωστό είναι η παχουλή
Ε, ναι σωστά. Καμία κατασταλτική πολιτική των Ουκρανών δεν υπηρξε. Όλα πουτινικη προπαγάνδα είναι.Πουτινικες μπούρδες τυπε μου. Καμία κατασταλτική πολιτική Ουκρανών δεν υπήρχε. Ο Πούτιν μπήκε στην Κριμαία και στην ανατολική Ουκρανία γιατί έχασε γεωπολιτικά την Ουκρανία. Η δε Ρωσία δεν είχε θέσει ποτέ θέμα Κριμαίας ούτε μέσα στη Σοβιετική Ένωση ούτε πιο μετά!
Βελγιο - Σοβιετικη Ενωση, Μεξικο 1986 γι οσους θυμούνται.Αλλά το παρακουράζουμε. Το γεγονός είναι ότι αντίστοιχοι επεκτατικοί πόλεμοι έχουν γίνει δεκάδες φορές (ειδικά στη Αφρική) όλα αυτά τα χρόνια και ποτέ δεν είχαμε αντίστοιχη αποβολή για κανέναν. Είναι καθαρά πολιτική απόφαση. Άλλωστε η αποβολή της Ρωσίας από τους Ολυμπιακούς είχε ουσιαστικά ξεκινήσει από το Τόκιο πριν την εισβολή της με προφάσεις ντόπινγκ τότε. Προμελετημένο πολιτικό παιχνίδι είναι
Τι σοβαρά να μιλήσουμε με φιλοπουτινικο τώρα ?! Άσε μας ρε φίλε βραδυατικα. Εμένα βρήκες?Ε, ναι σωστά. Καμία κατασταλτική πολιτική των Ουκρανών δεν υπηρξε. Όλα πουτινικη προπαγάνδα είναι.
Όπως το ωραίο που εγραψες ότι οι Τούρκοι δεν κανουν εισβολές κι εθνοκαθαρσεις κι ότι δεν ακολουθούν πολιτική τυπου Χίτλερ. Κι αυτό αντιτουρκική προπαγάνδα είναι.
Κοίτα κι εμενα μου αρέσει ο χαβαλες αλλά όχι σε αυτές τις συζητήσεις.
Άμα θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά οκ.
Αν πάλι όχι, πάλι οκ.
Το ειπε ο ιδιος και το σημείωσα νωρίτερα...θέλει να είναι σημαιοφόρος αλλά ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ..και όχι σε ποτάμι.
Δίκιο έχει εδώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπόλιασμα...
Α, έγινα και φιλοπουτινικος;Τι σοβαρά να μιλήσουμε με φιλοπουτινικο τώρα ?! Άσε μας ρε φίλε βραδυατικα. Εμένα βρήκες?
Δεν πειράζει. Δε θα επαναληφθεί.Ποια εθνοκάθαρση κάνουν οι Τούρκοι μωρέ?? Τι παραμύθια είναι αυτά που λέτε και τα πιστεύετε κιόλας??
Πήραμε διπλάσια μετάλλια από το Τόκυο...Εκτα τα μουνάκια στην καλλιτεχνική κολύμβηση. Καλή προσπάθεια αλλά δε μπορούσαν μετάλλιο και μας τελείωσαν εδώ οι Ελληνικές συμμετοχές...
Από φασόλια και ψαρονέφρι;;;;Φιλαράκι αλήθεια ... είμαι φυσικός ... μόνο πρωτεΐνη
Ψηνεται μόνο για έναρξη προφανώς...Σε Σταδιο θα γινει η Τελετη ληξης αυριο