cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.534
- Πόντοι
- 3.556
NorthΠήγα για κατούρημα εκείνη την ώρα...όταν βγήκαν οι Σκοπιανοί βγήκαν ως Νοrth Macedonia η ως σκέτο Macedonia;
NorthΠήγα για κατούρημα εκείνη την ώρα...όταν βγήκαν οι Σκοπιανοί βγήκαν ως Νοrth Macedonia η ως σκέτο Macedonia;
Eννοειται ως NorthΠήγα για κατούρημα εκείνη την ώρα...όταν βγήκαν οι Σκοπιανοί βγήκαν ως Νοrth Macedonia η ως σκέτο Macedonia;
Nαι, για να ειμαστε και στη μοδαΜπαινει ο πρωτος στην μεση και ολοι οι υπολοιποι τον καρφωνουν απο πισω να μην χαλασει η στοιχιση
Δεν κάλεσαν ανώμαλουςΤο παρακολουθώ από την αρχή καί έναν άντρα δεν έχω δεί
Να μια φορα που θα συμφωνησω μαζι σουΣτο Παρίσι βρεχει για να ξεπλυθεί η ντροπή αλλα δε βρεχει αρκετά
Και ελλάδα μια χαρά ειναι.Marshall island εκεί είναι το νησί που αν κάποιος θέλει να κάνει επαγγελματικη κομπίνα.
Το έγραψα πιο πίσω τύπε την έχουν ξεκολιασηΤι γίνεται εδώ ρε μάγκες;
Μήπως είναι στο χαρέμι κανενός φυλαρχου??Το έγραψα πιο πίσω τύπε την έχουν ξεκολιαση
Εννοείς "τον" έχουν ξεκωλιάσει, γιατί εγώ ούτε καν την υποψία βυζιού δεν βλέπω.Το έγραψα πιο πίσω τύπε την έχουν ξεκολιαση
Πάλι καλά...
Γιατι οχι?Τι γίνεται εδώ ρε μάγκες;
Λές τύπεΕννοείς "τον" έχουν ξεκωλιάσει, γιατί εγώ ούτε καν την υποψία βυζιού δεν βλέπω.
Μην ξηγιεσαι έτσι...η γυναίκα χωρίς στήθος συνήθως δίνει βάρος στον κωλο για να εντυπωσιάσει.Εννοείς "τον" έχουν ξεκωλιάσει, γιατί εγώ ούτε καν την υποψία βυζιού δεν βλέπω.
Kαι η γυναίκα χωρίς μουνί επίσης. Αναδυκνύει ότι μέσα έχειΜην ξηγιεσαι έτσι...η γυναίκα χωρίς στήθος συνήθως δίνει βάρος στον κωλο για να εντυπωσιάσει.
Δεν νομίζω ,μάλλον ανήκει στην πλειονότητα των βυζολαγνων...εγώ είμαι αντιστασιακός....ως λάτρης των πίσω όψεων.Λές τύπε
Kαι η γυναίκα χωρίς μουνί επίσης. Αναδυκνύει ότι μέσα έχει
Κ να βρέχει κ κ βαρκάδα κ μπουζούκακ στην πίστα ...με Τερλέγκα κ Ζαφείρη ΜελάΣτον Κηφισό
Παρασκευη απογευμα τριήμεροΚ να βρέχει κ κ βαρκάδα κ μπουζούκακ στην πίστα ...με Τερλέγκα κ Ζαφείρη Μελά