Νέα

Θεραπεία Για Βιτσιόζους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Ιστορίες BDSM :[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html[/url]

Θεραπεία για βιτσιόζους : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/11/blog-post_1733.html[/url]

Περίληψη

Μια ιατρική εξέταση για έναν νεαρό με πρόβλημα στύση , δεν εξελίσσεται όπως τα περίμενε απο την σέξυ ιατρό και την καυτή νοσοκόμα

Βγήκα έξω απο τον οίκο ανοχή απελπισμένος και κατακόκκινος απο ντροπή . Δεν είχα καταφέρει να μου σηκωθεί παρόλο που η κοπέλα ήταν πραγματικά σέξυ και προκλητική. Ήταν η 4η φορά που είχε συμβεί αυτό και δεν ήξερα τι να κάνω .

Ήμουν 19 χρονών , δεν είχα κάνει ακόμα σέξ και δεν ήξερα τι φταίει .

Άλλος έλεγε για άγχος , άλλος για στρες αλλά υπήρχε και το ενδεχόμενο να είχα πρόβλημα υγείας οπότε και αποφάσισα να πάω στο γιατρό .

Έκλεισα ραντεβου και μια μέρα αποφασισμένος να δώσω ένα τέλος πήγα . Όταν έφτασα , στο ιατρείο , με υποδέχτηκε μια ξανθιά νοσοκόμα , γύρω στα 25 , πραγματικό μοντέλο λες και είχε βγεί απο φαντασίωση . Ήταν δίμετρη , με τέλειο μοντελίστικο κορμί , ατελείωτα πόδια με τέλειο στήθος ενώ είχε και πρόσωπο αγγελικό με καταγάλανα μάτια . Φόραγε δε και ψηλοτάκουνα πέδιλα όπου άφηνε τα υπέροχα λαχταριστά της δακτυλάκια σε κοινή θέα. Φόραγε δε και ένα χρυσό toe ring σκέτη καύλα .
-          Παρακαλώ περάστε είπε και με οδήγησε μπαίνοντας μπροστά μου στο σαλόνι.
Εκεί διαπίστωσα ότι ήμουν ο μόνος πελάτης οπότε σκέφτηκα ότι θα περίμενα λίγο .
Κάθισα και η νοσοκόμα κάθισε απεναντί μου σε ένα γραφείο όπου ήταν ανοικτό και μπόρεσα να παρατηρώ τα θεσπέσια πόδια της μέχρι εκεί που έκρυβε το κοντό της μίνι . Κάθε τόσο τα σταύρωνε ενώ και τα πατουσάκια της ήταν ένα χάρμα οφθαλμών . Κάποια στιγμή με έπιασε να την κοιτώ και μου χαμογέλασε .
Πέρασε ένα τέταρτο και κάποια στιγμή δέχτηκε ένα τηλέφωνο .
-          Η Κα Νικολάου , θα σας δεί τώρα είπε γελώντας
«Κυρία Νικολάου» ;;;;
Πανικοβλήθηκα , είχε κλείσει ραντεβού με γυναίκα «σεξολόγο» ενώ νόμιζα ότι ήταν Κύριος Νικολάου . Δεν ήξερα τι να κάνω . Έπρεπε να πω πράγματα όπως ότι δεν μου σηκωνόταν σε μια γυναίκα ..... είχα κοκκινήσει απο ντροπή ενώ με οδηγούσε η σέξυ νοσοκόμα στο ιατρείο.
Εκεί διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε άλλος πελάτης παρά μονάχα η ιατρός ,
Ήταν μια ψηλή μελαχροινή κυρία , γύρω στα 40 , επιβλητική , ώριμη σέξυ , χυμώδης , με σέξυ καμπύλες , προκλητικά τουρλωτά οπίσθια και γυμνασμένα πόδια . Έδειχνε δε και αυτή να μοιράζεται το ίδιο πάθος για τα ψηλοτάκουνα πέδιλα . Μπόρεσα λοιπόν να διακρίνω εξίσου σέξυ βαμμένα κατακόκκινα δακτυλάκια με toe ring .
-          Σε ευχαριστώ Τάνια είπε η ιατρός .
-          Ο κύριος έχει ραντεβού κα Τζένη είπε και με οδήγησε στο κάθισμα μπροστά στο γραφείο της σέξυ ιατρού .
-          Με χρειάζεστε άλλο ;
-          Ναι Τάνια , δεν θα ήθελα να φύγεις αλλά να κάτσεις μαζί μας .
-          Μάλιστα Κυρία είπε η Τάνια και κάθισε σε μια καρέκλα λίγο πιο μακριά .
Εγώ ξεροκατάπια . Δηλαδή θα έπρεπε να μιλήσω μπροστά στην σέξυ νεαρή νοσοκόμα και την ακόμα πιο σέξυ ώριμη ιατρό για το πρόβλημά μου ;
-          Λοιπόν νεαρέ σε ακούω είπε η Τζένη και γύρισε προς το μέρος μου . Καθόταν σταυροπόδι και το βλέμμα μου έπεσε στα δακτυλάκια της και τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της .
-          Ξέρετε..... ειπα κοκκινίζοντας , έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα .
-          Πρόβλημα ; ρώτησε η Τζένη .
-          Δεν έχω καταφέρει ακόμα ... πως να το πω , δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω σέξ
-          Δηλαδή έχεις πρόβλημα στύσης ;
-          Μάλιστα είπα κατεβάζοντας το κεφάλι .
-          Μην ανησυχείς , εδώ είμαστε να δούμε τι πρόβλημα υπάρχει και φυσικά να το διορθώσουμε ειπε γελώντας ενώ και η Τάνια χαμογελούσε .
-          Αρκεί βέβαια και εσύ απο μέρους σου να κάνεις ότι χρειαστεί συμπλήρωσε .
-          Μάλιστα , ότι χρειαστεί .
-          Λοιπόν γδύσου είπε κοφτά .
-          Εννοείτε τελείως ;
-          Και βέβαια .
Ντρεπόμουν όσο δεν φαντάζεται κανείς . Ήμουν μπροστά σε δύο γυναικάρες σέξυ και έπρεπε να γδυθώ . Αργά αργα έβγαλα τα ρούχα μου κάτω απο το διερευνητικό τους βλέμμα ενώ που και που αντάλλασαν και κάποιο γελάκι .
Έμεινα με το εσώρουχο και η Τζένη με κοίταξε επικριτικά
-          Τελείως .
Δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτε παρά να υπακούσω . Έμεινα ολόγυμνος μπροστά τους . Ανάμεσα στα πόδια μου ήταν το μικροσκοπικό μου όργανο που αυτή τη στιγμή το κοίταζαν διερευνητικά .
-          Απο ότι βλέπω δεν είσαι και πολύ προικισμένος , έτσι δεν ειναι Τάνια ; Ρώτησε η Τζένη με ένα σαρκαστικό γελάκι .
-          Πως τα λέτε έτσι κυρία Τζένη είπε γελώντας .
Η Τζένη σηκώθηκε και με πλησίασε . Με χούφτωσε δυνατά μπήγοντας τα νύχια της μέσα μου. Πόνεσα αλλά δεν μπορούσα να κουνηθώ να φύγω .
-          Λοιπόν «μικρούλη» θα δούμε τι συμβαίνει με εσένα . είπε και άρχισε να μαλάζει δυνατά τα μπαλάκια μου .
-          Πονάω κυρία είπα και τότε μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι .
-          Βγάλε το σκασμό γιατί θα σε πετάξω έξω γυμνό να δούνε όλοι το μικρο σου πουλάκι .
-          Χαχαχα έσκασε στα γέλια η Τάνια πίσω μου .
-          Με άφησε ενώ δάκρυα ανέβηκαν στα μάτια μου .
-          Τάνια έχεις ξαναδεί πιο μικροσκοπικό ;
-          Όχι τόσο μικρό ποτέ , αναρωτιέμαι αν θα γίνει ποτέ καλά ; Ελεγε η Τάνια με ένα φαρμακερό γελάκι που δεν τελείωνε .
-          Και τι θυληκό κωλαράκι έχει  έ κυρία Τζένη ;
-          Για να δω είπε η Τζένη και ήρθε πίσω μου χουφτώνοντάς με . Μάλαξε το κωλαράκι μου ενώ αισθάνθηκα το δάκτυλό της στην τρυπούλα μου. Τινάχτηκα και απομακρύνθηκα . Η Τάνια σηκώθηκε τοτε και μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι και αυτή .
-          Πως τολμάς και κουνιέσαι . Κάνε ότι λέει η ιατρός είπε επιτακτικά .
-          Μπράβο Τάνια , αν ξανααντιδράσει ξέρεις εσύ είπε η Τζένη δίνοντας σκαμπήλια στο κωλαράκι μου .
-          Κοιτάχτε γιατρέ έχει στύση είπε η Τάνια ενθουσιασμένη .
Εξεπλάγην και ο ίδιος όταν είδα ότι το όργανό μου είχε σκληρύνει . Η Τζένη κούνησε το κεφάλι .
-          Κατάλαβα . είναι υποτακτικός και του αρέσει ο εξευτελισμός .
Δεν ήξερα τι συμβαίνει , είχε αδρανήσει το μυαλό μου .
Η Τάνια πήρε απο το ψυγείο παγάκια και μου τα ακούμπησε πάνω . Έκανα να κουνηθώ αλλά έφαγα ένα σκαμπήλι απο την Τζένη και ένα ακόμα απο την Τάνια .
-          Να δούμε πως αντιδρά τώρα στα πόδια μας είπε η Τζένη όταν μου έπεσε η στύση απο τα παγάκια .
-          Γονάτισε και γλείψε τα πόδια μου είπε η Τζένη και κάθισε στην καρέκλα .
Η Τάνια με δύο τρια σκαμπήλια ακόμα με έβαλε στην σωστή θέση . Η Τζένη είχε βγάλει τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της και κόλλησε τις πατουσες της στο στόμα μου . Άρχισα να τα φιλώ και να τα γλείφω . Το ήθελα απο την πρώτη στιγμή .
-          Καλά είδα το βίντεο απο την αίθουσα αναμονής που κοίταζε τα πόδια σου Τάνια είπε η Τζένη . Πάτησέ του το καυλί τώρα να δούμε .
Η Τάνια έβγαλε τα πεδιλάκια της και ενώ έγλειφα τις μυρωδάτες απο τον ιδρώτα πατούσες της Τζένης , εκείνη ακούμπησε την ζεστή της πατούσα επάνω στο πέος μου που αντέδρασε και σκλήρυνε και πάλι .
Γέλασαν και οι δύο πάλι με την καρδιά τους καθώς διαπίστωσαν ότι τα γυναικεία πόδια με τρέλαιναν .
Η Τζένη και πάλι διέταξε την Τάνια να μου βάλει παγάκια στο πέος . Πόναγα αφόρητα απο αυτό το πράγμα στύση / πάγος , στύση / πάγος .
Ώρα να δούμε πως αντιδρά στο κωλοδάκτυλο είπε η Τζένη και χωρίς να πάρει τις πατούσες της απο το πρόσωπό μου έστειλε την Τάνια να φορέσε γάντια .
Η Τάνια ήρθε πίσω μου και αισθάνθηκα το υγρό απο το τζέλ της δάκτυλο να μπαίνει μέσα μου και να κάνει μασάζ στον προστάτη μου . Ήταν τέλεια αίσθηση ενώ η Τζένη είχε χώσει τα δακτυλάκια της στο στόμα μου . Το θέαμα απο τον καθρέπτη ήταν καυλωτικό . Εγώ έγλειφα τα πόδια της ιατρίνας και η νοσοκόμα με κωλοδακτύλιαζε πρόστυχα .
-          Πραγματικό πουτανάκι , καύλωσε με την διείσδυση . είπε γελώντας η Τάνια που και πάλι μου έβαλε πάγο . Η Τζένη με έσπρωξε με την πατούσα της στο πάτωμα και ξαναφόρεσε τις γόβες της .
Τελικό στάδιο είπε και με οδήγησε στο κρεβάτι όπου με έβαλαν να ξαπλώσω ανάσκελα και με έδεσαν .
-          Τάνια βγάλε το κυλοτάκι σου είπε η Τζένη και η σέξυ νοσοκόμα υπάκουσε .
-          Πόσες μέρες το φοράς
-          Δύο κυρία . είπε η Τάνια , είναι λίγο βρώμικο συμπλήρωσε γελώντας .
-          Καλύτερα είπε η Τζένη και το έφερε στην μύτη μου .
-          Μύρισε βαθιά είπε .
Η μυρωδιά απο το λαχταριστό μουνάκι της Τάνιας ήταν κάτι το θεσπέσιο και καύλωσα αμέσως .
-          Τάνια  ανέβα και κάτσε στο πρόσωπό του , έχουμε στύση πάλι είπε η Τζένη και άρχισε να μαλάζει το πέος μου που σκλήρυνε .
-          Μάλιστα Κυρία ευχαρίστως είπε η Τάνια και καβάλησε το κρεβάτι φέρνοντας το προκλητικό κωλαράκι της στο στόμα μου
-          Ρούφα την κωλοτρυπίδα της Τάνιας και χρησιμοποιήσε την γλώσσα σου , Να ακούω μέχρι εδώ το ρούφηγμα είπε αυταρχικά η Τζένη μαλάζοντας δυνατά το πέος μου κάνοντάς με πότε να πονάω και πότε να καυλώνω
Ρούφαγα την πίσω τρύπα της λαίμαργα , άπληστα . Είχε υπέροχη γεύση και πίεζε και την γλώσσα μέσα στην ροδέλα της ακούγοντας τις κραυγούλες της . Ήταν υπέροχο συναίσθημα ενώ η Τζένη συνέχισε την χειρομάλαξη .
Ξαφνικά έχυσα σε ένα δυνατό οργασμό ποσότητα μεγάλη σπέρματος .
-          Το έργο μας τελείωσε Τάνια . Μπράβο κορίτσι μου είπε η Τζένη και η Τάνια λαχανιασμένη με ξεκαβάλησε .
-          Αγόρι μου είσαι ανωμαλάρα του κερατά είπε η Τζένη όταν τελειώσαμε.
-          Σου αρέσουν τα πόδια , οι πατούσες , ο εξευτελισμός , να σου βάζουν δάκτυλο πίσω και να γλείφεις τον κώλο μιας δυναμικής γυναίκας . Θα γίνεις υποδειγματικός σκλάβος . Θα σε υιοθετήσει μια αυταρχική κυρία , θα σε γαμήσει με στραπον και θα περάσεις όλη τη ζωή σου με εξευτελισμό , στραπον στο κώλο , σκαμπήλια και να γλείφεις μουνί και κώλο . Ααα και ουρολαγνεία .
-          Ουρολαγνεία ;
-          Ναι το ξεχάσαμε Τάνια επι το έργο .
-          Η Τάνια ανέβηκε πάνω μου , έφερε το μουνάκι της στο πρόσωπό μου και άρχισε να κατουράει με δύναμη .
-          Ποσότητα πέρασε στο στόμα μου και την ήπια άθελά μου αλλά μου άρεσε πολύ. Εϊχαν όξινη αλλά και φρουτένια γεύση τα ούρα της . Όταν τελείωσε πίεσε το μουνάκι της στο πρόσωπό μου
-          Καθάρισέ με καριόλη είπε αυστηρά και εγώ έγλειψα καλά καλά τα μουνόχειλά της απο τα ούρα .
Έκανα ντους , ντύθηκα και βρέθηκα πάλι στο γραφείο της .
-          Λοιπόν , η φύση σου είναι υποτακτική , χρειάζεσαι μια αφέντρα να σε εκπαιδεύσει και εμείς εδώ θα χαρούμε να το αναλάβουμε . Μόνο έτσι θα καυλώνεις  είπε  Τζένη ενώ η Τάνια με κοίταζε πρόστυχα .
Προς έκπληξή μου τις είδα να γλωσσοφιλούνται . Ήταν Ερωμένες .
-          Μας αρέσει να εκπαιδεύουμε ανώμαλα αγοράκια σαν εσένα . Τι λες ; Θέλεις να σε εκπαιδεύσουμε ;
-          Μάλιστα είπα δειλα .
-          Να ξέρεις όμως , στο δεύτερο ραντεβού έχει στραπον στο κωλαράκο σου .. υπενθύμισε η Τζένη .
-          Θα κάνω ότι θέλετε είπα ενώ μέσα στο παντελόνι μου αισθάνθηκα και πάλι το πέος μου να σκληραίνει . Είχα γίνει καλά .

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
και υστερα ηρθαν οι μελισσες...

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
πριν ή μετα που ξύπνησε?

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
860
Πόντοι
96
Εύγε και πάλι εύγε!!!!!
Παιδί μου , εσύ χάνεσαι στην ιστοσελίδα μας . Πρέπει να αναβαθμιστείς .Είσαι για το βραβείο Νόμπελ . Τι Ελύτης και Σεφέρης , εσύ αι πάλι εσύ!  :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom