Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμιαδών33

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
20
Πόντοι
6
                                             ηδονιστικό ερώτημα

για να αποφύγει κανείς την www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:47170/] φόλα στο μετάξι[/url] μήπως πρέπει να καταφυγει στην "πιρφορία" για στυτικούς καθαρά λόγους ? δλδ να έχει ενα γκομενάκι να το γλείφει όλο το βράδυ και εκείνο να του παίρνει πίπα ενώ θα ανταλλάσουν λόγια αγάπης ? 
...σαν διαφήμιση φουά γκρα υφαντής ακούγεται με πεσμένο κάρι στο δρύινο τραπέζι...εγκρίνω και συμπληρώνω μια Αχάια κλάους και λίγο Δροσίνη..

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Κυριος καποιου ειναι ο πάροχος της ικανοποίησης αυτού, και όσο ειναι αναντικατάστατος και όσο ο λήπτης αδυνατεί να βρεί ισαξιες εναλλακτικές πηγές ικανοποίησης τόσο περισσοτερο αυτός δουλοποιειται και εξαρτάται ανευ όρων απο τον κυριό του υπομενοντας εξ ανάγκης τις σαδιστικές ορεξεις του απολυωντας ελευθερία και αξιοπρεπεια

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Κυριος καποιου ειναι ο πάροχος της ικανοποίησης αυτού, και όσο ειναι αναντικατάστατος και όσο ο λήπτης αδυνατεί να βρεί ισαξιες εναλλακτικές πηγές ικανοποίησης τόσο περισσοτερο αυτός δουλοποιειται και εξαρτάται ανευ όρων απο τον κυριό του υπομενοντας εξ ανάγκης τις σαδιστικές ορεξεις του απολυωντας ελευθερία και αξιοπρεπεια

Με μια λεξη συζυγος!

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το "θα σ'αγαπω για παντα" έχει το προβλημα οτι το ανθρωπινο σαρκιο αναποφευκτα ολοενα θα γηρασκει μεχρι να σαπισει και να αποσυντεθεί ...ενω μνήμη μπορεί να μένει για παντα ζωντανή ...οπότε 2 γερικα σωματα να μενουν μεχρι το τελος κοντά για χαρη ενος σβησμένου παλιου παθους δεν θα αποδιδει την ιδια ποσοτητα ευφοριστικου οπιοειδους μιγματος σε σχεση με την εναλλαγη νεανικών σεξουαλικών σωμάτων...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
Το "θα σ'αγαπω για παντα" έχει το προβλημα οτι το ανθρωπινο σαρκιο αναποφευκτα ολοενα θα γηρασκει μεχρι να σαπισει και να αποσυντεθεί ...ενω μνήμη μπορεί να μένει για παντα ζωντανή ...οπότε 2 γερικα σωματα να μενουν μεχρι το τελος κοντά για χαρη ενος σβησμένου παλιου παθους δεν θα αποδιδει την ιδια ποσοτητα ευφοριστικου οπιοειδους μιγματος σε σχεση με την εναλλαγη νεανικών σεξουαλικών σωμάτων...

Το 'θα σ΄ αγαπώ για πάντα' σημαίνει ' είμαι ερωτευμένος μαζί σου εδώ και τώρα'. Μετά από χρόνια ισοδυναμεί με μία στεγνή αμφοτεροβαρή σύμβαση που συνεπικουρείται από  την αμοιβαία ανάγκη για προστασία εξαιτίας του γήρατος που επελαύνει.

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το 'θα σ΄ αγαπώ για πάντα' σημαίνει ' είμαι ερωτευμένος μαζί σου εδώ και τώρα'. Μετά από χρόνια ισοδυναμεί με μία στεγνή αμφοτεροβαρή σύμβαση που συνεπικουρείται από  την αμοιβαία ανάγκη για προστασία εξαιτίας του γήρατος που επελαύνει.

Οποτε ειναι καλυτερο να κρατησεις στην μνημη σου το εντονο παθος και να επιδιωξεις το επόμενο μέχρι να σε βρεί το τέλος...

Μ'αρεσει πολυ ο τροπος σκεψης σας  :hi:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
Οποτε ειναι καλυτερο να κρατησεις στην μνημη σου το εντονο παθος και να επιδιωξεις το επόμενο μέχρι να σε βρεί το τέλος...

:thumbsup: και μάλιστα ταχέως!

Σας ευχαριστώ!
Πλην όμως σεις υπήρξατε ο διδάσκαλος!

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
:thumbsup: και μάλιστα ταχέως!

Σας ευχαριστώ!
Πλην όμως σεις υπήρξατε ο διδάσκαλος!

αμοιβαία τα αισθήματα αγαπητέ

εγω ειμαι απλά ένας ταπεινός μαθητής με αρκετές απορίες

:hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Μηπως το ιδιο προσωρινη ειναι και η επιδιωξη του παθους;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αρα ο ηδονηστης βρισκεται σε εναν πολεμο με τον μελλοντικο γηραιο εαυτο του.

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
                    αντιερωτικό

ίσως το συναίσθημα για ένα πρόσωπο να είναι απλά ένα
"positive ή negative reinforcement " προκειμένου να
το ξανασυναντήσεις όπως όλα τα υπολοιπα ναρκωτικά

ίσως μια αγκαλιά να είναι απλά η έκκριση ντοπαμίνης
απο την θερμότητα και την απτική επαφή όπως ακριβώς
όταν κουρνιάζεις κάτω απο το πάπλωμά σου στην ηλεκτρική
κουβέρτα σου

rigormortis (20/1/17)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Απλά και... αντιερωτικά,είναι το τέχνασμα που έχει εφεύρει η Φύση για να εξασφαλίσει την αναπαραγωγή της, με άλλα λόγια να ωθήσει το αρσενικό να ξοδέψει ενέργεια κι ορμόνες για να γονιμοποιήσει το θηλυκό...

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
                                      παράδοξο της ηδονης

...το συναισθημα είναι απλά για να καυλώσεις : α) θέλω να σε ξαναδώ (positive reinforcement) β) ποναω όταν δεν σε βλέπω (negative reinforcement) ...απλά αυτη η γνώση ειναι αντικαυλωτική και μας ξεβολευει ενώ η ψευδαισθηση ότι το συναισθημα είναι κάτι άλλο "μαγικό" μας καθησυχαζει και το προτιμουμε ...

rigormortis 22/1/17

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
                                      ανάγκη για λίγο ηδονισμό

...είχα μια παραξενη δυσθυμια ...σαν μια αμυδρά θλίψη η οποια αναδευθηκε απο την δυσφορία της δουλειάς ...βρηκα λίγη παρηγοριά σε πορνό στο νετ και σιγα σιγα η διέγερση κινητοποιησε τους μυωνες μου και το σαρκίο μου συρθηκε στους λιωμένους δρόμους ...
...λίγο μοναχικο καφεδάκι και ύστερα λίγος ανιχνευτικος οπτικος ευφορισμός απο τις εργαζόμενες ...μέχρι που αντικρυσα ένω ώριμο καμπυλώδες γυναιο με ένα γλυκο χαμογελο το οποιο με προϊδεάζε για την δεκτικότητα της στις ορεξεις μου και έτσι πονταρα πάνω της ένα μπλε για την ικανοποιησή μου ...
...μπήκε μέσα χαμογελαστή ...πραγμα το οποιο είναι θετικό σημείο ...άρχισα να την φιλάω στα όρθια πραγμα που το απολαμβανε ευχαριστα ...λίγο στον τράχηλο λίγο στις μαστικές καμπυλοτητες ενω παράλληλα της αφαιρουσα αργά τα εσωρουχα ...επιδωθηκα σε μαστικο λειχικο ηδονισμό ενω εκείνη μου θωπευε το πεος το οποιο αναθάρρησε και άρχισε να διογκωνεται ...στην συνεχεια την προσγειωσα υπτια στο κρεβατι και άρχισα να της λειχω το αιδοιο ...το δεχοταν ευχαριστα και συμμετείχε βγαζοντας ηχητικά κυματα ψευτο-απολαυσης ...παραλληλα επιδωθηκα σε απτικο ηδονισμο των μεγαλων μαστικών καμπυλοτητων της ...
σηκωθηκα όρθιος και της έβαλα το πεος μου στο στομα της και κεινη το περιποιόταν απαλα εναποθετοντας σιελο και το ακουμπουσε τα χειλη της ...επανελαβα την διαδικασια απο την αρχή και ύστερα έχωσα το πεοεντέριο μου μέσα της και το παραετριβα μέσα στον κολπο της μέχρι να απεκκρινω το υγρο ...να σημειώσω ότι καθολη την διαρκεια της συνουσιας κάποιοι βαρεμένοι χριστιανοι έψαλαν υμνους με κιθαρες και τουμπανα "για το ότι ο χριστος σωζει" και τετοια ...η μετασυνουσιακή θλίψη μου προσωποποιηθηκε σ'αυτους ιδιως όταν τους είδα ιδιοις όμμασι σε μια ακρη της λιωσιων ...ζαρωμένοι καταθλιπτικοι γηρασκοντες ...και πιο διπλα ένα γραφειο τελετών ...ευτυχώς που προλαβα να αντλήσω λίγη ακομα ηδονη πριν το τελος σκέφτηκα ...

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
                                    ... η ηδονή αμβλύνει την οδύνη

...το άγχος απο τις εργασιακές υποχρεώσης και η απειλή της δεσμευσης μου δημιουργησαν έναν τρομερό πονοκέφαλο ο οποιος επέφερε την ανάγκη για να αμβλυνθεί...
επιδώθηκα σε λίγο συναισθηματικό ηδονισμό με μία σε λίγο φαντασιακό πλατωνικό λεκτικό ηδονισμό με κάποια άλλη και κάπως στάνιαρα ...βουτηξα τον δασκαλο και εκμαιευσαμε λίγο καθωσπρεπει ηδονισμό σε ένα μαγαζί μέχτι να προσγειωθούμε σε ένα τραπεζάκι του εν λόγω στριποθεάτρου ...
...η θέα των γυμνών παλλομενων καμπυλοτήτων στην πίστα άρχισε δειλά να αφήνει το λιμβικό μου να εκκρίνει λίγα ευφοριστικά οπιοειδή...
...μπάνισα έναν καινουριο ουκρανεζάκι μελαγχροινο με βλαχόβατσα αλλά πολύ θελκτικές καμπυλότητες ονοματι Μαρία ...και παρότι είχα εκσπερματίσει λίγο πριν ...καταφερε να μου τον κάνει πάλι καταρτι ...επιδωθηκα σε μανιασμένο μαστο-άπτικο-λειχικό ηδονισμό ενω εκείνη χοροπηδουσε στην 100άρα στύση μου πάνω απο το παντελόνι μου και γω να προσπαθώ εναγωνίως να μην σπερματεγχύσω το υγρό ...τελοσπάντων έδωσα ένα ροζ χαρτακι για διπλο χορό και ξαναάραξα στο τραπεζάκι απολαμβάνοντας τον ερυθρό νερωμένο οινο μου ...ο διδάσκαλος πάλι πάλευε με ένα άβυζο στυλιάρι ...και ηδονιζόταν με την ιδέα ότι η εν λόγω ήταν πολύ "κυρία" η οποια βρέθηκε τυχαία σ'αυτον τον "ανιερο" χώρο ...
...μετά ήρθε το λεσβιακό show στην πιστα το οποιο μας καθήλωσε ...ήταν η διαστημική γκομενα η Λάουρα η οποια πιστευω ακραδαντα ότι είναι η κόρη του διαβόλου και επιδιδώταν σε λεσβιακο ηδονισμο με την φίλη της πάνω στην πιστα ...γλωσσόφιλα γλυφομουνια πυγοραπισματα εκατερωθεν θωπείες  σβησιμο κεριών στο γυμνό σώμα ...χαζευα με το στόμα ανοιχτό αυτή την σκηνη ύψιστης πορνογραφικής τεχνης ενώ χαιδευα το μπουτι του διδασκάλου φαντασιωνόμενος πως θα ήταν να συμμετείχα και γω σε μια οργιαστική τελετή μ'αυτές τις δύο ιέρειες του ηδονισμού που έβλεπα στην πίστα ! ...
έγιναν και μερικοι άλλοι χοροι με κάποια άλλα τεμάχια τα οποια δεν πολυθυμάμαι ...και ύστερα βγηκαμε απο το στριποθέατρο με ένα πελώριο άισθημα ευδαιμονιας το οποιο μας άφησε ένα μειδίαμα απολαυσης στα χείλη ...δεν είχα πλέον πονοκέφαλο όλη η οδύνη αμβλύνθηκε απο την ηδονή που δημιουργήσαμε εκείνο το βραδυ με τον διδάσκαλο ! 

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μηδενιστικός διάλογος

(εγώ): ...βλεπω τωρα εναν νεκρο που του βγαζω καρδιογραφημα...τελικα ειμαστε απλο λιπασμα για το χωμα που θα μας χωσουν ...απλα αντιστεκομαστε για λιγο στην αποσυνθεση ...δεν εχει τιποτα νοημα                                   

...βλεπω τωρα τα ζαρωμενα βυζια ενος πτωματος και αισθανομαι σιχαμαρα αν θα ελεγα ρομαντικά λογια στην γρια σαπισμενη γυναικα μου ...θα προτιμουσα οπτικο , απτικο και λειχικο ηδονισμο σφριγηλών καμπυλοτητων και υγρών κοιλοτητων θηλεου αναπαραγωγικής ηλικίας ...

(συν-μύστης) : Εφόσον δεν μπορείς να παγωσεις τον χρόνο αλλά ούτε να σταματήσεις τον θάνατο, τι σε νοιάζει τι έργο θα αφήσεις πίσω σου (άνθρωπος)ή τι κοινωνική μαλακια θα κάνεις στην ζωή σου(άτομο).Εφόσον θα σαπίσει το κουφάρι σου,ζήσε την στιγμή και εκστασιασου ηδονηστικα για 1td του δευτερολέπτου και μετά πήγαινε στον αγύριστο.Τι εγγενές νόημα έχει η ζωή τελικά?Κλέβεις λίγο ηδονή πριν το θάνατο,!!Ότι αρπάξεις!

μεταεφημεριακές σκέψεις rigormortis 17/2/17

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
                                      κρίση ειλικρίνειας

...πηγα στη φυλής κουμπωμενος και δεν ειχα καλη αποδοση λογω των "μη" και "μη" της πουτανας και μετά με πιασε μια ηττοπάθεια για την στυτική μου ικανότητα... ,
μια μέρα μετά, χωρις χαπι, πηδηχτηκαμε με λύσσα με μια γκομενα 2 σερι φορες ολο το βραδυ με απιστευτη αποδοση αντλώντας υψιαιχμη ηδονή μέχρι λιποθυμίας και μυικής εξάντλησης...δεν μπορώ να επιμενω  ότι ειναι καλυτερο το παθητικο γαμησι με τις πουτανες σε σχεση με μια καυλωμένη γκομενα ...σίγουρα μπορεί να υπάρξει χημεία και με τις πουτάνες ή μπορει με τις γκομενες το γαμησι να ειναι μουφα ή το κοστος ψυχολογικό ή μη να είναι ασύμμετρα μεγαλύτερο ...αλλά σε κάθε περίπτωση τιποτα δεν συγκρίνεται με ενα γαμησι με μια καυλωμενη γυναίκα που σε γουστάρει και τα δίνει όλα ...

rigormortis 2/5/17

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...βρωμησα απο την μποχα της αποσυνθεσης και της πτωματίλας εδω περα , η μονη ηθική ειναι να ριξεις το σαρκιο σου στην ηδονή , ειτε με συναισθηματικό έίτε με πορνικό ειτε με οποιον αλλο γαμημενο τροπο μπορείς πριν καταλήξεις και συ στα ιδια σκατά σαν τους ημιπτωματωδεις αρρωστους της παθολογικής κλινικής

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom