You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
θεματακι με τηλεοραση samsung και εξωτερικο σκληρο 2.5
- Μέλος που άνοιξε το νήμα glaskos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 5.506
ωραια....καλα σου ειπε ο κρις λοιπον...μολις εβαλα 1 tb και 2 tb απο τους εξωτερικους σκληρους του pc δεν τους βλεπει καθολου
πηγαινε αλλαξε τους
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Καταρχην φιλαρακι τους σκληρους τους δοκιμασες σε καποιο pc να δεις αν τους βλεπει?το πρωι πηρα την αντιπροσωπια
εκει να δεις λιλα που θελουν
τους ρωταω στο περιπου τι εξωτερικο σκληρο να παρω και με τι χαρακτηριστικα ωστε να το πιανει η τηλεοραση και αυτοι το παιζαν μουγκοι
απο την αλλη οταν τους ρωτησα για φλασακι usb και στα ποσα gb να αγορασω εκει ο τυπος μαγκωθηκε για τα 128 gb και για τα 64 gb
στην τελικη μου ειπαν οτι η τηλεοραση δεχεται μονο φλασακι usb μαλακιες λενε αφου λειτουργουσε αψογα με το wd my passport 500 gb
πριν απο λιγο πηρα το πλαισιο οπου ειχα αγορασει απο εκει το monitor και μου ειπαν να κοιταξω τα χαρακτηριστικα του τροφοδοτικου για mghz kai hz εαν ταιριαζουν με τον σκληρο που χαλασε
γνωμες?
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Κατσε που τους εβαλε και τον λες να τους αλλαξει αφου λεει οτι το μονιτορ μεχρι 500 γιγα σηκωνειωραια....καλα σου ειπε ο κρις λοιπον...
πηγαινε αλλαξε τους
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Παλι καλα που δε πεταξες τη τηλεοραση....
Πηγαινε πετα τους σκληρους και αγορασε ενα τοσιμπανα σωθεις! 40€ τον πηρα απο σκρουτζομαγαζο!
Πηγαινε πετα τους σκληρους και αγορασε ενα τοσιμπανα σωθεις! 40€ τον πηρα απο σκρουτζομαγαζο!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Που τους εβαλες?μολις εβαλα 1 tb και 2 tb απο τους εξωτερικους σκληρους του pc δεν τους βλεπει καθολου
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 5.506
κατι δεν καταλαβες καλα ρε τυπε....Που τους εβαλες?
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 5.506
εσυ σε λιγο θα του πεις να πεταξει και το ψυγειοΠαλι καλα που δε πεταξες τη τηλεοραση....
στην τηλεοραση αλλα δυστυχως δεν βλεπει σκληρους ανω των 500 gbΠου τους εβαλες?
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Κοψε ρε τυπε τις παπαριες που λες χωρις να ξερεις το προβλημα παρε toshiba μπορω να σε πω οτι ο αδερφος μου ειχε toshiba εξωτερικο και στο μισο χρονο τον αφησε χρονους αυτο βεβαια δε λεει κατι για την toshiba απλα ο εν λογο ηταν ελαττωματικος τον καλυψε η εγγυηση και τον αλλαξαν ο δευτερος δουλεψε και δουλευει μια χαρα μη πετας οτι μαλακια σου κατεβει στο κεφαλι επειδη ενας σκληρος σου βγηκε ελλατωματικοςΠαλι καλα που δε πεταξες τη τηλεοραση....
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Ρε φιλε δοκιμασε τους σκληρους που εβλεπε η τηλεοραση στο pc να δεις αν δουλευουν εκει τη μου εβαλες 1 και 2 τερα στην τηλεοραση αφου σηκωνει μεχρι 500 γιγα μπορει να φταιει η τηλεοραση οχι οι σκληροιστην τηλεοραση αλλα δυστυχως δεν βλεπει σκληρους ανω των 500 gb
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 5.506
η WD σε HDD είναι το νο1
σε pc με το usb δουλεύει? τον δοκίμασες?
διαβασε και λιγο πισω ρεΡε φιλε δοκιμασε τους σκληρους που εβλεπε η τηλεοραση στο pc να δεις αν δουλευουν εκει τη μου εβαλες 1 και 2 τερα στην τηλεοραση αφου σηκωνει μεχρι 500 γιγα μπορει να φταιεει η τηλεοραση οχι οι σκληροι
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Μια χαρα καταλαβα αυτος που ανοιξε το νημα μου φαινετε δε καταλάβαινει τη κανεικατι δεν καταλαβες καλα ρε τυπε....
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Διαβασα και?διαβασε και λιγο πισω ρε
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 5.506
γιαυτο ρωταει ο ανθρωπος...Μια χαρα καταλαβα αυτος που ανοιξε το βημα μου φαινετε δε καταλάβαινει τη κανει
το εχω διευκρινισει πιο πρινΡε φιλε δοκιμασε τους σκληρους που εβλεπε η τηλεοραση στο pc να δεις αν δουλευουν εκει τη μου εβαλες 1 και 2 τερα στην τηλεοραση αφου σηκωνει μεχρι 500 γιγα μπορει να φταιεει η τηλεοραση οχι οι σκληροι
η τηλεοραση σηκωνει δυστυχως μεχρι 500 gb
το ζητημα ειναι τι σκληρο να βρω και να αγορασω που να το βλεπει η τηλεοραση
πριν τονισα οτι τοσο η αντιπροσωπεια αλλα και το πλαισιο ηταν φειδωλοι με τις απαντησεις τους
ηδη εχω παθει ζημια γιατι αγορασα wd element 500gb αλλα δυστυχως δεν το βλεπει η τηλεοραση
το μοναδικο σκληρο που εβλεπε ηταν ο wd my passport 500gb αλλα δυστυχως εχει αποσυρθει απο το εμποριο
υποψην το τελευταιο firmware της τηλεορασης ηταν δεκεβριος 2014
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Ναι οκ και του ειπαν δοκιμασε τον 500αρη που ειχε και που αγορασε σε pc να δεις αν δουλευουν λογικοτατο αυτο και αυτος πηγε δοκιμασε 1 και 2 τερα στο μονιτορ που δε τα σηκωνει κανγιαυτο ρωταει ο ανθρωπος...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 5.506
ρομπα με κανες τυπε....ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟΝ 500ΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΙΣΙ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΤΙΒΙ!!!!!το εχω διευκρινισει πιο πριν
πριν τονισα οτι τοσο η αντιπροσωπεια αλλα και το πλαισιο ηταν φειδωλοι με τις απαντησεις τους
ηδη εχω παθει ζημια γιατι αγορασα wd element 500gb αλλα δυστυχως δεν το βλεπει η τηλεοραση
το μοναδικο σκληρο που εβλεπε ηταν ο wd my passport 500gb αλλα δυστυχως εχει αποσυρθει απο το εμποριο
σορυ ραπτορα
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
ρε φιλε εσυ θα μας τρελανεις ο wd element 500gb σε pc δουλευει?το εχω διευκρινισει πιο πριν
υποψην το τελευταιο firmware της τηλεορασης ηταν δεκεβριος 2014