Νέα

Θέματα & ερωτήσεις ανδρικής ομορφιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
hi ανίγω ένα thread σχετικά με ερωτήσεις μας πάνω στην ανδρική ομορφιά και περιποίηση εμάς των μπουρδελιάρηδων. :rockon:

Και κάνω εγώ την πρώτη μου ερώτηση(που μ ενδιαφέρει κιόλας)

Έχω μαύρα σπαστά μαλλιά.Όταν φρεσκοκουρεύονται είναι ίσια και ωραία...μετά όμως απο λίγες μέρες,αφού μεγαλώσουν κατσαρώνουν και χαλάνε.Μου πάνε πολυ τα ίσια μαλλιά και μ αρέσουν αλλά δεν τα χω.Μήπως γνωρίζει κανείς κάποι καλή κρέμα ισιώματος για άνδρες?Υπόψιν το μαλλί μου είναι σχετικά κοντό,μη φανταστεί κανείς τίποτα ουρά. :rockon:

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ επειδή έχω παρόμοιο "πρόβλημα" αυτό που κάνω είναι,μετά το μπάνιο να τα στεγνώνω  με πιστολάκι και μένουν μια χαρά ίσια.Αν σε δυσκολεύουν όταν τα στεγνώνεις χρησιμοποίησε χτένα.

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ επειδή έχω παρόμοιο "πρόβλημα" αυτό που κάνω είναι,μετά το μπάνιο να τα στεγνώνω  με πιστολάκι και μένουν μια χαρά ίσια.Αν σε δυσκολεύουν όταν τα στεγνώνεις χρησιμοποίησε χτένα.

Εμένα βασικά είναι και σκληρά οπότε καταλαβαίνεις...για τις γυναίκες υπάρχουν τόσες κρέμες,δε μπορεί κάτι θα υπάρχει και για μας τους άντρες.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
hi ανίγω ένα thread σχετικά με ερωτήσεις μας πάνω στην ανδρική ομορφιά και περιποίηση εμάς των μπουρδελιάρηδων. :rockon:

Έχω μαύρα σπαστά μαλλιά.Όταν φρεσκοκουρεύονται είναι ίσια και ωραία...μετά όμως απο λίγες μέρες,αφού μεγαλώσουν κατσαρώνουν και χαλάνε.Μου πάνε πολυ τα ίσια μαλλιά και μ αρέσουν αλλά δεν τα χω.Μήπως γνωρίζει κανείς κάποι καλή κρέμα ισιώματος για άνδρες?Υπόψιν το μαλλί μου είναι σχετικά κοντό,μη φανταστεί κανείς τίποτα ουρά. :rockon:
μασκα μαλλιων γκλις!!!ειναι πολυ καλη...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε σεις μην βαζετε μαλακιες στα μαλια σας
ως επι το πλειστον η ανδρικη τριχα ειναι αδυναμη και αυτα τα προιοντα τα φθειρουν
και μετα το κοβω να ανοιγεται κανα θρεντ:δεν μου εχει μεινει μπουκλα για μπουκλα
τι να κανω;;;;
σατα τα μαλια σου οπως ειναι,αντε κανας πηλος και αυτος πολυ ειναι
μην βλεπετε τις γκομενες αυτες γενικως αντεχουν.... :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :2on1: :2on1: :2on1:

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

επειδη ενας φιλος μου ειχε το ιδιο ακριβως προβλημα εκανε το εξης
υπαρχει μια φορμα στο κομμωτηριο που λεγεται ισιωτικη.Αυτη σου κανει το μαλλι ισιο για 3 περιπου μηνες κ σου κραταει οσο κ αν λουστεις η το βρεξεις.το κακο ειναι οτι αμα εχεις αδυνατη τριχα τηα χασεις αρκετα μαλλια οποτε πρωτα ρωτα πρωτα πριν το κανεις.ο  φιλος μου το εκανε στο λυκειο καθε καλοκαιρι.Κατι αλλο που εχω ακουσει τωρα για τα μαλλια ειναι για ζελε να βαζεις αργυλο η πυλο.Οταν θα τα χτενιζεις με πιστολακι θα ειναι σαν ισια!ελπιζω να σε βοηθησα!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κατι αλλο που εχω ακουσει τωρα για τα μαλλια ειναι για ζελε να βαζεις αργυλο η πυλο.

Με χαλίκι και ενα σακί ΑΓΕΤ φτιάχνεις και λάσπη και καλουπώνεις καλά

Πεφτεις για ύπνο

το πρωί εισαι κομπλε

Μειονέκτημα - θα αισθάνεσαι το κεφάλι σου λίγο βαρυ

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
εγω ξερω οτι το σπαστο ή προς σγουρο ένα μαλλι ειναι ζητούμενο..να θέλει να το ισιωσει καποιος..χμ....πάντως με τα χρόνια το μαλλί απο σπαστο και σγουρό ισιωνει... :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom