Νέα

Θέμα στον Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα captainblood
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

captainblood

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πέρναγα σήμερα για δουλείες από Ηρώων πολυτεχνείου και 2ας Μεραρχίας και έξω από ένα περίπτερο έκανε πιάτσα ένα πάρα πολύ καλό θέμα.
Στα 20+ μαύρα ίσια μαλλιά ωραίο σώμα ψηλή, μάλιστα έδειχνε προτίμηση σε κουστουμαρισμένους που πέρναγαν και τους έπιανε κουβέντα.
Είναι γνωστή εκεί στον Πειραιά γιατί είχα δουλειά και δεν έκανα τίποτα αλλά αν συχνάζει εκεί να ξαναπεράσω!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι ωρα ρε φιλε? πρωι πρωι βγηκε για πιατσα?

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
μήπως τους έδινε κανα διαφημιστικό;

OP
OP
C

captainblood

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
μπορεί να έπλενε και κανένα παρμπρίζ.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αν λες αυτή που νομίζω τσιμπάει πελάτες όντως κοστουμαρισμένους για ένα studio καλλωπισμού. Το λέω γιατί τσίμπησα και έπιασα κουβέντα μαζί της. Όχι χθες αλλά μερικές βδομάδες πριν στο ίδιο σημείο που αναφέρεις και με την ίδια περιγραφή...
Χαραμίζεται η κοπέλα. Μη με ρωτήσεις αν ανέβηκα, αν και ήταν προσφορά λέει το πρώτο ραντεβού κτλ. Αν δεν είχα δουλειά ίσως και να ανέβαινα...

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εγω μια μερα πετυχα μια τυπισσα που μοιραζε στα φαναρια (Εθνικη με Π. Ραλλη) καρτες για ενα στουντιο

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
για να βαλω κουστουμακι να τσεκαρω αυριο!! σε ποιο απο ολα τα περιπτερα ηταν αυτο στην σταση ηρωων πολυ. η επι της μεραρχιας? και τι ωρα περιπου?

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
μηπως θυματε κανεις τι υπηρεσιες ειπε οτι προσφερουν?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
για να βαλω κουστουμακι να τσεκαρω αυριο!! σε ποιο απο ολα τα περιπτερα ηταν αυτο στην σταση ηρωων πολυ. η επι της μεραρχιας? και τι ωρα περιπου?
Αν λέμε για αυτή που λέω εγώ είναι στο περίπτερο επί της Ηρώων και περί ώρα 1η μεσημβρινή... αλλά μάλλον θέλεις info από τον καπετάνιο το οποίο θα περιμένω και εγώ

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
οκ εν αναμονη του καπετανιου γιατι στην ηρρ.πολ εχει 2 περιπτερα και 2 στασεις σε ποιο απο τα δυο?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
οκ εν αναμονη του καπετανιου γιατι στην ηρρ.πολ εχει 2 περιπτερα και 2 στασεις σε ποιο απο τα δυο?
Από την μεριά του εμπορικού κέντρου νομίζω πως έχει μόνο ένα. Αυτό λέω εγώ.

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
αν ειναι στο εμπορικο κεντρο ναι απλα εχει και ενα απεναντι και πιο κατω κοντα στο σχολειο στη σταση

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
αν ειναι στο εμπορικο κεντρο ναι απλα εχει και ενα απεναντι και πιο κατω κοντα στο σχολειο στη σταση
Αυτό στο εμπορικό λέω εγώ όσο για υπηρεσίες όπως προανέφερα και μάλλον έτσι είναι υπηρεσίες καλλωπισμού (μανικιούρ αποτρίχωση κτλ). Αλλά το μανάρι για δόλωμα πολύ δόλωμα αφου σου λέω είχα δουλειά και τσίμπησα...

OP
OP
C

captainblood

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά ξαναπέρασα σήμερα απόγευμα και χωρίς κόσμο έχασα το περίπτερο και την μπάλα! :-X αυτό στο εμπορικό κέντρο ήταν κατα 99% γιατί ήμουν δίπλα στην 2ας μεραρχίας. Δεν την ξαναπέτυχα το χάσαμε το κορμί πατριώτη. :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom