Νέα

Θεμα με ηλεκτρικες συσκευες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lastmoican
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το ξεκιναω μπας κι εχουν κι αλλοι αλλα θέματα παρόμοια. Νοίκιασα σπίτι με εγκατεστημένο ένα πλυντήριο πιάτων Siemens Lady 45.
Ο προηγούμενος μου ειπε πως λειτουργούσε. Αλλά εμένα δεν μου τραβάει νερό για να ξεκινήσει το καθάρισμα. Έψαξα να βρω μάνιουαλ στο ιντερνετ αλλά δεν βρήκα. Έχει κανείς ιδέα ή μπορεί να βοηθήσει; και γενικά στη λειτουργία του...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
το ξεκιναω μπας κι εχουν κι αλλοι αλλα θέματα παρόμοια. Νοίκιασα σπίτι με εγκατεστημένο ένα πλυντήριο πιάτων Siemens Lady 45.
Ο προηγούμενος μου ειπε πως λειτουργούσε. Αλλά εμένα δεν μου τραβάει νερό για να ξεκινήσει το καθάρισμα. Έψαξα να βρω μάνιουαλ στο ιντερνετ αλλά δεν βρήκα. Έχει κανείς ιδέα ή μπορεί να βοηθήσει; και γενικά στη λειτουργία του...

άνοιξε το διακόπτη του νερού  :grin:

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τεσπα. αν καποιος εχει καμια σοβαρη απαντηση και θελει να βοηθησει, ευχαριστω εκ των προτερων

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.913
Πόντοι
2.606
τεσπα. αν καποιος εχει καμια σοβαρη απαντηση και θελει να βοηθησει, ευχαριστω εκ των προτερων
μονο γκεη μπορει να ξερει απο δω μεσα πως λειτουργει ενα πλυντηριο πιατων ζημενς λειντι   :grin:

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μην παρεξηγιεσαι με το παραμικρο - το 10% των επισκεψεων απο τεχνικους αφορα συσκευες που δεν ηταν συνδεδεμενες στην πριζα ή την παροχη του νερου - αν εχεις ελεγξει αυτα τα δυο μπορεις να ρωτησεις για το manual ή αλλες οδηγιες εδω : 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σοβαρη απαντηση ηταν.
Πολλοι την πατανε. Δεν ξερω απο μικρα πλυντηρια.
Κοιταξε τις παροχες και την αποχετευση, αμα μπορεις να τα αποσυνδεσεις και να τα καθαρισεις, καντο. Ειναι συνδεδεμενο στην παροχη; Σιγουρα;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Σοβαρη απαντηση ηταν.
Πολλοι την πατανε. Δεν ξερω απο μικρα πλυντηρια.
Κοιταξε τις παροχες και την αποχετευση, αμα μπορεις να τα αποσυνδεσεις και να τα καθαρισεις, καντο. Ειναι συνδεδεμενο στην παροχη; Σιγουρα;

δεν με έπιασε, νόμιζε ότι κορόιδευω

οι μισοι που καλούν βλάβες  δεν έχουν βάλει τη συσκευή στην πρίζα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

αν έμεινε πολύ καιρό αχρησιμοποίητο πιθανόν να κόλλησε η ηλεκτροβάνα από τα άλατα...

βρήκα και αυτό

Hi

Ok pull the dishwasher out and take off the left hand side panel.

From there towards the back you will see the fill valve. Now with a multimeter you will need to meter the fill valve out and see if faulty. It should read about 3.6 Kohms. If faulty then it will need to be replaced.

If the valve is fine then just have a look inside the base and see if theres any water in there. Then look at the side with the left panel off and you will see a red rod going down into the base. Make sure this isnt stuck up keeping the microswitch activated. It shoul be lose hanging down.

Check them out and see what you find.

Regards

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Μπορεί να μην λειτουργεί ο αισθητήρας της πίεσης, μπορεί να έχει κάποια ζημιά στην πλακέτα, πιο πιθανό το δεύτερο, επισκευάζεται λογικά αλλά θα στο φάνε το πενηντάρικο σίγουρα. 

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ευχαριστω. ο προηγουμενος ενοικιαστης ειπε πως δουλευε κανονικα το πλυντηριο και σκεφτομαι μηπως δεν το λειτουργω σωστα εγω. γιαυτο ψαχνω μανιουαλ αλλα δεν το βρισκω ιντερνετικα.
τσεκαρα τις συνδεσεις πρωτα και ολα δειχνουν οκ. παντως ο,τι και να ειναι δεν ειναι πενηνταρικο ζημια (αν ειναι ζημια), γιατι ειμαι Γερμανια οποτε θα ερθει ο κουκος αηδονι. Γιαυτο ψαχνομαι μηπως ειναι κατι που απλα δεν κανω σωστα εγω

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ευχαριστω. ο προηγουμενος ενοικιαστης ειπε πως δουλευε κανονικα το πλυντηριο και σκεφτομαι μηπως δεν το λειτουργω σωστα εγω. γιαυτο ψαχνω μανιουαλ αλλα δεν το βρισκω ιντερνετικα.
τσεκαρα τις συνδεσεις πρωτα και ολα δειχνουν οκ. παντως ο,τι και να ειναι δεν ειναι πενηνταρικο ζημια (αν ειναι ζημια), γιατι ειμαι Γερμανια οποτε θα ερθει ο κουκος αηδονι. Γιαυτο ψαχνομαι μηπως ειναι κατι που απλα δεν κανω σωστα εγω

το πιθανότερο είναι κολλημένη ηλεκτροβάνα (από άλατα συνήθως).. αμα είναι να την αλλάξεις το πετάς και παίρνεις άλλο...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αν η συσκευή είναι τοποθετημένη από τον ιδιοκτήτη,είναι υποχρεωμένος να στη φτιάξει εφόσον το συμβόλαιο αναφέρει ότι υπάρχει μέσα.Μίλα μαζί του,συνήθως είναι λογικοί άνθρωποι και αν είσαι και καινούριος θα στο φτιάξει με δική του χρέωση.Κανείς δε θέλει να χάσει τον ενοικιαστή.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Έχει κανείς ιδέα ή μπορεί να βοηθήσει; και γενικά στη λειτουργία του...
Ο απόλυτος.
Πάνω από 20 χρόνια τον χρησιμοποιώ για ότι δε μπορώ να φτιάξω μόνος μου (φαίνεται κι απ' το πόσο παλιά είναι η κάρτα, που είναι κολλημένη πάνω στο πλυντήριο).
Αν σε βολεύει γεωγραφικώς, give it a try.

Συνημμένα

• Service.jpg
    Service.jpg
    290,8 KB · Εμφανίσεις: 13

tzakomo

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
140
Πόντοι
1
τεχνικος κ εγω αλλα μεσω μυνηματων τι να σου πω αδελφε? τι να πρωτοκοιταξεις

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456

Πρέπει να ήταν χρόνια ξενοίκιαστο το σπίτι ε?

Σέρβις θέλει φίλε. Η υποδοχή του νερου κάτω απο τα φίλτρα πρέπει να έχει κανει τρελή πέτρα.

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το σπιτι δεν εμεινε ουτε μερα ξενοικιαστο...δεν μενουνε κιολας στη Γερμανια...
Βρηκα την ακρη τελικα...ξεσυνδεσα την ηλεκτροβανα, τη χτυπησα λιγακι και τελικα πηρε μπρος...
Ευχαριστω απαντες για τη βοηθεια....τελικα ολα μπορεις να τα βρεις στο μπου...

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
το σπιτι δεν εμεινε ουτε μερα ξενοικιαστο...δεν μενουνε κιολας στη Γερμανια...
Βρηκα την ακρη τελικα...ξεσυνδεσα την ηλεκτροβανα, τη χτυπησα λιγακι και τελικα πηρε μπρος...
Ευχαριστω απαντες για τη βοηθεια....τελικα ολα μπορεις να τα βρεις στο μπου...

Ωραίος :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom