Λοιπον φιλε πολλες απο αυτες βγαινουν κανονικα σε μαγαζια (γκοθ κλαμπς). Εκει μπορεις να κανεις φαση χωρις λεφτα φυσικα. Προσωπικα εχει τυχει να παρω 2 κοριτσια ετσι. Η μια ειναι στην πραγματικη ζωη με συντροφους της ετσι και η αλλη δινει φωτο της. Θα σου πω πως γουσταρουν τρελη ξεφτυλα σε σημειο να κανουν οσα τους ζητανε οι πελατες. Η μια εχωσε τοσο βαθεια τη γλωσσα της στον κωλο μου που οριακα νομιζα πως ηθελε να με γαμησει. Η αλλη ζητουσε επι 30 λεπτα κατουρημα στη μαπα και το μονο που επαιρνε ηταν στερηση. Οταν εγινε αυτο που εκανε δεν μου εχει τυχει ξανα. Εχωσε το κεφαλι της στα ποδια μου που ειχαν πεσει καποια και τα ρουφηξε απο κατω, ενω στη συνεχεια μου λεει "γαμησε μου τον κωλο, οσο θα ειμαι απασχολημενη" και βουταει το κεφαλι της μεσα στη λεκανη και βγαινει βρεγμενη ολη. Μερικα λεπτα μετα μου λεει μη χυσεις. Βγαζω καποτα, ξεκινα να μου γλειφει τα δαχτυλα των ποδιων και στη συνεχεια κανει ενα deep οριακα που ηθελε να ξερασει. Φιλε τα πηρε ολα απευθειας μεσα χωρις να περασουν καν απο γλωσσα γεμιζοντας με σαλια ή εμετους δεν εχω ιδεα. Μετα πολυ κουλ ακουσαμε τη μουσικη μας και μου εκανε μασαζακι. Σε δευτερο γυρο επαιξα στραπ να δω και την αλλη πλευρα της.