Νέα

Θέλω να κάνω εξωσυζυγική σχέση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kikas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Τωρα ξέρω οτι οι περισσότεροι εδω θα αρχίσετε το δούλεμα! αλλα τι να κάνουμε...!

Εδω και καιρό θελω πολύ να βρω μια γκόμενα, δεν με νοιάζει αν θα είναι ελευθερη η παντρεμένη. Σκοπος? να βγάζουμε τα μάτια μας και να ξεσκάμε λιγο απο τα προβλήματα μας.

ΕΛα που μου φαίνεται πολύ δύσκολο,,,,ακούω γύρω μου ενα κάρω περιπτώσεις που κερατώνουν τις γυναίκες τους ,,,ο ενας με την γειτόνισα, ο αλλος με μία συνάδελφο, ο αλλος με μία παντρεμενη που του την επεσε....

Δεν ξερω πως να κινηθώ,,,,δεν γίνεται να αρχίσω να την πέφτω στην μία και στην αλλη προφανως γιατι θα γίνω ρεζιλι.

Μηπως μετράει αρνητικα που γνωρίζει ο κόσμος πως είμαι παντρεμενος?  και τοτε τι συμβαίνει με τους υπολοιπους παντρεμενους που την κάνουν την δουλεια..?

Πειτε καμια αποψη..

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι την θελεις την σχεση?
δεν σου αρκει να τον ριχνεις που και που σε κανα στουντιο?

OP
OP
K

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
nikolakis72, θα σου εξηγήσω.

στην σχέση θα πουμε και δυο κουβέντες, θα κανουμε σεξ ποιο αφοβα,
Θα με γλύψει χωρις προφυλακτικα, χωρις βιασύνες, χωρις συμφωνίες
Θα την γλύψω επισης χωρις να φοβαμαι οτι την εχουν περάσει αλλοι τόσοι.
θα ειμαστε ποιο φιλικα και θα χαρουμε καλύτερα τα γαμήσια μας.

δεν ειναι ρε συ το ίδιο με μια πουτανα.
Λαβε υποψιν σου πως εγω γλοσοφυλα , ακαποτα κλπ δεν τα κανω οποτε μου λειπουν.

διαφωνείς?

αντιλαμβάνομαι βεβαιως πως η σχέση εγκυμωνει και αλλους κινδύνους....(μωρο μου ποτε θα σε δω κλπ κλπ κλπ...

Black Dog

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Να κατσεις στα αυγα σου
Οταν σπερνεις ανεμους θεριζεις θυελλες  :woldman:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Παίχτη το οικονομικό πως πάει; Κρατιέσαι; Αν κρατιέσαι δεν υφίσταται θέμα. Όλο και κάποια θα βρεθεί να χρειάζεται κάποιες "παροχές" και κάποια "δωράκια" που δεν μπορεί να εξασφαλίσει μόνη της (ή να της παράσχει ο σύζυγος) ΧΩΡΙΣ να γίνει και πουτάνα.
Αν δεν "κρατιέσαι" οικονομικά και εμφανισιακά δεν είσαι ο Μπραντ Πίτ το μόνο που μένει είναι να "πουλήσεις" αίσθημα. Οι γυναίκες σπάνια (και λίγες) διαχωρίζουν το σεξ από το αίσθημα. (Εκτός είπαμε κι αν τίθεται θέμα συμφέροντος...)
Αν είσαι καλός στο "παραμύθι" λοιπόν προχωράς, διότι και συναισθηματικά (εκτός από χρηματικά) ακάλυπτες θα βρεις αρκετές, παντρεμένες και ελεύθερες. Αλλιώς έχεις χάσει...

Υ.Γ. Το που είσαι παντρεμένος γενικώς μάλλον καλό είναι, εκτός από ένα συγκεκριμένο τάρκετ γκρουπ (30άρες ανύπαντρες που "καίγονται" να βάλουν την κουλούρα). Για τις παντρεμένες, χωρισμένες με παιδιά και πιτσιρίκες μάλλον για καλό μου φαίνεται.

miasmaki

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ...
ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΩ..
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΡΙΣΕΣ..
ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΤΑΖΕΣ..
ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ... ΚΛΠ
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΚΑΙ STUDIO
ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ

OP
OP
K

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
ναι, δεν εχεις αδικο miasmaki.
Ξερεις, θα γουσταρα πολύ να παρω ενα city tour για να κανω κανενα ακαποτο και φιλια και ετσι, αλλα φοβαμαι μην κολήσω τιποτα, ισως αν το εκανα θα μου εφευγε...τι να πω.
εχω βαρεθει το κλασικο 10λεπτο στο μπουρδελο, πιπα, γαμησι και τελος

miasmaki

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ξερεις, θα γουσταρα πολύ να παρω ενα city tour για να κανω κανενα ακαποτο και φιλια και ετσι, αλλα φοβαμαι μην κολήσω τιποτα, ισως αν το εκανα θα μου εφευγε...τι να πω.
ετσι ειναι αυτα και παλι καλα να λεμε
ευτηχως που υπαρχουν πουτανες που λεει και ο βασιλης !!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ...
ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΩ..
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΡΙΣΕΣ..
ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΤΑΖΕΣ..
ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ... ΚΛΠ
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΚΑΙ STUDIO
[move]ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ[/move]

ΥΠΟΦΕΡΩ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ

πάντως ως ενγαμος καλύτερα σε στουδιο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Τωρα ξέρω οτι οι περισσότεροι εδω θα αρχίσετε το δούλεμα! αλλα τι να κάνουμε...!

Εδω και καιρό θελω πολύ να βρω μια γκόμενα, δεν με νοιάζει αν θα είναι ελευθερη η παντρεμένη. Σκοπος? να βγάζουμε τα μάτια μας και να ξεσκάμε λιγο απο τα προβλήματα μας.

ΕΛα που μου φαίνεται πολύ δύσκολο,,,,ακούω γύρω μου ενα κάρω περιπτώσεις που κερατώνουν τις γυναίκες τους ,,,ο ενας με την γειτόνισα, ο αλλος με μία συνάδελφο, ο αλλος με μία παντρεμενη που του την επεσε....

Δεν ξερω πως να κινηθώ,,,,δεν γίνεται να αρχίσω να την πέφτω στην μία και στην αλλη προφανως γιατι θα γίνω ρεζιλι.

Μηπως μετράει αρνητικα που γνωρίζει ο κόσμος πως είμαι παντρεμενος?  και τοτε τι συμβαίνει με τους υπολοιπους παντρεμενους που την κάνουν την δουλεια..?

Πειτε καμια αποψη..

Θα έπρεπε να σε νοιάζει. Οι παντρεμένοι δείχνουν περισσότερη κατανόηση μεταξύ τους  ;)

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.417
Πόντοι
736

Αρχηγέ μου !! Εάν από τα ακάποτα πάθαινες κάτι ... οι μισοί από εδώ μέσα θα είχαν αποδημήσει εις κύριον... Βρες 'ενα καλό Citytour η call girl και δώσε του τα για γαργάρα.

Το να βρεις γκόμενα θέλει πνευμόνια όλων των ειδών και εξαρτάται και από το πως σου φέρεται η γυναίκα σου ... εάν είναι ok στην συμπεριφορά της είναι αμαρτία να μπλέξεις με εξωσυζυγική σχέση , γιατί ούτε εσένα θα σου άρεσε. Εάν πάλι σου φέρεται σαν λάμια που ξεσκίζει τις σάρκες σου ... βρες Γκόμενα χθές !!!!

OP
OP
K

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
ναι γαμωτη και εγω θα ηθελα παντρεμενη,,,αλλα αντε να την βρείς,,,,δεν ξερω,,,,σε αλλους συμβαινει πολύ ευκολα και σε εμενα τίποτα,,,,
και να μήν ειμουν κοινωνικος θα ελεγα οκ....

δεν ξερω γενικα που πρέπει να κινηθώ..

OP
OP
K

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
klarino1 απο τα γλοσοφυλλα δεν μπορεις να κολησεις διαφορα πανευκολα? πχ ιππατίδιδα?

Επισκέπτης
Γκίκα,θα μου χαρίσεις τη γυναίκα σου,άμα βρει γκόμενα;;; :think:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.417
Πόντοι
736
ναι γαμωτη και εγω θα ηθελα παντρεμενη,,,αλλα αντε να την βρείς,,,,δεν ξερω,,,,σε αλλους συμβαινει πολύ ευκολα και σε εμενα τίποτα,,,,
και να μήν ειμουν κοινωνικος θα ελεγα οκ....

δεν ξερω γενικα που πρέπει να κινηθώ..

Στην δουλεία σου , στο φούρνο , στο γυμναστήριο ( εάν δεν πας ξεκίνα) , στις ξένες γλώσσες για πιο πιτσιρίκες ( προτείνω Ιταλικά ... μόνο γυναίκες έχει).  

Επισκέπτης
κικα τη σχεση γιατι τη θελεις αν εισαι παντρεμενος? το να θελεις να ξενογαμισεις οκ το καταλαβαινω, αλλα σχεση γιατι? μονο μπελαδες στο κεφαλι σου θα βαλεις

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ακούω γύρω μου ενα κάρω περιπτώσεις που κερατώνουν τις γυναίκες τους ,,,ο ενας με την γειτόνισα, ο αλλος με μία συνάδελφο, ο αλλος με μία παντρεμενη που του την επεσε....

Σιγουρα γινονται ολα αυτα και λες κι εσυ, εγω τι ειμαι μαλακας που παω και πληρωνω??
Λαβε υποψη οτι κατα κανονα ολοι αυτοι που κερατωνουν εχουν χεσμενες τις γυναικες τους, υπο οικονομικη/κοινωνικη εξαρτηση κλπ, γενικως δεν πολυκαιγονται και να τους παρουνε χαμπαρι.

Επειδη μαλλον δεν εισαι τετοια περιπτωση, αστο γιατι μονο μπελαδες θα βαλεις. Το ειπες και μονος σου. Για κατι παραπανω πληρωσε και κατι επιπλεον (CG/CT), λογικο ειναι το μπορδελακι του 20ρικου, ψεκαστε σκουπιστε, μες στη μπιχλα, να μη σε καλυπτει...

OP
OP
K

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
κικα τη σχεση γιατι τη θελεις αν εισαι παντρεμενος? το να θελεις να ξενογαμισεις οκ το καταλαβαινω, αλλα σχεση γιατι? μονο μπελαδες στο κεφαλι σου θα βαλεις

νομιζω πως με επεισες.
xmm να ριξω μια ματια στα citi tour...εεε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom