Νέα

Θέλω να γαμήσω Ελληνίδα που δεν είναι επαγγελματίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

monoxasmou

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πως μπορώ να βρώ ρε παιδιά καμιά φοιτητριούλα ή καμια τέλος πάντων ελληνίδα που απλά να πληρώνεται . βασικά δεν θέλω να την έχει πάρει όλη η αλβανία πριν απο μένα. θεωρώ λογικό οτι θα πληρωθεί καλά. για πείτε καμια ιδέα

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
πως μπορώ να βρώ ρε παιδιά καμιά φοιτητριούλα ή καμια τέλος πάντων ελληνίδα που απλά να πληρώνεται . βασικά δεν θέλω να την έχει πάρει όλη η αλβανία πριν απο μένα. θεωρώ λογικό οτι θα πληρωθεί καλά. για πείτε καμια ιδέα
ψαξε μεσα απο τις αγγελιες...και απο γραφεια...κατι θα πετυχεις...παντως να σου πω οτι οι ελληνιδες σ 'αυτον τον τομεα ειναι τις αρπαχτης...

OP
OP
M

monoxasmou

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δεν θέλω επαγγελματίες. στα γραφεία και στις αγγελίες είναι επαγγελματίες. ψάχνω κανένα τηλέφωνο απο κάποιον ή κανένα στέκι για να πάω μιλημένος

Επισκέπτης
Θα σου έδινα το τηλ/νο της αδερφής μου αλλά...δεν έχω αδερφή!!!!

Ζητάς κάτι που θα ήθελαν και τα 20000 μέλη εδώ,και φυσικά κανείς δεν πρόκειται να σού δώσει τέτοια πληροφορία...Δυστυχώς...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
πως μπορώ να βρώ ρε παιδιά καμιά φοιτητριούλα ή καμια τέλος πάντων ελληνίδα που απλά να πληρώνεται . θεωρώ λογικό οτι θα πληρωθεί καλά.

Πόσα είναι το καλά κατά την γνώμη σου λοιπόν;

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Να παντρευτεις το συντομοτερο

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Εεε όχι και να παντρευτεί! :headbang:
Να γαμήσει ζήτησε ο άνθρωπος... ΟΧΙ Ν' ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ :2funny:

δεν εχω καμια καλυτερη ιδεα για αυτα που ζηταει... αααα ισως μια πλαστικη κουκλα με δοσεις απο κανα sex shop.... Θα ειναι παρθενα - θα πληρωνει καθε μηνα τη δοση - οχι επαγγελματιας - οχι απο αγγελια ..... μα τι καθομαστε και λενε τωρα....

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Φίλε, όλες οι ελληνίδες είναι επαγγελματίες)) στις μέρες μας δύσκολο να βρεις αλλινίδα που δεν είναι καργιόλα/πουτάνα, είτε είναι φοιτήτρια είτε ό,τι θες.. ρίξε μια ματιά στο thread για τισ ψωλοαρπάχτρες..

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
γιατι δεν βαζεις αγγελεια στα ΤΕΙ??

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εκτός του ότι οι Ελληνίδες είναι μικρόψυχες και ελεεινές στο χαρακτήρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πετάξεις κα τα λεφτά σου.Δεν αξίζουν μία.Πιστεψέ με και ξανασκέψου το, τί πας να κάνεις!!!!!!!! :grin: :grin: :uglystupid:

Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις δε λέω, αλλά σπανιότατες. Πιο πολλές πιθανότητες έχεις να σου κάτσε κανά τυχερό παίγνιο!!! ;)

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οι ελληνιδες δεν ειναι πουτανες.

ειναι πουτανοψυχες

Επισκέπτης
αφου δεν θελεις ελληνιδα επαγγελματια ψαξε στις ερασιτεχνιδες που πιστεψε με ειναι παρα πολλες.......η πλακα ειναι οτι αν εισαι λιγο ξυπνιος οι σημερινες νεες γυναικες(αν εχετε καταλαβει) νομιζουν οτι οι νεαροι αντρες(εως τα 35) θα κανουν οτι γουσταρουν εκεινες παντα γιατι νομιζουν οτι ολοι ειναι μουνοδουλοι......αν λοιπον το παιξει καποιος λιγο μπλαζε θα δεις ποσο θα αλλαξει ξαφνικα η συμπεριφορα της(φυσικα μεχρι παλι να δει οτι την παιρνει).....με λιγα λογια παντοτε να τις κανεις να ερχονται σε σενα και οχι να τις κυνηγας εσυ.....δεν το γουσταρουν πια αυτο γιατι εχουν μαθει οτι ειναι αυτες οι κυριαρχες του παιχνιδιου πλεον και κανουν αυτες ολες τις επιλογες για τα ζητηματα που τις αφορουν.....και εδω κερδιζει ο εξυπνος αντρας(μεχρι να ξαναχασει βεβαιως αργοτερα)

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εκτός του ότι οι Ελληνίδες είναι μικρόψυχες και ελεεινές στο χαρακτήρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πετάξεις κα τα λεφτά σου.Δεν αξίζουν μία.Πιστεψέ με και ξανασκέψου το, τί πας να κάνεις!!!!!!!! :grin: :grin: :uglystupid:

Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις δε λέω, αλλά σπανιότατες. Πιο πολλές πιθανότητες έχεις να σου κάτσε κανά τυχερό παίγνιο!!! ;)
ʼσε που με το τυχερό παίγνιο που λέει ο φίλος εδώ, θα βγάλεις και κανα χρήμα, ενώ οι καργιόλες ελληνίδες θα σου ξεζουμίσουν τις τσέπες..

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Βασικά δέν θα ήταν άσχημη ιδέα να βρούμε πέντε-έξι και να τις έχουμε μόνο για τα μέλη του φόρουμ.

Τώρα άμα ψάχνεις για ξέμπαρκή...τί να σου πώ. Βρές καμιά τρελλή πιτσιρίκα πουτανίτσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom