Νέα

Θέλω να εξασκήσω τα ρωσικά μου σε στριπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλυτερα να ειναι τεμετερον να πανε σε δικες μας τα λεφτα
pontia.gif

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Άκουσε αδερφέ, αν θέλεις να εξασκηθείς πρέπει να ξέρουμε το επίπεδό σου, αν θες πρώτα βλέπε ταινίες και μετά μπες στο τρυπάκι της παραγωγής λόγου

κάνω από μέσα Μαρτίου 6 ώρες την εβδομάδα, ήδη έχω κάνει (αν ξέρεις από ρωσικά) όλες τις πτώσεις πλην δοτικής, ρήματα ενεστώτα παρατατικό και μέλλοντα σε τετελεσμένο και μη τετελεσμένο, ρήματα που συνδέονται με απαρέμφατο, χατσού, μαγκού, λιουμπλιού, ντόλζεν, δηλαδή γενικά μπορώ και μιλάω με ευχέρεια, γι' αυτό χρειάζομαι εξάσκηση.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλα ρε μαν,τετοια εποχη θα πας ουκρανια;Ξανασκεψου το.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
οχι ρε συ τετοια εποχη μετα τον αυγουστο ειπε να κανει πρωτα τα μπανια του εδω και μετα θα παει να κολυμπισει στις ουκρανεζες οι οποιες λογω κρισης εκει θα τον βλεπουν ακομη πιο περιζητητο

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
δινεις 10 για μια ωρα κουβεντα αντι για καθαρισμα μαζι της και υστερα πας γαμας μια ρωσσοφωνη στη φυλης με 20 συνολο 30 παλι πολυ πιο φθηνα απο τα 100 που μπορει να σου φαει μια στριπτιτζου σε μια ωρα

Πςςς !!! Ένα RESPECT από εμένα για την Πρακτική Οικονομική Ανάλυση !!!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.279
Πόντοι
2.606
Κανε εισαγωγή σε νοσοκομείο και καλα οτι έχεις πόνους στο κεφάλι πάρε μια αποκλειστική Ρωσίδα ξάπλωσε στο κρεβάτι και κουβέντιαζε την μεχρι το πρωί .με κόστος 350 ευρώ για μια βδομάδα θα τα μιλάς φαρσι  :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Εδώ και δύο περίπου μήνες έχω αρχίσει να μαθαίνω για επαγγελματικούς λόγους ρωσικά. Μετά τον Αύγουστο θα βρίσκομαι στην Ουκρανία για εοαγγελματικούς λόγους.

Πηγαίνω αρκετά καλά και προχώρησα ήδη πολύ στην γλώσσα.

Επειδή θέλω να εξασκηθώ στο προφορικό της γλώσσας ψάχνω ρωσσόφωνες γυναίκες για χαβαλέ και κουβεντούλα. Νομίζω οτι ένα τέτοιο περιβάλλον θα βρω σε κάποιο από τα στριπ της Αθήνας.

Γνωρίζετε σε ποιό/ποιά από τα στριπ της Αθήνας θα μπορούσα να βρω τις πιο πολλές Ρωσσίδες/Ρωσόφωνες για εξάσκηση της γλώσσας? Έχετε κάποια συγκεκριμένη να μου συστήσετε η οποία να γουστάρει την παρέα και συζήτηση και όχι χορούς?

Θα με βόλευαν τα μαγαζιά της Συγγρού ή νότια προάστια.

Τύπε, σου βρήκα λύση και μάλιστα οικονομική. Υπάρχει ένα ρώσικο μπαρ στη Μενάνδρου (μεταξύ της Ζήνωνος και της Πειραιώς, απέναντι απ' το parking) που τις Κυριακές κάνει μεσημεριάτικα πάρτυ, γίνεται της μουρλής. Και την γλώσσα θα μιλήσεις και τα κόστη σου θα ρυθμίσεις και την διασκέδασή σου θα απολαύσεις και μπορεί να βγάλεις και καμία μπαμπούσκα.

EDIT: Με τις συνταγές τι έγινε τύπε; Μας κρέμασες.

chris4wd

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
κανε Προφίλ στο [contakt] είναι κάτι σαν το fb εκεί θα βρείς πολλά ουκρανακια  :zfuck: :fuck2: :fuck1: :pipa2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom