Νέα

Θέλω να ανοίξω το δικό μου μπουρδέλο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

.

• '

Ψήφοι: 3 75,0%
  • '

Ψήφοι: 1 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Duracell προσλαμβάνεται ως cameraman.
Θέλω να δίνεις έμφαση στη γλυκιά ταλαιπορία που θα διαγράφεται στα αγγελικά προσωπάκια των κοριτσιών μου κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Είναι το φετίχ μου.

Ευχαριστώ :)
Μην ανησυχείς για τα πλάνα... έχω μεγααάλη πείρα + εξοπλισμό ;) Αναλόγως το σετ, θα τραβάω δικάμαρο ή/και τρικάμαρο (για να μπορούν να επιλέγουν οι θεατές τις γωνίες λήψεις του dvd), ένα κοντινό πλάνο στα προσωπάκια τους... ένα κοντινό στην κυρίως πράξη κι ένα γενικό, full body action :rockon:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Θα έχω ειδικά δωμάτια για Assfiler, Anal Hunter  και όλα τα κωλόπαιδα.
Τα πιο σφιχτά και τουρλωτά κωλαράκια θα έχουν τα κορίτσια μου.
Όποιος τη κάνει να βογκήξει περισσότερο θα παίρνει τα λεφτά του πίσω για δώρο.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ευχαριστώ :)
Μην ανησυχείς για τα πλάνα... έχω μεγααάλη πείρα + εξοπλισμό ;) Αναλόγως το σετ, θα τραβάω δικάμαρο ή/και τρικάμαρο (για να μπορούν να επιλέγουν οι θεατές τις γωνίες λήψεις του dvd), ένα κοντινό πλάνο στα προσωπάκια τους... ένα κοντινό στην κυρίως πράξη κι ένα γενικό, full body action :rockon:

Έτσι-έτσι. Professional θέλω να είναι όλοι οι συνέταιροι.
Μπουρδέλο θα ανοίξουμε, δεν είναι παίξε-γέλασε.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Και όσο για τους βυζολάτρεις …………

Για αυτούς θα έχω τα καλύτερα.
Major Boobs !
Θα αρχίσω με Ewa Sonnet η οποία θα προσφέρει δωρεάν ισπανικά στα εγκαίνια.
Θα έχω δωμάτια με coup E, coup F, coup G και ότι καλύτερο παράγει φύση.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Δηλώνω μόνιμος πελάτης στο νέο μπουρδέλο του συναγωνιστή νέαρχος , αρκεί να έχει ποιοτικό προιόν

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Δηλώνω μόνιμος πελάτης στο νέο μπουρδέλο του συναγωνιστή νέαρχος , αρκεί να έχει ποιοτικό προιόν

Μπορεί τότε να σε ενδιαφέρει η προσφορά μου.

Με μηνιαία κάρτα 500 ευρώ μπορείς να έρχεσαι όποτε θέλεις, όσες φορές θέλεις, και να γαμάς όποια και όποιες θέλεις, όπως εσύ θέλεις.
Το μπουρδέλο μου θα λειτουργεί 365/24/7

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Νέαρχε ειλικρινά δεν μπορείς να ανοίξεις μπουρδέλο εσύ προσωπικά στο όνομά σου εκτός και αν είσαι απο 'πίσω'.
Οι οίκοι ανοχής ανοίγονται σε όνομα γυναίκας (δηλωμένης ιερόδουλης) απο την νομοθεσία της χώρας οπότε πρέπει να βρεις μια που να βάλει το όνομά της μπροστά και να της σκάς μια 1000άρα Ευρώ το μήνα βρέξει χιονίσει.
Η Αθήνα είναι φούλ απο ρδέλα και τάνες κυρίως στον Δήμο Αθηνών που επιτρέπει απο ανέκαθεν να υπάρχουν οίκοι ανοχής στην περιφέρεια του Κέντρου.Οι μισές γυναίκες που εργάζονται σε οίκους ανοχής είναι δηλωμένες με αριθμό πρωτοκόλλου στην Ασφάλεια,Νομαρχία και περνάνε γιατρούς.
Γυναίκες για να δουλέψουν στο ρδέλο σήμερα είναι εύκολο να βρεις.Κυρίως απο κράτη του πρώην Ανατολικού μπλόκ που ονειρεύονται και έχουν ψύχωση με τον Δυτικό τρόπο ζωής και κάνουν τα πάντα για το χρήμα απο το τυχοδιωκτικό σύνδρομο που πάσχουν.Θα βρεις γυναίκες απο internet, η θα σου σκάνε οι αγαπητικοί τους παρακαλώντας και θα σου λένε έχω μια γυναίκα που θέλει να δουλέψει οπότε είσαι και κει καλυμμένος απο άποψη προσωπικού.Της βγάζεις τα χαρτιά της (με τον δικηγόρο πάντα εσύ δεν φαίνεσαι πουθενά) και την δηλώνουν στις υπηρεσίες του Κράτους.Οι πιο εύκολες εθνικότητες γυναικών που θα βρεις (εάν βρεις λέμε τώρα  :grin:) είναι κυρίως απο Αλβανία,Ρουμανία,Βουλγαρία,Ρωσία και κάτι υπολείμματα της πρώην Ανατολικής Γερμανίας.
Χρειάζεσαι και ένα budget περίπου 50.000 Ευρώ για να το στήσεις (μερεμέτια,βαψίματα,νοίκια για δήλωση οίκου ανοχής,τηλεοράσεις,κρεβάτια,σεντόνια,πόρτες,ντεκόρ κλπ.)
Απο τους 200 όμως και βάλε οίκους ανοχής που έχει η Αθήνα με άδειες νόμιμες απο τον Δήμο ζήτημα να έχουν ούτε τα δέκα ρδέλα.Χώρια ότι στην Αθήνα τουλάχιστον είναι υπερβολικά πολλά τα μπουρδέλα,τα στούντιο (σε σχέση με το παρελθόν πάντα) οπότε η κίνηση είναι καταδικασμένη απο οικονομικής πλευράς.
Δεν συμπεριλαμβάνω τα μασατζίδικα,τα γραφεία call girls,ανεξάρτητες call girls απο νετ,στρίπ με βίζιτες,κρυφά στούντιο-σπίτια,καλντερίμια (πεζοδρόμιο),κωλόμπαρα κ.ο.κ. που ο κόσμος (η πελατεία δηλαδή) μοιράζεται σε όλα αυτά που υπάρχουν σε αφθονία σε σχέση με το παρελθόν.
Τώρα λες να ανοίξεις συγκεκριμένα στην Επαρχία και κάτι γράφτηκε περί Κρήτης.Στην επαρχία δεν δίνουν άδειες και ότι υπάρχει στην επαρχία είναι απο ντόπιους που είναι μέσα στα κόλπα (ξέρεις μπάτσοι,εισαγγελείς κλπ).Στην επαρχεία τα μπουρδέλα ποτέ δεν πιάσανε και ήτανε σχεδόν στην αφάνεια.Αυτά που πιάνανε πάντα στην Επαρχία είναι τα κωλόμπαρα με βιζιτούδες αλλά όπως σου είπα και πιο πάνω είναι πριβέ αυτά απο ντόπιους.Πάμε τώρα στην Κρήτη.
Η Κρήτη είναι πατριαρχική κοινωνία καταρχήν και λειτουργούνε τα πάντα με οικογενοιοκρατία.Όταν λέμα τα πάντα τα πάντα.Να μην φέρουμε παράδειγμα Αθηναίου που πήγε να ανοίξει κωλόμπαρο-στρίπ με γυναίκες και πέρα απο τους μπάτσους είχε να αντιμετωπίσει σε καθημερινή βάση,καψίματα,ξυλοδαρμούς και γενικότερα σαμποτάζ στην 'επιχείρησή' του απο τοπικούς παράγοντες.Εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλω να θίξω η να προσβάλλω του Κρητικούς που είναι υπέροχοι άνθρωποι και φιλόξενοι.Αλλά σε αυτούς τους χώρους όπως για παράδειγμα το ρδέλο που θές να ανοίξεις δεν θα έρθεις σε επαφή με τέτοιους Κρητικούς.
Είδαμε ότι στα Ζωνιανά στα δελτία και στις εφημερίδες ότι λειτουργούσανε σε στύλ Καμόρα.Δηλαδή ο Μπαμπάς είχε τις 'φυτείες',η Μαμά έπαιρνε τα λιπάσματα,ο Παππούς και η Γιαγιά ήταν σε καθημερινή βάση στα χωράφια,τα παιδιά ήταν τσιλιαδόροι,το αντρόγυνο έκανε δουλειές 'μεταφορών', ο Μπαντζανάκης ήταν αξιωματικός μπάτσος της περιοχής που ειδοποιούσε για ελέγχους,ο Θείος ήταν Δημοτικός σύμβουλος και κάλυπτε υποθέσεις,ο ξάδερφος ήταν Δικηγόρος που είχε κονέ σε μπατσάδικα,Δικαστήρια και γαμιολίκια και όλη η οικογένεια είχε και στενά απο 3 πολιτικούς εν ενεργεία όπου τους σπονσόραρε.Οπότε πάμε σε επίπεδα μαφίας στο συγκεκριμένο νησί.Αλήθεια σκέφτομαι εγώ θα αφήνανε έναν εντελώς ξένο να κάνει ένα μπουρδέλο στο νησί τους και να κονομάει έτσι απλά και ανενόχλητα? :think:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
¨δικηγορο θελετε?? θα χρειαστειτε!!! ασε που εχω κονε σε ταυλανδη-μαλαισια-φιλιπιννες!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αν το κανεις θα πρεπει να ειναι ξεχωριστο αλλιως δεν θα πας καλα.

Πρεπει να εχεις νεες ιδεες.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Βρικόλακα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το εκτενές ποστ σου.

Νομίζω ότι όλοι έχετε καταλάβει ότι κάνω πλάκα και ότι δεν πρόκειται να ανοίξω κανένα μπουρδέλο. Παρόλα αυτά οι πληροφορίες σου μου είναι πολύ ενδιαφέρουσες.
Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτά που λες διότι είμαι άσχετος και ότι διαβάζω από το ποστ σου μου είναι καινούργιο.
Σε ένα πράγμα μόνο νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο. Στο ότι υπάρχουν πολλά μπουρδέλα στην Αθήνα, άρα αν κάποιος την επιχειρούσε θα ήταν καταδικασμένη κίνηση επαγγελματικά. Αυτά που υπάρχουν έχουν τα χάλια τους τα μαύρα. Δεν έχουν καμία σχέση με ένα σουπερ-Ευρωπαϊκού τύπου μπουρδέλο που μέσα στη πλάκα του θρεντ ονειρεύομαι. Ο ανταγωνισμός θα ήταν ανύπαρκτος.
Ως προς τα υπόλοιπα, κατανοώ ότι είναι ουτοπία. Σίγουρα κάποιος θα το είχε κάνει αν ήταν εφικτό.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αν επιτρεπόταν από την Νομοθεσία και γινόταν τέλος πάντων ένα "men's club" στα πρότυπα αντίστοιχων του εξωτερικού... θα ήταν ο παράδεισος για τον καθέναν μας... :rockon:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Για αυτό στηρίξτε Καραμανλή για να επιταχυνθούν οι μεταρρυθμίσεις !  :dancing:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Βρικόλακα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το εκτενές ποστ σου.

Νομίζω ότι όλοι έχετε καταλάβει ότι κάνω πλάκα και ότι δεν πρόκειται να ανοίξω κανένα μπουρδέλο. Παρόλα αυτά οι πληροφορίες σου μου είναι πολύ ενδιαφέρουσες.
Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτά που λες διότι είμαι άσχετος και ότι διαβάζω από το ποστ σου μου είναι καινούργιο.
Το κατάλαβα γι'αυτό και έγραψα και κάποια πραγματάκια πληροφοριακά.
Σε ένα πράγμα μόνο νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο. Στο ότι υπάρχουν πολλά μπουρδέλα στην Αθήνα, άρα αν κάποιος την επιχειρούσε θα ήταν καταδικασμένη κίνηση επαγγελματικά. Αυτά που υπάρχουν έχουν τα χάλια τους τα μαύρα. Δεν έχουν καμία σχέση με ένα σουπερ-Ευρωπαϊκού τύπου μπουρδέλο που μέσα στη πλάκα του θρεντ ονειρεύομαι. Ο ανταγωνισμός θα ήταν ανύπαρκτος.
Ως προς τα υπόλοιπα, κατανοώ ότι είναι ουτοπία. Σίγουρα κάποιος θα το είχε κάνει αν ήταν εφικτό.
Η Αθήνα αδερφέ είναι τίγκα πλέων απο ρδέλα.Έχουν ανοιχτεί τόσα πολλά που τώρα αρκετά εξ αυτών κυνηγάνε με το τουφέκι τον πελάτη για να βγάλουν τα βασικά τους έξοδα όπως το νοίκι.Εγώ θυμάμαι μέχρι πριν δύο χρόνια είχαμε καταγράψει στο σάϊτ όλα τα στούντιο και ήταν 20.Τώρα είναι σχεδόν πάνω απο 50.Αυτή φαντάσου η αύξηση μέσα σε δύο χρόνια.Μοιράστηκε ο κόσμος και οι πελάτες.Στην Φωκαίας παλιότερα θυμάμαι είχε 4 ρδέλα.Τώρα η Φωκαίας έχει 9.Η Διδύμου είχε παλαιότερα 3 ρδέλα.Τώρα η Διδύμου έχει 5.Αυτά μερικά παραδειγματάκια.
Πρίν 10 χρόνια δεν υπήρχε internet και τα ρδέλα ήταν κυρίως στην Φυλής,Λιοσίων και στο Μεταξουργίο.Στούντιο υπήρχαν καμιά 10αριά και αυτό ήταν όλο.Ο κόσμος ήταν τίγκα που πήγαινε να γαμήσει και έσκαγε τις δραχμές τότε.Όσοι είχανε ρδέλα τότε φάγανε με χρυσά κουτάλια στην κυριολεξία.Μετά ανοίξανε τα τετραπλάσια χώρια ότι ήρθαν και νέες μόδες (μασατζίδικα,city tours,call girlsnet) και ο κόσμος φυσικά δεν ξέρει που να πρωτοπάει.
Δεν μιλάω και φυσικά και για το που τον Αύγουστο του 2005 έφερε τα πάνω κάτω στο θέμα του αγοραίου έρωτα με αναλυτικές ενημερώσεις,κριτικές συναγωνιστών,φωτογραφίες οίκων ανοχής,φωτό ιερόδουλων και μελών του forum και γενικότερα άλλαξε το γίγνεσθαι σε αυτόν το χώρο που είχε παλαιολιθικές απόψεις και τώρα ακολουθεί την εποχή του.
Θα διαφωνήσω μαζί σου ότι υπάρχουν στην Ελλάδα μπουρδέλα που έχουν τα χάλια τους τα μαύρα.Υπάρχουν μπουρδέλα ακόμα και στην περιοχή του Μεταξουργίου που είναι πεντακάθαρα.Το ίδιο ισχύει και στην Φυλής.Και αρκετά στούντιο έχουνε τρομερό ντεκόρ και οι ιδιοκτήτριες έχουν σκάσει πολύ χρήμα για να τα φτιάξουν αισθητικά ωραία.
Τώρα αυτά περι εξωτερικού επειδή έχω ταξιδέψει και έχω ζήσει σε αρκετές χώρες θα διαφωνήσω μαζί σου και πρόκειται περι μύθου.Οι τιμές είναι πολύ πιο πάνω απο Ελλάδα και έχω δει ρδέλα στο Άμστερνταμ με πλαστικούς γλυτσιασμένους τοίχους και ιερόδουλες θεόχοντρες.Είχα ποστάρει αναλυτικά φωτογραφικό υλικό απο rel light district στο παλιότερο forum,τιμολόγια καθώς και εθνικότητες γυναικών και σωματότυπους.Ζητάγανε μάλιστα και 90 Ευρώ για ένα χύσιμο.Στην Αθήνα μπορείς στο Μεταξουργίο να γαμήσεις και μια μετριογλυκούλα επαγγελματία μόνο με 15 Ευρώ.Στο εξωτερικό τέτοια ταρίφα δεν παίζει ούτε στο Δυτικό μπλόκ ούτε και στο πρώην Σιδηρούν παραπέτασμα.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Μηπως ειχες ψαχτει και εσυ για να ανοιξεις μπουρδελο για αυτο ξερεις τοσα πραματα ;   :2funny:
Όχι δεν ψάχτηκα γιατί μου είναι αδιάφορος ο συγκεκριμένος επαγγελματικός χώρος.Αλλά αν δεν τα γνώριζα τότε τι στον πούτσο μονταράτορ είμαι?  :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Thanx again για την ενημέρωση Vrikolax

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Νέαρχε ειλικρινά δεν μπορείς να ανοίξεις μπουρδέλο εσύ προσωπικά στο όνομά σου εκτός και αν είσαι απο 'πίσω'.
Οι οίκοι ανοχής ανοίγονται σε όνομα γυναίκας (δηλωμένης ιερόδουλης) απο την νομοθεσία της χώρας οπότε πρέπει να βρεις μια που να βάλει το όνομά της μπροστά και να της σκάς μια 1000άρα Ευρώ το μήνα βρέξει χιονίσει.
Η Αθήνα είναι φούλ απο ρδέλα και τάνες κυρίως στον Δήμο Αθηνών που επιτρέπει απο ανέκαθεν να υπάρχουν οίκοι ανοχής στην περιφέρεια του Κέντρου.Οι μισές γυναίκες που εργάζονται σε οίκους ανοχής είναι δηλωμένες με αριθμό πρωτοκόλλου στην Ασφάλεια,Νομαρχία και περνάνε γιατρούς.
Γυναίκες για να δουλέψουν στο ρδέλο σήμερα είναι εύκολο να βρεις.Κυρίως απο κράτη του πρώην Ανατολικού μπλόκ που ονειρεύονται και έχουν ψύχωση με τον Δυτικό τρόπο ζωής και κάνουν τα πάντα για το χρήμα απο το τυχοδιωκτικό σύνδρομο που πάσχουν.Θα βρεις γυναίκες απο internet, η θα σου σκάνε οι αγαπητικοί τους παρακαλώντας και θα σου λένε έχω μια γυναίκα που θέλει να δουλέψει οπότε είσαι και κει καλυμμένος απο άποψη προσωπικού.Της βγάζεις τα χαρτιά της (με τον δικηγόρο πάντα εσύ δεν φαίνεσαι πουθενά) και την δηλώνουν στις υπηρεσίες του Κράτους.Οι πιο εύκολες εθνικότητες γυναικών που θα βρεις (εάν βρεις λέμε τώρα  :grin:) είναι κυρίως απο Αλβανία,Ρουμανία,Βουλγαρία,Ρωσία και κάτι υπολείμματα της πρώην Ανατολικής Γερμανίας.
Χρειάζεσαι και ένα budget περίπου 50.000 Ευρώ για να το στήσεις (μερεμέτια,βαψίματα,νοίκια για δήλωση οίκου ανοχής,τηλεοράσεις,κρεβάτια,σεντόνια,πόρτες,ντεκόρ κλπ.)
Απο τους 200 όμως και βάλε οίκους ανοχής που έχει η Αθήνα με άδειες νόμιμες απο τον Δήμο ζήτημα να έχουν ούτε τα δέκα ρδέλα.Χώρια ότι στην Αθήνα τουλάχιστον είναι υπερβολικά πολλά τα μπουρδέλα,τα στούντιο (σε σχέση με το παρελθόν πάντα) οπότε η κίνηση είναι καταδικασμένη απο οικονομικής πλευράς.
Δεν συμπεριλαμβάνω τα μασατζίδικα,τα γραφεία call girls,ανεξάρτητες call girls απο νετ,στρίπ με βίζιτες,κρυφά στούντιο-σπίτια,καλντερίμια (πεζοδρόμιο),κωλόμπαρα κ.ο.κ. που ο κόσμος (η πελατεία δηλαδή) μοιράζεται σε όλα αυτά που υπάρχουν σε αφθονία σε σχέση με το παρελθόν.
Τώρα λες να ανοίξεις συγκεκριμένα στην Επαρχία και κάτι γράφτηκε περί Κρήτης.Στην επαρχία δεν δίνουν άδειες και ότι υπάρχει στην επαρχία είναι απο ντόπιους που είναι μέσα στα κόλπα (ξέρεις μπάτσοι,εισαγγελείς κλπ).Στην επαρχεία τα μπουρδέλα ποτέ δεν πιάσανε και ήτανε σχεδόν στην αφάνεια.Αυτά που πιάνανε πάντα στην Επαρχία είναι τα κωλόμπαρα με βιζιτούδες αλλά όπως σου είπα και πιο πάνω είναι πριβέ αυτά απο ντόπιους.Πάμε τώρα στην Κρήτη.
Η Κρήτη είναι πατριαρχική κοινωνία καταρχήν και λειτουργούνε τα πάντα με οικογενοιοκρατία.Όταν λέμα τα πάντα τα πάντα.Να μην φέρουμε παράδειγμα Αθηναίου που πήγε να ανοίξει κωλόμπαρο-στρίπ με γυναίκες και πέρα απο τους μπάτσους είχε να αντιμετωπίσει σε καθημερινή βάση,καψίματα,ξυλοδαρμούς και γενικότερα σαμποτάζ στην 'επιχείρησή' του απο τοπικούς παράγοντες.Εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλω να θίξω η να προσβάλλω του Κρητικούς που είναι υπέροχοι άνθρωποι και φιλόξενοι.Αλλά σε αυτούς τους χώρους όπως για παράδειγμα το ρδέλο που θές να ανοίξεις δεν θα έρθεις σε επαφή με τέτοιους Κρητικούς.
Είδαμε ότι στα Ζωνιανά στα δελτία και στις εφημερίδες ότι λειτουργούσανε σε στύλ Καμόρα.Δηλαδή ο Μπαμπάς είχε τις 'φυτείες',η Μαμά έπαιρνε τα λιπάσματα,ο Παππούς και η Γιαγιά ήταν σε καθημερινή βάση στα χωράφια,τα παιδιά ήταν τσιλιαδόροι,το αντρόγυνο έκανε δουλειές 'μεταφορών', ο Μπαντζανάκης ήταν αξιωματικός μπάτσος της περιοχής που ειδοποιούσε για ελέγχους,ο Θείος ήταν Δημοτικός σύμβουλος και κάλυπτε υποθέσεις,ο ξάδερφος ήταν Δικηγόρος που είχε κονέ σε μπατσάδικα,Δικαστήρια και γαμιολίκια και όλη η οικογένεια είχε και στενά απο 3 πολιτικούς εν ενεργεία όπου τους σπονσόραρε.Οπότε πάμε σε επίπεδα μαφίας στο συγκεκριμένο νησί.Αλήθεια σκέφτομαι εγώ θα αφήνανε έναν εντελώς ξένο να κάνει ένα μπουρδέλο στο νησί τους και να κονομάει έτσι απλά και ανενόχλητα? :think:
νέαρχε.... μην φοβάσε... έχουμε κόσμο κάτω.
ο γυμναστής μου είναι ο unofficial πρόεδρος των μπράβων του ηρακλείου... ζητάς προστασία από αυτόν.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
νέαρχε.... μην φοβάσε... έχουμε κόσμο κάτω.
ο γυμναστής μου είναι ο unofficial πρόεδρος των μπράβων του ηρακλείου... ζητάς προστασία από αυτόν.

Ακόμα δε βρήκα τις πουτάνες, νταβατζήδες έβαλα στο κεφάλι μου !

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Τι ηλικίας κορίτσια θέλετε να φέρω στο μουρδέλο μου ;
Από πόσο μέχρι πόσο ;