axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Θα το εκαμα εγω το θεαρεστο εργο αλλα ειμαι ταγμενος αλλουΚοντευει 100 σελιδες αυτο το θεμα και ακομα δεν βρεθηκε καποιος να την ?
Θα το εκαμα εγω το θεαρεστο εργο αλλα ειμαι ταγμενος αλλουΚοντευει 100 σελιδες αυτο το θεμα και ακομα δεν βρεθηκε καποιος να την ?
Θα το εκαμα εγω το θεαρεστο εργο αλλα ειμαι ταγμενος αλλου
ντροπη
Στην Αγγελικουλα μου φυσικαπου οεο ?
Στην Αγγελικουλα μου φυσικα
Προσωπικα δεδομενα τυπεβάλε καμιά photo να γουστάρουμε !!!!
Κοντευει 100 σελιδες αυτο το θεμα και ακομα δεν βρεθηκε καποιος να την ?
Η επιστημη το ξερει ?εχω ταχθει στην επιστημη ματια μου :-*
Προσωπικα δεδομενα τυπε
Ασε που μπορει να κομπλαρετε κιολας
χα χα...
επιμένω ότι αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστες.
μεγαλος θαυμαστης μου ειναι ο σκιουρακης που με λατρευει που θα με παρει στα βουνα να ζησουμε σαν τα πουλια που θελει να με γαμησει και τα λεει και ομορφα το γιαβρι μου
μεγαλος θαυμαστης μου ειναι ο σκιουρακης που με λατρευει που θα με παρει στα βουνα να ζησουμε σαν τα πουλια που θελει να με γαμησει και τα λεει και ομορφα το γιαβρι μου
νόμιζα πως ήταν ο λάκης και γι'αυτό το ιδιαίτερο θρεντ...
αν και φαινομενικά δείχνει ανησυχία για την μη εμφάνισή του, κατά βάθος (πολύ όμως... ) μάλλον εκφράζει βαθύτερα συναισθήματα!!
άσχετο, αλλά μου έφερε στο μυαλό μια παλιά σειρά: Η εξαφάνιση του Τζον Αυλακιώτη!
Σαν ενα εργο με τον ξανθοπουλο που εμενε στα βουνα με τον Στρατηγο και πηγε η Βουρτση και εγινε της πουτανας.μεγαλος θαυμαστης μου ειναι ο σκιουρακης που με λατρευει που θα με παρει στα βουνα να ζησουμε σαν τα πουλια που θελει να με γαμησει και τα λεει και ομορφα το γιαβρι μου
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά γιατί θα πρέπει
γιατί είναι σαν την Marie Claire... μια γυναίκα με πάθος..
βρε πακιστανε εσυ που με ξερεις απο παιδι πες τους οτι ειμαι γλυκυτατηγιατί είναι σαν την Marie Claire... μια γυναίκα με πάθος..
πες τους οτι ειμαι γλυκυτατη