Για μουγκή δεν παίρνω κι όρκο οκ
πλουσια να'ναι κι ας γκρινιαζει, δεν γαμιεται....
Για μουγκή δεν παίρνω κι όρκο οκ
Αλήθεια δεν είμαι φίλοςπλουσια να'ναι κι ας γκρινιαζει, δεν γαμιεται....
εγω όμως ξερω ποιος ειναι....εμ τι μονο ο ερευνητης ψαχνει;;Δεν είμαι γω
Την στερεμενη???πηγούλα;
Βέλβι είσαι εδώ ?και βολιωτης να σου μιλησει, γαμα τα..
Θέλω να σε ρωτήσω αν πετάς μολότωφ ... εκτός από πέτρες ...Βέλβι είσαι εδώ ?
γιάτι ρε τυπε της αντιτρομοκρατικης εισαι;;Θέλω να σε ρωτήσω αν πετάς μολότωφ ... εκτός από πέτρες ...
Βρίσκω ηδονικό το θέαμα , γκομενάκια ντυμένα στα μαύρα να εκτοξεύουν μολότωφ και να κάνουν τους μπάτσους να χοροπηδάνε ...γιάτι ρε τυπε της αντιτρομοκρατικης εισαι;;
στον πλεζουρα το πες;Βρίσκω ηδονικό το θέαμα , γκομενάκια ντυμένα στα μαύρα να εκτοξεύουν μολότωφ και να κάνουν τους μπάτσους να χοροπηδάνε ...
Κι άμα με κάθε μολότωφ που έριχναν έβγαζαν και ένα ρούχο - στριπ μολότωφ λέγεται αυτό θα μου άρεσε ακόμη περισσότερο ... και αν στο τέλος έριχναν γυμνά τις μολότωφ , θα πήγαινα να ρίξω μέχρι και εγώ , που δεν έχω ρίξει ποτέ στη ζωή μου ... Να πως ξεκινούν οι επαναστάσεις ...Βρίσκω ηδονικό το θέαμα , γκομενάκια ντυμένα στα μαύρα να εκτοξεύουν μολότωφ και να κάνουν τους μπάτσους να χοροπηδάνε ...
ελα παραδεξου το ...πινεις κρυφα ε:δεν ειναι τσαι αυτο που κρατας στο χερι....αχαχαχαχαχΚι άμα με κάθε μολότωφ που έριχναν έβγαζαν και ένα ρούχο - στριπ μολότωφ λέγεται αυτό θα μου άρεσε ακόμη περισσότερο ... και αν στο τέλος έριχναν γυμνά τις μολότωφ , θα πήγαινα να ρίξω μέχρι και εγώ , που δεν έχω ρίξει ποτέ στη ζωή μου ... Να πως ξεκινούν οι επαναστάσεις ...
τωρα θα πεταχτει ο σαρακατσανος
χαχαχαχαχαχαχχαχαχχχχαχ
Νεκρα το θρεντ παντως αποψε....ουτε να γαμησει θελει κανεις ουτε να ξεκατινιαστει...γμτ...καταντια
Δεν θα σου κάνω την χάρη.
Εμείς προσφέρουμς υποβρύχιο:
Αυτά είναιEγω αναψα φωτια απο την βαρεμαρα...
Εχω βαρβατα κοψιδια απο τον ΠΟΡΕΤΣΑΝΟ
λες να γαμησαν ολοι και φύγαν??αστα να πανε.. και βαριεμαι και ειμαι σε διλημμα...