Δεν μπορω να απαντησω σοβαρα σε καποιον που με αποκαλει "κυριο", και σιγουρα δεν μπορω να εξηγησω τα αυτονοητα.
Για πιατσα ποτε θα κατεβεις;
Σεβαστό κύριε, αλλά σε αυτή την περίπτωση αφήστε τις προτροπές
Δεν μπορω να απαντησω σοβαρα σε καποιον που με αποκαλει "κυριο", και σιγουρα δεν μπορω να εξηγησω τα αυτονοητα.
Τα Village ανοιξαν ρε στο λιμανι;θα κατεβω την αλλη βδομαδα με το καλο..
Τα Village ανοιξαν ρε στο λιμανι;
νομιζω ναι δεν εχω παει. θα παω ομως να δω χομπιτ
Αστεροκοσμο να πας.νομιζω ναι δεν εχω παει. θα παω ομως να δω χομπιτ
δινει παρασταση ο παπατρολης
Ειμαι αρκετα σιγουρος για τον εαυτο μου ωστε να μην τσιμπαω με χαζα υπονοουμενα.οταν γινεις κοριτσι
Ειμαι αρκετα σιγουρος για τον εαυτο μου ωστε να μην τσιμπαω με χαζα υπονοουμενα.
Τραβα την προσοχη πανω σου κουκλα μου. live your myth in bou com. :-*τα οποια εισαι αρκετα ηλιθιος για να καταλαβεις
Τραβα την προσοχη πανω σου κουκλα μου. live your myth in bou com. :-*
ο μυθος της καθε κακομοιρας πλαθεται και ενισχυεται απο τους θλιβερους που ασχολουνται και τον συντηρουν.
Τραβα την προσοχη πανω σου κουκλα μου. live your myth in bou com. :-*
νομιζω ναι δεν εχω παει. θα παω ομως να δω χομπιτ
Δεκαπεντάχρονο είσαι ρε τελικα; Γιατί ενήλικας άνθρωπος να έχει την ιδέα οτι κάποιος ζει μεσω νετ δεν παιζει.
αυτα ειναιΑσ' το χόμπιτ και έλα σε μένα. Είμαι γεμάτος εκπλήξεις.
Τη μία θα σου έχω σκηνικό με κεράκια, καρδούλες, ροδοπέταλα κτλ. και την άλλη θα σε ντύνω φτηνοπούτανο και θα σε πηγαίνω να το κάνουμε στο χοτέλι της Μιχαλολιάκαινας.
Φοβάμαι ότι τα σχεδόν 14000 μηνύματά σας, δεν επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό σας με πειστικό τρόπο...
τι γινετε.... εριναλ ακουμε..!!! εριναλ δεν :oΕγω απλά φοβάμαι ότι ειμαι πολυλογού
τι γινετε.... εριναλ ακουμε..!!! εριναλ δεν :o
καλομαθες στις βυζοφωτοτι γινετε.... εριναλ ακουμε..!!! εριναλ δεν :o